207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 14:19:17
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 09, 2010, 12:22:09 #0
samet34

audi a3 rezaleti

1 haftalık audı a3 le tatile gittik 2010model tek kapı 6ileri 1.6fsı motor 115hp.

1hafta boyunca arkadaşımın arabasıyla tatile gittik giresun antalya falan arkadaşımın şoförlük fazla iyi değil o yüzden aracı ben kullandım.

kullandım ama görüntüde ben kullandım bana sorsan araba beni kullandı. araç kesinlikle çok hantal,ranpada bitiyor sanki 1.2 benzinli araçla 5 kişiyle çıkıyormuşuz gibi çıkıyoruz topu topu araçda 2 kişiyiz.

hele birde klima açıksa hiç gitmiyoruz nerdeyse valla ben audı den böyle bir araç beklemezdim kasa çok ağır kaçıyor araca zaten 5vites ile 6vites dinlenme vitesi gibi hiç tatmin edici değil.

bu araç sadece düz yolda binilmek için yapılmış bana göre.

dün gece geldim istanbula aracımı aldım bir yere gidiyodum sanki benim araç onun yanında uçak.
ben a3 e sonuna kadar karşıyım 1 haftada beni bezdirdi valla.

ben bunu ciddi söylüyorum yan yana kalkalım a3 le benim arabanın kartel muhafaza sacındaki 207 yazısını gösteririm a3 e  Grin

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 09, 2010, 12:46:04 #1
fatihRC

Ynt: audi a3 rezaleti

Grin Grin
Neler yazmışsın Samet kardeş,Sana katılıyorum audi araçların 1.6 cc leri sadece benzini deli gibi içer başka bir olayı yok.
Bende 1.6  8 valve 102 hp modelini sürdüm ve rezil ötesi gaz pedalını resmen halıyatutturdum sabitledim çünkü anca hızlanıyordu,yakıt tasarrufu benim eski aracımla aynı idi C4 vts.
Samet eseni anlıyorum FSI 115hp 16valve ama buda aynı değerleri verdini biliyordum  Smiley
1.4 TSI den başka audi alınmaz...

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Ağustos 09, 2010, 13:19:25 #2
tayel

kalıbının arabası değilmiş demek ki

1.6 HDI Premium 2008
Oku Ağustos 09, 2010, 14:23:33 #3

ben bunu ciddi söylüyorum yan yana kalkalım a3 le benim arabanın kartel muhafaza sacındaki 207 yazısını gösteririm a3 e  Grin

e ben gösterdim işte :p
Oku Ağustos 09, 2010, 15:46:14 #4
samet34

Grin Grin
Neler yazmışsın Samet kardeş,Sana katılıyorum audi araçların 1.6 cc leri sadece benzini deli gibi içer başka bir olayı yok.
Bende 1.6  8 valve 102 hp modelini sürdüm ve rezil ötesi gaz pedalını resmen halıyatutturdum sabitledim çünkü anca hızlanıyordu,yakıt tasarrufu benim eski aracımla aynı idi C4 vts.
Samet eseni anlıyorum FSI 115hp 16valve ama buda aynı değerleri verdini biliyordum  Smiley
1.4 TSI den başka audi alınmaz...

abi valla çok zayıf araba ben audı diyince gidiyordur bu kadar rezillik düşünmüyordum valla  Grin

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 09, 2010, 16:24:58 #5
fatihRC

Nereye gidiyor ya 1.6 lar  Grin
Markaya aldanmayın  Cheesy

RC Le Mans Turbo 185 Hp 280 Nm  - HKS SSQV Blow Off Valve - S3 Dump Valve - BMC Karbon Fiber Cold Air Intake System - Downpipe - Katalizör İptali - Son Susturucu Egzos - Vogtland 35mm - Mobil 1 Synthetic Gear Lube LS 75W-90
Oku Ağustos 09, 2010, 16:29:46 #6
samet34

Nereye gidiyor ya 1.6 lar  Grin
Markaya aldanmayın  Cheesy

abi üstüne çocuğa diyorum ki oğlum bu araba gitmiyor ya çok zayıf diyorum bana diyorki sen kullanamıyorsun  Grin diyorum oğlum 3260km yol yaptım bunu baban yapmadı gitmiyor işte gitse demem bunu diyorum halen diyorki sen kullanmayı bilmiyorsun  Grin

dedim tamam sen arabanı al bende kötü peugeot diyorlar beni araca Grin onu alacam dedim sana muhafazadaki 207 yazısını göstermezsem arabayı sana hediye edecem dedim  Grin Grin Grin

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 09, 2010, 16:39:20 #7
fatihRC

Grin Grin
"Sen kullanmayı bilmiyorsun"  Cheesy Audi kullanırken farklı kullanma stilimi varmış...

Sen o arkadaşla bir roling yapta video yu bize gönder  Wink

Oku Ağustos 09, 2010, 16:57:21 #8
CeM

Zaten ben 1,6 102 hp lik otomatik olanı soylemiyorum bile Cheesy
Benim arkadaşımda var araçda hızlanma namına birşey yok yaptığı tek şey gaza basınca motordan ses geliyor o kadar ... Hani şahinlerde de öyle olur ya Cheesy

Oku Ağustos 09, 2010, 20:49:07 #9
hüsrev

otomatik vites fsı la 2 kere kalkış yaptım iksindede kafa kafaya gittim şirketteydim bende kangoo vardı geçemedi:))
Oku Ağustos 09, 2010, 20:58:13 #10
Mete

s3ten baska a3 alınmaz bence.gayet karizmatik duruyor arac ama 50 milyar (minimum) para vericeksem biraz da gitsin isterim.yoksa 50 milyara ne arabalar var yani (type-r,impreza vs vs )

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Ağustos 10, 2010, 07:54:21 #11
samet34

Grin Grin
"Sen kullanmayı bilmiyorsun"  Cheesy Audi kullanırken farklı kullanma stilimi varmış...

evet abi güzel fikir hafta sonu ona 207mmmmm yazısını göstereyim  Grin

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 10, 2010, 08:12:53 #12
fatihRC

otomatik vites fsı la 2 kere kalkış yaptım iksindede kafa kafaya gittim şirketteydim bende kangoo vardı geçemedi:))

Kango mu  Grin  audi fsi lar kangoya bile yeniliyorsa bu nedir utanmıyormu audi hiç  Shocked
Grin Grin

Bencede bekliyorum  Wink

Oku Ağustos 10, 2010, 16:12:14 #13
hüsrev

Kango mu  Grin  audi fsi lar kangoya bile yeniliyorsa bu nedir utanmıyormu audi hiç  Shocked
Grin Grin

Bencede bekliyorum  Wink
kısa mesafede 70 km hıza kadar fln dı kafa kafaya gittik ama geçemedim o da beni geçemedi:)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan