207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 15:26:27
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 07, 2011, 16:20:26 #30
Ynt: 207 Dizeli En Az yakan Dizellerin Başını çekiyor

uzun bir yokuşun başında yol bilgisayarını sıfırlayıp salın aşağı rc ler gt lerde görür bu ortalamayı... şaka bir yana spor arabaya biniyorsanız katlanacaksınız yakıtına birazcık Cheesy

"10 207 1,4 HDI TRENDY
Oku Temmuz 08, 2011, 00:32:38 #31
threshold

uzun bir yokuşun başında yol bilgisayarını sıfırlayıp salın aşağı rc ler gt lerde görür bu ortalamayı... şaka bir yana spor arabaya biniyorsanız katlanacaksınız yakıtına birazcık Cheesy
omach yapacam bunu Cheesy bari öyle göriim şu rakamı  Cheesy Cheesy

****  RC under construction  ****
Oku Temmuz 08, 2011, 07:38:16 #32
cenga03

omach yapacam bunu Cheesy bari öyle göriim şu rakamı  Cheesy Cheesy
Mehmet hakan haklı hem kaputun altına beygirleri tıkıştır hemde az yaksın oh ne alaaa

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 08, 2011, 13:11:03 #33
threshold

fantazi olarak beygirler güzel oluyo da her gün bana hizmet etmelerine gerek yok;bi yazılım falan yok mu düğmeye bassam 90 hp olsa  Grin Grin Cheesy

Oku Temmuz 08, 2011, 13:13:53 #34
cenga03

fantazi olarak beygirler güzel oluyo da her gün bana hizmet etmelerine gerek yok;bi yazılım falan yok mu düğmeye bassam 90 hp olsa  Grin Grin Cheesy
Hani eskiden mercedesler vardı hatta bi tane de Özal da vardı 8 silindir. İstersen 4 silindiri devre dışı bırakabiliyordun sana öle bişi lazım  Grin Sen ihtiyaç olmadığında Turboyu sök at bagaja öle takıl  Grin Grin Cheesy Grin

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Temmuz 08, 2011, 13:20:19 #35
threshold

Hani eskiden mercedesler vardı hatta bi tane de Özal da vardı 8 silindir. İstersen 4 silindiri devre dışı bırakabiliyordun sana öle bişi lazım  Grin Sen ihtiyaç olmadığında Turboyu sök at bagaja öle takıl  Grin Grin Cheesy Grin
yavv ben uçaktan korkuyorum arabayla gidince çok fark çıkacak diye uçağa binmek zorundayım Cry Cry

Oku Temmuz 08, 2011, 13:38:38 #36
cenga03

yavv ben uçaktan korkuyorum arabayla gidince çok fark çıkacak diye uçağa binmek zorundayım Cry Cry
En güvenli ulaşım aracı korkma paşam olmadı sana hanedanımızdan bi teyyare ayarlarız alçak irtifa ile devam edersin istersen ben sana benim makineyi veriyim nasıl olsa hafta içi pek kullanmıyorum. Yanlız haftaya cumaya getirmen lazım bende tatile çıkıyorum  Wink

Oku Temmuz 08, 2011, 19:41:46 #37
zambabe

sen balona bin paşam yakışır serin serin gidersin  Roll Eyes Roll Eyes
Oku Temmuz 08, 2011, 21:55:13 #38
kLiness

kıyamam mehmet Smiley) ben benim deüldülle 4 depo yakdım sende 6 depoya gider gelirsin gümüldür e :)l) bide o balıkesir yolunda limitleri zorlarsin al sana oldu 7  depo :

Ahmet Özeren
Oku Temmuz 09, 2011, 01:16:09 #39
threshold

valla geberecem gülmekten bu ne performans herkes çakı gibi espri yapmış maşallah Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Grin Grin
cenk haklısın uçak çok güvenli ama iniş ve kalkışlarda bunu kendime anlatamıyorum Cheesy Cheesy saf gibi seyrettik uçak kazası raporlarını şimdi bin binebilirsen Grin Grin Grin
yaz tatilini benim araba yapıyo ben onu gezdiriyom,efes harabelerine gidiyoruz ben efes harabelerinde arabanın fotosunu çekiyorum,hatun diyo neden bizi çekmiyosun da onu çekiosun Cheesy Cheesy Grin shell hissetti tatile çıkacağımı hemen eve bi kağıtlar yollamış bu kadar kazandın hadi devam et kim tutar seni hesabı-bilmem valla sayacam bu önümüzdeki 2 ay kaç depo benzin gidecek Grin Grin Grin

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan