207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 11:13:43
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 31, 2010, 08:27:48 #0
fiaba23

2-tronik SORU :(

aranıza yeni katıldığımı yeni üyeler bölümünde belirtmiştim arkadaşlar:) arabama kavuşalı 1 hafta kadar oluyor...son derece memnunum..şu yokuş işini de sol ayak frenle çözdüm...ancak başka bir sorum alacak sizlere...park ederken ya da bi yere yanaşırken sol ayak fren sağ ayak gaz ayarlamaya çalışıyorum bir yerlere çarpmamak için..bu vites mekaniğinde bir arıza yapar mı sizce...çünkü; sadece gaz ile bazı noktalara yanaşamıyorum...araba aniden öne atlar diye çekiniyorum açıkçası...yardımlarınız olursa çok memnun olurum...keyifli forumlar...
Oku Ağustos 31, 2010, 08:30:24 #1
samet34

Ynt: 2-tronik SORU :(

aranıza yeni katıldığımı yeni üyeler bölümünde belirtmiştim arkadaşlar:) arabama kavuşalı 1 hafta kadar oluyor...son derece memnunum..şu yokuş işini de sol ayak frenle çözdüm...ancak başka bir sorum alacak sizlere...park ederken ya da bi yere yanaşırken sol ayak fren sağ ayak gaz ayarlamaya çalışıyorum bir yerlere çarpmamak için..bu vites mekaniğinde bir arıza yapar mı sizce...çünkü; sadece gaz ile bazı noktalara yanaşamıyorum...araba aniden öne atlar diye çekiniyorum açıkçası...yardımlarınız olursa çok memnun olurum...keyifli forumlar...

bence onu şimdi deneme sol ayak uygulamasını. arabaya tam alış nerde nasıl tepki veriyor çöz ondan sonra sol ayağını devreye sokarsın

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 31, 2010, 09:22:40 #2
fiaba23

evet..tabiki haklısınız tepkilerini ölçmeye çalışıyorum elimden geldiğince...zamanla daha da alışacağım sanırım....
Oku Ağustos 31, 2010, 10:40:20 #3
Y.Orcun

Arabanla biraz zaman geçir dur kalk trafiğe gir çık mesela oturduğun apartmanda otopark varsa arabanı geri geri park et böylelikle geri parkı geliştrebilirsin. Zamanla arabanın burnu nerde önündeki araçla ne kadar mesafe var bunlarıda çözersin zaten. Geri vitese geçtiğinde fazla gaz verme araba birden fırlayabiliyor

207 1.4 2 tronic 90hp Milessim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Yigit-Orcun-Photography/115625241784298?ref=ts
Oku Ağustos 31, 2010, 13:25:00 #4
fiaba23

araba kullanımıyla ilgili bi sorunum yok Smiley)) çok şükür trafik ve park sorunum hiç yok:)))
benim merak ettiğim sol ayak fren sağ ayak gaz 2-tronik vitese zarar verir mi hepsi o:) sanırım sorum yanlış algılandı arkadaşlar...
Oku Ağustos 31, 2010, 14:10:48 #5
oemren

2 yıl ve 65000 km.dir sol ayak freni kullanıyorum araçta herhangi bir sorun olmadı (debriyaj balatası daha değişmedi)

ama ben sadece yokuşlarda kullanıyorum bu tekniği, park sırasında ihtiyacın olmaz çünkü araç tam otomatikler gibi ileri fırlamıyor.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Eylül 01, 2010, 08:03:20 #6
fiaba23

teşekkürler...aradığım cevap buydu...çok sağolun....
Oku Eylül 01, 2010, 21:15:43 #7
pyhton

araba kullanımıyla ilgili bi sorunum yok Smiley)) çok şükür trafik ve park sorunum hiç yok:)))
benim merak ettiğim sol ayak fren sağ ayak gaz 2-tronik vitese zarar verir mi hepsi o:) sanırım sorum yanlış algılandı arkadaşlar...
araba ,leri doğru atılmaz arkadaş çünkü otomatik değil gaza basmazsan gitmez ama meyil olursa hareket eder
Oku Mart 02, 2011, 18:04:55 #8
ali_parlar

sol ayak frenine ne kadar alıştığını sansan da tehlikeli olabilir en iyisi el frenini kullanman olur.

34 TM 5344
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan