207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 14:20:38
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 24, 2010, 13:40:08 #75
akcan

Ynt: Ramazanda istanbulda iftar buluşması

Arkadaşlar florya tesisleriyle konuştum. Rezervasyon yaparsak sorun olmıcak kalabalıklık açısından. 25 tl iftar menüsü. Menüde iftariyelik çorba salata ara sıcak ana yemek tatlı içecek bulunmakta. O günkü fix menü veriliyormuş. Liste yapalımda ona göre rezervasyon yaptırıyım.

Oku Ağustos 24, 2010, 13:40:57 #76
akcan

tabi isteyen yok ben yemicem derse hamburger sosisli tost tarzı şeylerde var tercih meselesi.

Oku Ağustos 24, 2010, 14:19:19 #77
samet34

tabi isteyen yok ben yemicem derse hamburger sosisli tost tarzı şeylerde var tercih meselesi.

+1  Wink tamam kardeşim sağol  ben hep varım

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 24, 2010, 14:28:28 #78
akcan

tamam sametim nolcak ya böyle 5 kişiyiz sadece.

Oku Ağustos 24, 2010, 23:18:55 #79
akcan

arkadaşlar son dk çıkan lig maçına gitmek zorundayım.perşembe günü trabzondayım.cuma ankaradayım.pazarda karabükdeyim ben gelemicem malesef.size iyi eglenceler kısmet değilmiş Sad k.bakmayın arkadaslar.Sad Sad  Embarrassed Cry

Oku Ağustos 25, 2010, 01:13:31 #80
samet34

arkadaşlar son dk çıkan lig maçına gitmek zorundayım.perşembe günü trabzondayım.cuma ankaradayım.pazarda karabükdeyim ben gelemicem malesef.size iyi eglenceler kısmet değilmiş Sad k.bakmayın arkadaslar.Sad Sad  Embarrassed Cry

kardesim hayirlisi olsun.

neyse iptal gibi gozukuyor galiba Shocked

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 25, 2010, 01:31:01 #81
akcan

yahu iptal etmeyin bulusun.sonraki haftaya bidaha bulsuruz yada bi kac kişi kaçamak flan yaparız mc donaldsa falan k.bakmayın arkadaslar o kadar basından beri dallandırıp budaklandırdk olayı gelemeyen ben oldum vallahi elimde olan bi durum değil bidahaki haftasonuna kaldı.işte bu haftasonu kısmet değilmiş.

Oku Ağustos 25, 2010, 07:52:31 #82
samet34

yahu iptal etmeyin bulusun.sonraki haftaya bidaha bulsuruz yada bi kac kişi kaçamak flan yaparız mc donaldsa falan k.bakmayın arkadaslar o kadar basından beri dallandırıp budaklandırdk olayı gelemeyen ben oldum vallahi elimde olan bi durum değil bidahaki haftasonuna kaldı.işte bu haftasonu kısmet değilmiş.

yok kardeşim olsun önemli değil.
zaten ikimiz caba gösteriyoruz sağolsun kimse ne geliyor ne yazıyor en güzeli bence böyle.
birara nargile falan yaparız bir yerde otururuz muhabbetimizi yaparız  Wink

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 25, 2010, 10:06:52 #83
akcan

olur valla.her yol paris bana Smiley k.bakmayın tekrar cok üzüldüm vallahi ya eger arkadaslar gelcekse siz yapın 4-5 kişi bişeyler güzel olur.

Oku Ağustos 25, 2010, 10:18:32 #84
samet34

olur valla.her yol paris bana Smiley k.bakmayın tekrar cok üzüldüm vallahi ya eger arkadaslar gelcekse siz yapın 4-5 kişi bişeyler güzel olur.

başka zaman inşallah

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 26, 2010, 15:39:29 #85
ust93

arkadaşlar ben akşam saatine kadar araba bakıcam çok sewdiğim sanırım 207 den ayrılıcam ama uygunluğum durumunda ynınızdayım iptal olursa filanda samet sen bizim yakada oturyosan nargileye herzaman warımdır.308 spotium paket olanını alcam ama gönlüm herzaman 207 den yana fakat ele fırsat geçmiş ewdekinler değişitirelim diince yok demek olmaz
Oku Ağustos 27, 2010, 11:06:40 #86
samet34

arkadaşlar ben akşam saatine kadar araba bakıcam çok sewdiğim sanırım 207 den ayrılıcam ama uygunluğum durumunda ynınızdayım iptal olursa filanda samet sen bizim yakada oturyosan nargileye herzaman warımdır.308 spotium paket olanını alcam ama gönlüm herzaman 207 den yana fakat ele fırsat geçmiş ewdekinler değişitirelim diince yok demek olmaz

tamam kardeşim şuan iptal gibi gözüküyor iftar

207 siyah 1.6hdi
Oku Eylül 01, 2010, 15:28:45 #87
serhat

merhaba beykentden serhat

Oku Eylül 04, 2010, 04:31:56 #88
terzuu

e yuh diyorum. başka birşey demiyorum yani. Shocked Shocked Shocked

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Eylül 04, 2010, 12:40:16 #89