207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 20:58:40
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 26, 2010, 11:19:58 #0
ferro09

2-Tronic wites 207 almakta kararsızz kaldım help :) :)

OTOMATİK WİTES İLE 2-TONİC WİTES FARKINI BİLMEYEN BİR KİŞİ OLARAK F1 WİTESİNE TAV OLMUŞTUM AMA FROM DA OKUDUKLARIM MORALİMİ ACAYİP BOZDU . YOKUUŞTA GERİYE KAÇMASI WEYA LAKELERDEN GEÇERKEN TMM DURMADAN 1 WİTESTE GAZZ YEMEMESİ KORKUTTU BUARALARDA İKİNCİELE BAKIYORUM HERYERDE 2010 MODEL 2-TRONİC WİTESS 207 ((BUNUN Bİ ANLAMI OLMALI )) 2-TRONİC WİTES 207 Sİ OLAN ARKADAŞLARIN BANA YRDIMCI OLMASINI BEKLİYORUM   helpp Sad
Oku Haziran 26, 2010, 16:40:48 #1
Woshborn

Ynt: 2-Tronic wites 207 almakta kararsızz kaldım help :) :)

Merhaba arkadaşım 2Tronic 2010 model aracım var.ve ben engelliyim aracta el tertibatı var sol elle direksiyondayım sağ elle ise tertibat ile gaz ve freni kontrol ediyorum. ve sana artılarını ve eksilerini saymak istiyorum belki forumda diğer arkadaşlar bana bazı konularda katılmayabililirler.

Öncelikle Eksilerinden  bahsetmek istiyorum.(-)

----- Rampada gerçekten inanaılmaz derecede geri kaçması var(Kullanıcıyada bağlı olrak daha fazla olabilir)
----Düz yolda birinci vitesten nefret ediyorum 2 vitese geçmesi baya zaman alıyor (Burda ben dayanamayıp kendim Direksiyon altından vitesi yükseltiyorum)
----- Araç süspansiyonalrı çukurlarda asırı takur tukur sanki dışarıdaki bütün sesler içeride
-----Kapılarıı kapatırken küt diye kapanıp asırı ses yapması ve ( arabadan inen kişi sizden özür dileyebilir çok sert kapattığını sanıyor Cheesy Cheesy)

-----Kapı ayarlarının çok çabuk bozulması
-----1.4 Mootara göre 1200 küsür ağırlık akıl almaz bir ağırlık kasa burada ağır geliyor motora

Artılarına Gelecek olursak (+)

++++Görsellik Mükemmel Dışarıdan bakan biri gerçekten hayran kalabiliyor
++++Direksiyonu hiç bu yumuşak bir araç görmemiştim(Çok fazla araç kullanmadım cahilliğime verin)
++++İç Konsol bu kaar güzel yapılır İçeriye giren Ön konsola bayılıyor ve Konsoldaki kaplamaya
++++Kavşak ve Viralardaki yol tutuşuna harika bu özelliğinede bayılıyorum
++++İç koltuk döşemeleri hoş güzel duruyor
++++Aracın Ön camdan Önünü görüşü çok güzel
++++Araç Frenleinin çok iyi ve güven verici olması

Genel olrak aracımı çok seviyorum tabi kızlarda bu yüzden beni çok seviyor Cheesy Grin Grin Araç Kullanıcıya bağlı olarak az veya normal yakar ani kalkışlar ve sert kullanım aracın çok yakmasını tetikliyor bu yüzden devrinde ve sakin kullanım aracın az yakmasını ve sizi aracınıza daha çok bağlanmanızı sağlar.Zaten 2Tronıc yarı otomatik diyorlar ama bence düz vitese yakın bir sanzıman sistemi araç bu yüzden de tam otomatiklere göre baya bir az yakıt tüketiyor.....

Oku Haziran 26, 2010, 17:26:45 #2
ferro09

tşkkürler....
direksiyon vitesinde yükseltme we alçaltma mewcut sanırım
sollamalarda witesi küçülttügün de kawrama durumu nasıl ??
yokuş çıkarken artık hiç ayağını gazdan çekmiyeceksin Smiley Smiley
Oku Haziran 26, 2010, 17:44:52 #3
Woshborn

tşkkürler....
direksiyon vitesinde yükseltme we alçaltma mewcut sanırım
sollamalarda witesi küçülttügün de kawrama durumu nasıl ??
yokuş çıkarken artık hiç ayağını gazdan çekmiyeceksin Smiley Smiley

-vites küçültüp yükseltme sollamada gerçekten çok işe yarıyor zaten bunu yapmayıp yola atlarsan yığılıp kalıyorsun.
-Yokuş çıkarken gaz ve fren ayarında ayaklarınız hızına bağlı çok zorlanırım dersen park frenini çekersin (El freni)
Oku Haziran 26, 2010, 19:44:15 #4
oemren

2 yıldır 2tronic kullanıyorum ilk günden beri yokuşlarda sol ayak freni kullanarak kalkış yapıyorum raç sanki tam otomatikler gibi 1 mm bile geri kaçmıyor. araç şu anda 62000 km.de baskı balatada herhangi bir sorun yok (henüz değişmedi)

1den 2ye geçiş kullanıma göre değişiyor, örn. kalkışta gaz pedalına fazla yüklenmezseniz eğer 1900dd'de 2 vitese geçiyor araba

1 viteste gaz yememesi sorunu yok ama otomatik kullanımda 2den 1e geçerken debriyajı geç bırakıyor, bu sorunu aşmanın yoluda örn. tümseklerden geçerken aracı düz vitese alın 1. vitese geçmeden araç devam etsin.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Haziran 27, 2010, 16:51:45 #5
ferro09

biraz rahatlatım tşk.
  2.el satılık ilanları 2010 207 paso 2-tronic wites genel bii arıza war gibi geldi
şimdi anlıyorum ki bu saydıgımız sorunlar dan dolayı satış fazla 2-tronic wiiteslerde
Oku Haziran 27, 2010, 17:14:50 #6
Woshborn

Tavsiyem 207 al ama Manuel +Dizel (Hava atmak Rahatlamak ve Az Yakmasını istiyorsan tabi ) Engelli olduğum için Vitesli araç kullanmam yasak yoksa Manuel Dizel alırdım Wink
Oku Temmuz 08, 2010, 10:29:47 #7
ferro09

tşkürler bilgileriniz için
bn yinede direksiyonuna geçme k istiyorum kullanmadan karar weremiyecegim Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan