207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 14:11:33
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 07, 2010, 15:36:34 #15
fathzeybek

Ynt: kapılar çok sert kapanıyor

bazı markaların araçlarının kapılarının kapanma sesine önem verdiklerini duymuştum zira bu kapanma sesi araçın sağlamalığı ve kalitesi hakkında müşteride fikir uyandırıyomuş fakat kapanma sesinin araçın sağlamlığı ile tabikide doğrudan bi ilgisi olamaz ama bu da arabalarımızın kapılarının sessiz tık diyerek kapanmasını istememizi gereksiz göstermez..
Oku Ağustos 07, 2010, 19:16:52 #16

aracın sağlamlıgı ve kaportasının sacının ne denlı kalıteli oldugunu gosteren en onemlı unsurlardan bırı gercekten kapılarının nasıl kapandıgıdır.ben 207 mı cok sevmeme ragmen bı cok arkadas bu sesı duyduktan sonra .bu ne ya ıcı bomboş bunun dıyo .

haklı olarak boyle dıyolar cunku kapılar kapandıgında sankı dolgun ve saglam malzeme degılde trişkadan bı malzemeden yapılmıs hıssıyatı uyandırıyo
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2010, 03:48:57 Gönderen: kujo »
Oku Ağustos 08, 2010, 00:33:38 #17

arka kapılar super on kapılar teneke gıbı ses cıkarıyo arka kapılarda tatlı ses olusuyo lööp diye

evet aynen öyle Smiley

ben  kapıları ayarlattırdım fakat yıne ıste aynı buyuk ıhtımalle on kapının lastıklerınden kaynaklanıyo, pzrtsi servise gidicem klima için solım lastikleride değişsinler.
Oku Ağustos 08, 2010, 12:59:24 #18
Mirkan72

benim bir çözümüm var öyle kapatanlara direk küfr ediyorum bir daha teşebbüs etmiyorlar  Grin

207
Millesim
Köpekbalığı
Oku Ağustos 09, 2010, 11:46:20 #19
serhat45

sorun aynı araca ilk kez binen tanıdıklar kendinde suçluluk hissedip ya kusura bakma biraz sert oldu galiba demeden edemiyorlar:)) Aklıma geldi ince sünger çeksem nasıl olacak bi deniycem:)
Oku Ağustos 17, 2010, 16:59:40 #20
mayzit

bende aracı yeni aldım..2009 model..almadan önce forumda okumuştum ama gerçekten çok kötü kapanıyor..hiç servis ile görüşen var mı? biryerlerine lastik takıp düzeltilemiyor mu yaw?
Oku Ağustos 17, 2010, 22:33:35 #21
RUNo_32

kalın kapı lastiği olursa ve kapı ayarı güzelce yapılırsa cillop gibi kapanır bence.

Oku Ağustos 17, 2010, 23:51:04 #22
hüsrev

bende aracı yeni aldım..2009 model..almadan önce forumda okumuştum ama gerçekten çok kötü kapanıyor..hiç servis ile görüşen var mı? biryerlerine lastik takıp düzeltilemiyor mu yaw?
ben serviste şikayet ettim ama bi sonuç alamadım kapı ayarlarını yaptılar ama bi deişme olmadı hala aynı
Oku Ağustos 18, 2010, 19:04:14 #23
ImAkN

buna bi çözüm bulmak lazım Cheesy

ben buldum sagdece kendim biniorum kimseyi arabama almiorum alsam bile kapilarini ben kapatiyorum bindirirkende galoş veriyorum ve kesinlikle sigara icmek ve camlara dokunmak yasak
Oku Ağustos 19, 2010, 16:02:44 #24
muratk1907

ben buldum sagdece kendim biniorum kimseyi arabama almiorum alsam bile kapilarini ben kapatiyorum bindirirkende galoş veriyorum ve kesinlikle sigara icmek ve camlara dokunmak yasak

abi naptın sen yaa  Grin
Oku Ağustos 20, 2010, 00:10:12 #25
tayel

şaka maka biz 207 lerimize bayağa aşığız  Wink Cheesy Grin

1.6 HDI Premium 2008
Oku Ağustos 20, 2010, 00:51:42 #26
ultraoyuncu

Süper uygulama valla Cheesy

... 06 GS ...
Oku Eylül 02, 2010, 15:14:04 #27
mugeodbs

ben servise kapıların sert kapanmasını bakımda söyledim. maalesef sistem bu ayar yapılamıyor dendi . içinde ayar yapabilecek bi parça yokmuş ( bişiler dedi ama bayan olduğum için pek dikkatimi çekmedi mengene tarzı bişi olabilir Smiley )
Ben biri inerken onunla beraber inip kapıyı kendim kapatıyorum artık iyice psikopata bağladım Smiley

207 1.4 2Tronic 2010 Model
Oku Ekim 29, 2010, 11:42:37 #28
Stu

Ben biri inerken onunla beraber inip kapıyı kendim kapatıyorum artık iyice psikopata bağladım Smiley

yok artık Smiley
Oku Kasım 19, 2010, 14:24:19 #29
ibrahimt

bu sorun tüm 207 lilerde mevcut sanırım. Arabaya bınen herkes kapıyı kapatınca pardon cok sert oldu fln dıyo Smiley ama artık herkese ogrettım. dokununca ztn kapı kendı kapanıyo. alısınca aslında gayet guzel.
Arka kapılardan cıkan ses cok ıyı soylendıgı gıbı. on kapılar bırazdaha hassas.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan