207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 10:44:02
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 07, 2010, 15:54:46 #0
yeaks

Eibach Yay

Merhaba dün aracıma 3.5 CM lik eibach yay taktırdım ama jantları lastikleri henüz değiştirmedim 65 yanak orjinal lastikleri var direksiyonu çevirirken gacur gucur sesler geliyor sebebi nedir acaba lastik mi sürtüyor ?
Oku Ağustos 08, 2010, 17:07:31 #1
Crazy Frog

Ynt: Eibach Yay

lastikler sürtme yapmaz 3.5cm de. Belki amortisör üstü takozlarını (beyaz seramik tabak gibi olan) tam oturtmamışlardır.

Oku Ağustos 09, 2010, 04:27:24 #2
RS_207

Bir kaç gün kullan ses kesilir.
Oku Ağustos 09, 2010, 07:02:54 #3
yeaks

tamam dediklerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim
Oku Ağustos 23, 2010, 00:26:23 #4
yeaks

amortisör takozunda sorun yok baktırdım hala aynı ses devam ediyor kesilmeyi geçtim durduğum yerde direksiyonu çevirirken gacur gucur ses geliyordu şimdi kasise falan girdiğimde de gacur gucur sesler geliyor  Angry
Oku Ağustos 23, 2010, 07:09:51 #5
LiLaLo

Vogtland'tan boşuna şaşmayacaksın dememişler Smiley

207 16v
Oku Ağustos 23, 2010, 07:35:10 #6
sado009

yay'ı takarken tornacılık yapmıslardır egerki isi hakkıyla yapan bir usta deilse. Yoksa eibach su goturur votgland 'dan ustundur bunu tartısmıyalım. Her iki yay'ıda 2 farklı aracımda kullandım. Eibach konfor olarak cok daha iyi. votgland icin dumduz yol lazım.
Oku Ağustos 23, 2010, 07:49:00 #7
samet34

bende 3.5cm eibach vardı şimdi 5cm var ama ben hiç ses alan duymadım.
kesin bir sorun var yaydan değil ama. yayın hortumları takılımı gerçekten eibach yayı konfor yayıdır.

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 23, 2010, 11:02:01 #8
sLayG7

ben demiştim bendede var gacur gucur etmiyo ama tümsekten geçerken yatak gıcırtısı yapıyo
Oku Ağustos 24, 2010, 23:23:29 #9
yeaks

samet yayların hortumları takılı gördüm takarken uç taraflarında lastikler vardı nası çözücem bu durumu bilmiyorum acaip rahatsız ediyo beni sıfır arabada böyle ses çok soğutuyo arabadan Sad

samet bu arada ben yunus geçen gün ümraniye çakmak ta top sahasının orda kornalaştık belki hatırlarsın Smiley
yanımda da sefa vardı tanıyomuş seni ümraniyeden sefa güngördü Smiley
Oku Ağustos 25, 2010, 01:16:36 #10
samet34

samet yayların hortumları takılı gördüm takarken uç taraflarında lastikler vardı nası çözücem bu durumu bilmiyorum acaip rahatsız ediyo beni sıfır arabada böyle ses çok soğutuyo arabadan Sad

samet bu arada ben yunus geçen gün ümraniye çakmak ta top sahasının orda kornalaştık belki hatırlarsın Smiley
yanımda da sefa vardı tanıyomuş seni ümraniyeden sefa güngördü Smiley

kardesim hortumu takman icin yaylari sokmen lazim ondan sonra uclarina hortumu takman lazim.

he evet kardes kornalastik seninle  Grin
sefayi taniyorum kardesimin arkadasi simdi kardesim soyledi kardesimede mesaj atmis hatta  Wink

207 siyah 1.6hdi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan