Alfa 147 yi henüz kullanmadım GT yi bugün denedim arac 26 binde hiç oynanmamış durumda en azından su anda... sürüşü keyifli bi araç görüş açısını çok beğendim içi ferah tavan cam olması güzel adamın içi açılıyor GT çok hoşuma gitti arabanın gazına basası geliyor adamın...(sıfır c3 aldım pert oldu 3. ayında 2 yıldır albea kullanıyorum bununda etkisi olabilir albeadan indim pug a bindim)

Ah şu aracın lpg uygulama durumu sözkonusu olsa şu durumda alırım gözümü kırpmadan TABİİ henüz 147 ye binmedim ilk fırsatta ilgilendiğim bi araç var gidip ona bakıcam...
Arabayı baktığım pug sahibi gibi 2 yılda 26 bin kullanmak istemiyorum markete sigara almaya bile arabayla giden türden bi adamım

bilmem anlatabildimmi ilgilendiğim 147 de lpg üzerinde hayırlısı bakalım gt deki motor türü için bi lpg uygulaması illahaki çıkacaktır ama ne zaman... aldımmı 4 kişilik bi araç alacaksam , en azından 3-4 yıl binmeliyim diye düşünüyorum bu sebepten dolayı alfanın satış sorununu kafama takmıyorum.
Bide bu alfada ne var merak ediyorum hani bu ayrı bir arac olduğu konusunda yorumları daha öncedende işittim bakalım nasıl bi ayrıcalıkmış onuda görelim...