207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 14:10:26
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 15, 2011, 00:52:17 #30
CeM

Ynt: arkadaşlar jantlar olmuş mu?_

Arkadaşlar bende çok kollu cant sevmem ancak bu cant kotu değil , araca 5 lik yay takıldığında görüntü tamamen değişecektir ve de yaylar araç üzerinde çok şık duracaktır ...

Oku Şubat 15, 2011, 15:09:23 #31
shop

çok daha şık jantlar varken bu jant gerçekten çok kötü durmuş.arac 106 olsa yakısabılır .cunku 106 kasasıyla 207 kasası bır degıl.ufacık kasası var 106 nın.cok kollu jant 207 lere yakısmıyor.2 kere 2=4
Oku Şubat 17, 2011, 12:00:35 #32
A rh-

Bu jantları çok beğeniyorum ben hatta Mersin'de bi 207 de vardı. Fakat 5 cm yay ile inanılmaz şık oluyor.
Güle güle kullan.
Oku Şubat 17, 2011, 12:36:00 #33
shop

bu jantlar 207 de apaçi işi duruyor..
Oku Şubat 24, 2011, 11:18:34 #34
alidata

Aynı jantların İsmail arkadaşımızın aracında nasıl durduğuna bir bakar mısınız? Nefis bence.
http://www.207tr.com/index.php/topic,871.0.html

Oku Şubat 24, 2011, 17:36:23 #35
onlylegend

jantları hiç beğenmedim bende

Oku Şubat 28, 2011, 23:49:45 #36
HINGHEND

Arkadaşım selamlar. Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullan jantlarını.
Bu jantlar aslında çok iyi bir tasarım ürünü. Zira 17" olup da bu kadar büyük gözüken başka bir jant modeli yok. Bana sorarsan 207'ye de yakışıyor. Aracınızda da gayet güzel olmuş. Ama şöyle bir problem var ki 207'lerde yay olmadan, hiçbir jant güzel gözükmüyor. Hatta bence yeryüzünde 207 için üretilmiş en muhteşem jantlar olan yeni orijinal RC jantları bile, araba basılmadan güzel durmuyor.
Hemen fotoğrafla göstereyim.
Bu orijinal RC jantları olan zambabe'nin arabasının yaysız halinin görünüşü

Bu da photoshopta yay uygulanmış hali

Bu sebeple jantları aldıktan sonra yay da taktırmak gerekiyor.
Ben 3.5cm'lik Vogtland yay kullanıyorum. Gayet de memnunum. Daha güzel görünmesi için 5'lik yay şart, ama bu yaylar ile araç çok sertleşiyor ve yere çok yaklaşıyor. Ben 3.5cm'lik yaylar ile bile çok rahat edemiyorum. 5'lik yay ile napardım bilemiyorum. Tercih sizin tabii ki. Yay meselesi ile ilgili forumda bir arama yaparsanız pek çok cevaba ulaşabilirsiniz.

Örnek herşeyi anlatmış bence,...

2011 Opel Astra Classic III Konfort Siyah
Oku Mart 21, 2011, 14:44:16 #37
doganay_0607

öncelikle hayrılı olsun jantların güle güle kullan..bende aynı şekilde 17 jant düşünüyorum ancak yay konusundaki fikirlerin temelinde sadece görüntü mü war??kimi arkadaşaım taktır 17'' jantta yay şart diyor kimisi gerek yok diyor..Sadece görüntü için mi yoksa başka bir neden war mı yay için??Bu arada yay taktırmayı bnde düşünmüyorum..
Oku Mart 23, 2011, 16:28:47 #38
alidata

öncelikle hayrılı olsun jantların güle güle kullan..bende aynı şekilde 17 jant düşünüyorum ancak yay konusundaki fikirlerin temelinde sadece görüntü mü war??kimi arkadaşaım taktır 17'' jantta yay şart diyor kimisi gerek yok diyor..Sadece görüntü için mi yoksa başka bir neden war mı yay için??Bu arada yay taktırmayı bnde düşünmüyorum..
Aslına bakarsanız yay tamamen görüntü için tercih ediliyor. Daha doğrusu ben bunun için yay taktım aracıma.
Orijinal jantlarla çok sırıtmasa da, sonradan ince yanaklı lastikler takılınca, aradaki mesafe çok can sıkıcı görünüyor. Yay takılınca araç resmen form değiştiriyor.
Tabii ki yol tutuş çok olumlu etkileniyor, araç yere çok güvenli basıyor falan ama, beraberinde gelen sesler ve anormallikler bazen can sıkıcı bir hal alabiliyor.
Bir daha sıfır 207 alacak olsam, yine yay taktırırım o da başka tabii. Ama bu kez spor amortisör ile birlikte ya da coilover almaya çalışırım Smiley

Oku Mayıs 31, 2011, 19:46:21 #39
ouzmdn

poverpak arkadaşım bu jantların markasını hatta mümkünse modelini paylaşabilirmisin bende düşünüyorum aynısından mesajını bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Oku Mayıs 31, 2011, 22:07:33 #40
ufksfk91

bu jantla devam ediceksen aracın yay ister kardes kazasız belasız inşallah
yok pişman oldum dersen Smiley 5-6-7 kol jantlar öneririm Smiley
Oku Temmuz 28, 2011, 22:53:47 #41
ouzmdn

Arkadaşlar bende aracıma bu jantın aynısını takıtırmayı düşünüyorum jantın markası ve modelini buldum

KYOWA MARKA KR-522 MODELİ fakat jantı kaç yere sorduysam bulamadım acil yardımlarınız bekliyorum

0532 283 75 69 oğuz maden
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan