207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 10:42:48
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 27, 2010, 11:43:24 #15
aliumit

Ynt: !!!//42AUM//!!! ...Kazananların Aracı... Tuning Fotoları

Maşallah aacın çok güzel arkadaşım.En güzel 207lerden.Güle güle kullan..

cok tesekkur ederim en güzelleri sizin olsun inş..
Oku Ağustos 27, 2010, 11:43:50 #16
peugeoter

Maşallahı var gerçekten. Kazasız belasız kullanın...

istanbuL undergrounD 207 styLe
Oku Ağustos 27, 2010, 11:49:25 #17
samet34

kesinlikle en ufak bir photoshop yok hafta sonu aracın videoları cekilcek isteyenlere gonderebilirim bunu orada daha net gorursunuz Smiley bu ne bizim ilk arabamız ne de tek arabamız bu sadece hobimiz kendimizi fotoshoplu resimlerle de rezil etmeyiz konyalı kardeşlerimiz abilerimiz aracı da bizi de bilen bilir..

arkadaşım yanlış anladın sadece burda dememiz benziyor sana yaptın demedik. sen bunu hobi içinde yapıyor ola bilirsin herkez burda hobi için yapıyor arabasını. sen bu işi meslek yapıyorsun ben ise keyfim için yapıyorum sen parçanın nerde alacağını biliyorsun ben servis servis sanai sanai gezerek arıyorum burda bütün arkadaşlar hobi için yapıyor zaten araçlarını.
he bu arada istanbullu arkadaşlar ve abilerimiz 34 smt 44 çok iyi tanırlar  Wink

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 27, 2010, 16:40:31 #18
aliumit

kesinlikle en ufak bir photoshop yok hafta sonu aracın videoları cekilcek isteyenlere gonderebilirim bunu orada daha net gorursunuz Smiley bu ne bizim ilk arabamız ne de tek arabamız bu sadece hobimiz kendimizi fotoshoplu resimlerle de rezil etmeyiz konyalı kardeşlerimiz abilerimiz aracı da bizi de bilen bilir..

arkadaşım yanlış anladın sadece burda dememiz benziyor sana yaptın demedik. sen bunu hobi içinde yapıyor ola bilirsin herkez burda hobi için yapıyor arabasını. sen bu işi meslek yapıyorsun ben ise keyfim için yapıyorum sen parçanın nerde alacağını biliyorsun ben servis servis sanai sanai gezerek arıyorum burda bütün arkadaşlar hobi için yapıyor zaten araçlarını.
he bu arada istanbullu arkadaşlar ve abilerimiz 34 smt 44 çok iyi tanırlar  Wink

ama sen de bana hak wer sende bu işin oldukca icindesin anladıgımız ve gordugumıuz kadarıyla yani binlerce lira harcıyosun emek emek yapıosun yeri geliyo gece yarılarına kadar surası soyle olsun burası boyle olsun diye calışıosun sonra yok photoshoplu mu yok ışığı mı oynanmıs bunlar uzuyo aynı soruyu ben sana sorsam bu kadar emek harcınmısken sen uzulmezmisin nese burda bole bi ortamda tartısmayada hic gerek yok burda herkes herkese he zaman lazımdır eger solediklerimde de benim bi hatam warsa affoola kardeş..
Oku Ağustos 27, 2010, 18:54:24 #19
LiLaLo

kardeş yanlış anladın beni sanırım.Ben hani işikların yansıması olayına söyledim photoshop olayını,yoksa gerisine diyecek lafım yokdur benim...

207 16v
Oku Ağustos 27, 2010, 21:59:21 #20
RS_207

Güzel Alet Eline Emeğine Sağlık  Wink
Oku Ağustos 28, 2010, 03:34:06 #21
CeM

Araç gayet güzel olmuş , kazasız belasız sürüşler dilerim ...

Oku Ağustos 28, 2010, 09:50:59 #22
aliumit

begenen herkese tekrar cok cok tesekkurler..
Oku Ağustos 28, 2010, 14:29:46 #23
muratk1907

Araç çok güzel olmuş  Smiley Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Oku Ağustos 28, 2010, 15:17:20 #24
42bg207

bende canlı goruorum arabayı gayet guzel duruo kımse camur atmasın....hatta yanlıs hatırlamıyorsam büsan da duruyor araba....

Allah kaza bela vermesın kardeş
Oku Ağustos 28, 2010, 17:20:15 #25
hüsrev

kimse çamur atmadı araca photoshop varmı diye soru sordular buna çamur atma demek yanlış olur bence.
Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim araç sahibine...Aramızada hoşgeldiniz
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2010, 17:25:45 Gönderen: hüsrev »

17'' 207GT Jant,Orjinal 207RC Mercekli Far, Mtec 6000K Xenon Kit, Voghland 35mm Spor Yay, 3M Piano Black Tavan kaplama, Armster Kolçak, llumar Cam Filmi (0.49)...
Oku Ağustos 28, 2010, 17:26:39 #26
mete

aynen kimsenin camur attıgı yok , buraya konuluyorsa iyi kötü elestiri kabul ediliyor demektir ki zaten kötü elestiri de göremedim.

neyse kazasız belasız günlerde..

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ağustos 30, 2010, 09:34:19 #27
aliumit

bende canlı goruorum arabayı gayet guzel duruo kımse camur atmasın....hatta yanlıs hatırlamıyorsam büsan da duruyor araba....

Allah kaza bela vermesın kardeş

tesekkur ederim kardeşim begenmene sevindim  busanda duruyorum ewet bu tarafa gelirsen de tanısmaya beklerim .. Allah sanada kaza bela vermesin kardeş..
Oku Ağustos 30, 2010, 13:01:56 #28
42bg207

sis hoşuma gitmedi.birde photoshop'ta ışıklarla fazlamı oynanmış yahu ?!'^+'!

bunu bende diyecektim ama arkadaş yeni kırılmasın diye demedim sanki photoshop var bu işin içinde  Grin

kimse çamur atmadı araca photoshop varmı diye soru sordular buna çamur atma demek yanlış olur bence.
Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim araç sahibine...Aramızada hoşgeldiniz

ben arac sahibini savundugum ıcın soylemıyorum kımse yanlıs anlamasın ama photoshop varmı dıe sormak ayrıdır sanki photoshop var bu işin içinde demek ayrıdır...sanki photoshop var denirse ben bunun altında kötü niyet ararım...arac ashibinide mesaj yazanları tanımam sadece konyada yaşadıgım ıcın aracı canlı gordum o yusden camur atılmsın dedım...emege saygı lutfen
Oku Ağustos 30, 2010, 14:05:33 #29
akcan

far kaşları hoş olmuş bende oraya amerikan park yaptırmayı düşünüyorum içini açıp yapabilirlermi?

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan