207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 15:18:25
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 26, 2010, 20:29:25 #0
Tayfun207GT

Selam Ahali 207 GT almak üzereyim tek derdim yakıt yardım lütfen

Başlıktada dediğim gibi tek derdim yakıt...
2008 model bi 207 GT buldum alfa 147 ve bu araç arasında gidip gelmekteyim söyleyeceğim şey bana bile garip geliyor ama devir ekonomi devri bu 207 gt ye lpg uygulanması hakkında görüşlerinizi bekliyorum. -Uygulanırmı uygulanmazmı uygulanırsa hangi marka lpg sistemi uygulanmalıdır.
-Performans düşmesi olurmu olmazmı demiyorum olur... nekadar olur...

NoT :(GT ye yazık etme diyecek arkadaşlara sözüm şu 2 kapılı pegout 1.4 - 1.6 alacağıma bunu almayı yeğlerim LPG uygulandıktan sonrada normal 1.4 - 1.6 dan iyi gideceğine şüphe yok)

Arabaları Seviyorum...
Oku Ağustos 26, 2010, 23:31:37 #1
4815162342

Ynt: Selam Ahali 207 GT almak üzereyim tek derdim yakıt yardım lütfen

1.4 , 1.6 dan yıne daha ıyı gıdecegı gıbı, normal 1.4  yada 1.6 dan daha çok sorun çıkaracaktır araç... (ki zaten sente problemleri yasayanlar var)

bu arada baktıgınız iki araçta şahane araçlar hatta bende bir ara afa bakıyordum... hiç bindiniz mi ? sadece bunu sorayım size... bindiyseniz ne hissettiğimi anlayacaksınızdır, tek geçerim alfayı... fakat çok yaktıgı bir gerçek... birde elden çıkarmak biraz zor. bunun dışında harika bir araçtır... yolda gördüğünüz hiç bir araca benzemez, farklıdır... aaah aah Smiley neyse,
bence alfa ile 207 gt yaklaşık aynı yakıtı yakarlar. geçende muhabbetı gectı gt ye tup takılamıyormus (bırısı arastırmıs ve yazmıs)

Oku Ağustos 27, 2010, 01:32:48 #2
Tayfun207GT

Alfa 147 yi henüz kullanmadım GT yi bugün denedim arac 26 binde hiç oynanmamış durumda en azından su anda... sürüşü keyifli bi araç görüş açısını çok beğendim içi ferah tavan cam olması güzel adamın içi açılıyor GT çok hoşuma gitti arabanın gazına basası geliyor adamın...(sıfır c3 aldım pert oldu 3. ayında 2 yıldır albea kullanıyorum bununda etkisi olabilir albeadan indim pug a bindim)  Smiley Ah şu aracın lpg uygulama durumu sözkonusu olsa şu durumda alırım gözümü kırpmadan TABİİ henüz 147 ye binmedim ilk fırsatta ilgilendiğim bi araç var gidip ona bakıcam...
Arabayı baktığım pug sahibi gibi 2 yılda 26 bin kullanmak istemiyorum markete sigara almaya bile arabayla giden türden bi adamım  Smiley bilmem anlatabildimmi ilgilendiğim 147 de lpg üzerinde hayırlısı bakalım gt deki motor türü için bi lpg uygulaması illahaki çıkacaktır ama ne zaman... aldımmı 4 kişilik bi araç alacaksam , en azından 3-4 yıl binmeliyim diye düşünüyorum bu sebepten dolayı alfanın satış sorununu kafama takmıyorum.
Bide bu alfada ne var merak ediyorum hani bu ayrı bir arac olduğu konusunda yorumları daha öncedende işittim bakalım nasıl bi ayrıcalıkmış onuda görelim... Wink

Arabaları Seviyorum...
Oku Ağustos 27, 2010, 08:11:51 #3
fatihRC

GT Turbo bir araç alfa atmosferik bir araç.Devir turbo devri atmosferiği napıcaksın.147 yakıt verileri gt den fazla ve 147 iyi yakar yakıt verilerini incele.
Bana sorarsan GT ye lpg uygulama...

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Ağustos 27, 2010, 12:22:03 #4
4815162342

Alfa 147 yi henüz kullanmadım GT yi bugün denedim arac 26 binde hiç oynanmamış durumda en azından su anda... sürüşü keyifli bi araç görüş açısını çok beğendim içi ferah tavan cam olması güzel adamın içi açılıyor GT çok hoşuma gitti arabanın gazına basası geliyor adamın...(sıfır c3 aldım pert oldu 3. ayında 2 yıldır albea kullanıyorum bununda etkisi olabilir albeadan indim pug a bindim)  Smiley Ah şu aracın lpg uygulama durumu sözkonusu olsa şu durumda alırım gözümü kırpmadan TABİİ henüz 147 ye binmedim ilk fırsatta ilgilendiğim bi araç var gidip ona bakıcam...
Arabayı baktığım pug sahibi gibi 2 yılda 26 bin kullanmak istemiyorum markete sigara almaya bile arabayla giden türden bi adamım  Smiley bilmem anlatabildimmi ilgilendiğim 147 de lpg üzerinde hayırlısı bakalım gt deki motor türü için bi lpg uygulaması illahaki çıkacaktır ama ne zaman... aldımmı 4 kişilik bi araç alacaksam , en azından 3-4 yıl binmeliyim diye düşünüyorum bu sebepten dolayı alfanın satış sorununu kafama takmıyorum.
Bide bu alfada ne var merak ediyorum hani bu ayrı bir arac olduğu konusunda yorumları daha öncedende işittim bakalım nasıl bi ayrıcalıkmış onuda görelim... Wink

alfa nın direksiyonuna oturup kontagı cevırdıgınız anda sloganının neden "cuore sportıvo" (sportif kalp) oldugunu anlayacaksınız Smiley alfa farklıdır... benımde bir dahaki arabam alfa giullietta olacak inş Smiley

Oku Ağustos 27, 2010, 14:32:32 #5
samet34

gerçekten alfa güzel araç ucuza lüksü yaşıyorsun bu araçda. ben 147 küllandım gerçekten güzel makina

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 27, 2010, 19:13:28 #6
Tayfun207GT

evet arkadaşlar gittim bugün sizin bu alfa başka demelerinize dayanamadım gördüm arabayı birazda kullandım ama gt'nin yanında halt etmiş 147. ya ben gt den bayağı bi hoşlandım yada alfayı gözümde fazla büyüttüm bu yorumlardan sonra yada baktığım alfadan kaynaklanıyor ama bakalım ne olacak 24 25 e temiz bi 207gt lazım bana baktığım gt için 147 sahibi olan genc dostum  o araba pert ten cıkma dedi bakalım neler olacak ama gt takıldı kafama hay lanet kafam off puff  Smiley

hee tabi bide kontak çeviren ben değildim ön yolcu koltuğundan geçiş yaptım araba çalışır durumdaydı ondan olabilir bu haz almama durumlarım ama şunuda eklemeliyim hoş araç 147 de Gülümseme
GT Turbo bir araç alfa atmosferik bir araç.Devir turbo devri atmosferiği napıcaksın.147 yakıt verileri gt den fazla ve 147 iyi yakar yakıt verilerini incele.
Bana sorarsan GT ye lpg uygulama...
evetfatih kardeş devir kesinlikle turbo devri 1.4 motordan 160 bg elde etme devri 1.6 dan ise 200 bg almanın devri ama bunun yanısıra devir ekonomi devri Smiley  uygulaya bilsem lpg yi hiç affetmem onuda ekliyim
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2010, 19:20:40 Gönderen: Tayfun207GT »

Arabaları Seviyorum...
Oku Ağustos 27, 2010, 19:27:38 #7
Mete

valla tek derdiniz yakıtsa sizi üzebilir , benzin bu kadar pahalıyken cidden lüks kaçıyor..

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ağustos 30, 2010, 09:40:35 #8
Tayfun207GT

evet malesef lüks kaçıyor baktığım araç pertten çıkmaymış şimdi yeniden bi 207gt arayışındayım böyle giderse gt den vaz geçicem ama 207 den vazgeçmek konusuna gelirsek o biraz zor gibi Smiley

Arabaları Seviyorum...
Oku Ocak 06, 2011, 22:46:05 #9
CafCaf

o fiyatlarada temiz gt zor ancak ya kazalı vs... yada cok cok kötü durumda olan birini bulman lazım.
Oku Nisan 30, 2011, 08:59:20 #10
erhan77

zaten 2008 model araç 26.000 olmasından ben şüphelenırım.abı bende gt olcak arabam garajda durcak km yapmıcak.Yook boyle bı dunya Smiley
ve bence pejodan uzak dur..Alfa al Wink
ama eğer devır ekonomi devri çok yakar dersen albea nı kullanmaya devam et abim Smiley)
Oku Mayıs 02, 2011, 23:09:28 #11
threshold

zaten 2008 model araç 26.000 olmasından ben şüphelenırım.abı bende gt olcak arabam garajda durcak km yapmıcak.Yook boyle bı dunya Smiley
ama eğer devır ekonomi devri çok yakar dersen albea nı kullanmaya devam et abim Smiley)
erhan baba adamsın valla-dosdoyevski bile 207 kullanıyomuş demek ki Shocked tevekkeli adamı pek severim iyi yazardır

****  RC under construction  ****
Oku Mayıs 04, 2011, 17:52:42 #12
erhan77

erhan baba adamsın valla-dosdoyevski bile 207 kullanıyomuş demek ki Shocked tevekkeli adamı pek severim iyi yazardır

adam king ya Cheesy o zamandan anlamış 207 farkını Wink)
Oku Mayıs 04, 2011, 23:51:06 #13
threshold

bak işte ne güzel tarihten alıntılarla,kültürel sohbetlerle bilgi dağarcığımızı genişletiyoruz Roll Eyes

****  RC under construction  ****
Oku Mayıs 05, 2011, 00:22:40 #14
erhan77

bak işte ne güzel tarihten alıntılarla,kültürel sohbetlerle bilgi dağarcığımızı genişletiyoruz Roll Eyes

taabii  Cool
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan