207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 21:10:59
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 26, 2010, 07:47:30 #0
mayzit

süper kilitleme

arkadaşlar sustalı anahtar kırıldığı için servisten değiştirmiştim. servisteki arkadaş kilitleme tuşuna uzun süre basarsan kapı kilitledikten sonra  açık olan camlarda kendiliğinden kapanır dedi. Daha sonra denedim olmadı. 207 de böyle bir özellik var mı?
Oku Ağustos 26, 2010, 07:59:20 #1
samet34

Ynt: süper kilitleme

arkadaşlar sustalı anahtar kırıldığı için servisten değiştirmiştim. servisteki arkadaş kilitleme tuşuna uzun süre basarsan kapı kilitledikten sonra  açık olan camlarda kendiliğinden kapanır dedi. Daha sonra denedim olmadı. 207 de böyle bir özellik var mı?

böyle bir özellikden 207 marum bırakmışlar. adam karıştımıştır 307 veya 308 sanmıştır senin 207yi bizde böyle bir özellik yok

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 26, 2010, 08:44:47 #2
shaddy

böyle bir özellikden 207 marum bırakmışlar. adam karıştımıştır 307 veya 308 sanmıştır senin 207yi bizde böyle bir özellik yok

malesef bu özellik 207 lerde bulunmuyor, ama dışarıdan alacağın bir tane otomatik cam kaldırma modülünü aracına taktırır isen kilitleme sonrası açık camlarının kapanmasını sağlayabilirsin. Tabi bu modülü takan kişinin işinde usta olması gerekiyor yoksa sorun da yaşabilirsin. 

Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Oku Ağustos 26, 2010, 09:15:04 #3
mayzit

malesef bu özellik 207 lerde bulunmuyor, ama dışarıdan alacağın bir tane otomatik cam kaldırma modülünü aracına taktırır isen kilitleme sonrası açık camlarının kapanmasını sağlayabilirsin. Tabi bu modülü takan kişinin işinde usta olması gerekiyor yoksa sorun da yaşabilirsin. 

ne kadar bu modül..
Oku Ağustos 26, 2010, 10:56:52 #4
ultraoyuncu

Kçtapçıkda var yazıyor ama.Ben 2 kere bastığınızda süper kitleme olduğunu sanıyorum.Ayrıca kitapçıkda sadece süper kitlemenin içerden kapıların açılamaması olarak bahsediyor.Sadece bu özellik var heralde.

... 06 GS ...
Oku Ağustos 26, 2010, 14:49:34 #5
karsiyakaliozi

super kılıtleme alarm paketıyle verılen bır özellik dıye bılıyorum superkılıtlemede kapı kilıdı ılave olarak 1 kez daha kıtlenıyor cam kırılsa dahı dısardan el sokulup kapı acılamıyor ancak camlarda uzakdan kaldırma özelliği yok diye biliyorum aracımda super kılıtleme var
Oku Ağustos 26, 2010, 14:52:44 #6
shaddy

Kçtapçıkda var yazıyor ama.Ben 2 kere bastığınızda süper kitleme olduğunu sanıyorum.Ayrıca kitapçıkda sadece süper kitlemenin içerden kapıların açılamaması olarak bahsediyor.Sadece bu özellik var heralde.

o kitapçıkta malesef arabalarımızda olmayan birçok özellikten bahsediyor, sanırım genel anlamda avrupa ve türkiyede yer alan 207 ler için hazırlanmış bir kitapçık gibi duruyor
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2010, 14:58:18 Gönderen: shaddy »

Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Oku Ağustos 26, 2010, 14:57:54 #7
shaddy

ne kadar bu modül..

Aşağıdaki linkte var, 16 tl gibi bir fiyatı var. Sitede aratırsan daha önce birisi taktırmıştı diye hatırlıyorum. Pug lar hemcinslerine göre daha çok elektronik donanıma sahip oldukları için yaptırmadan önce iyi araştırmak gerek ve ayrıca işi yapan kişinin işinde usta olması gerekiyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-termikli-2-cam-otomatik-kaldirma-modulu-840295/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otm840295
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2010, 15:00:06 Gönderen: shaddy »

Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Oku Ağustos 26, 2010, 19:58:57 #8
ultraoyuncu

o kitapçıkta malesef arabalarımızda olmayan birçok özellikten bahsediyor, sanırım genel anlamda avrupa ve türkiyede yer alan 207 ler için hazırlanmış bir kitapçık gibi duruyor

Haklısın sanırım çünkü denedim bugün olmadı Smiley
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2010, 11:37:37 Gönderen: ultraoyuncu »

... 06 GS ...
Oku Ağustos 26, 2010, 21:37:24 #9
ufukk

Eğer yanlış hatırlamıyorsam, kitapçıkta anlatılan süper kilitleme farklı bir özellik. Tüm camları ve sunroof'u kapatan sistem değil. Bu tip sistemlere her firma farklı bir isim verebiliyor, kimisi süper kilitleme diyor, kimisi global kilitleme...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Eylül 17, 2010, 10:42:46 #10
hsnmr

arkadaslar 207 dynamic 1.6hdi var bnde. ve kapatma dugmesine basılı tutunca camlar kapanıyor bende.
Oku Eylül 17, 2010, 13:31:29 #11
mayzit

arkadaslar 207 dynamic 1.6hdi var bnde. ve kapatma dugmesine basılı tutunca camlar kapanıyor bende.

kaç model senin araba, acaba belli bir modelden sonra mı bu özelliği eklediler...benim 2009 1.6 hdı feeline edition
Oku Eylül 24, 2010, 18:24:08 #12
outdoor

Benim arabada kilitlemeye kısa basınca sadece kapılar kilitleniyor. Uzun basınca hem kapılar kilitleniyor, hem de camlar kalkıyor. Ama süper kilitleme var mı bilmiyorum. Çünkü ardarda iki defa basınca, farklı bir işlem yaptığına dair bir işaret vermiyor. Arabanın içine de giremediğim için, kapılar içeriden açılıyor mu, açılamıyor mu bilemiyorum.

Bu arada arabam; Outdoor 2011 model.

Oku Kasım 19, 2010, 15:08:55 #13
ibrahimt

Merak ettım bunu deneyecegim Smiley umarım vardır bendede.
Oku Kasım 19, 2010, 19:51:54 #14
207hdi

kilit tuşuna basılı tutunca benimde camlar kalkıyor. 2011 model.  ama süper kilitleme halen nasıl yapılıyor bilmiyorum. ayrıca gerekli mi acaba süper kilitleme yapmak ??

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan