Arabanın gidişinin nasıl olacağını bilmiyorsak, ilk defa araba kullanmaya başladıysak, daha önce tecrübe etmiş kişilerden yardım istediysek biz mi suçluyuz.... Bence insanların yardımlaşma amacıyla burda bulunduğu bir sitede "anlamıyorsa oturmasın "gibi yorumlarla insanlarla dalga geçmek isteyenler gitsin başka yerlerde dalgalarını geçsin. Şu siteyi bari amacı dışında kullanmasın...Cevap vermek zorunda değil kimse... Cevabınız yardım amacı taşımıyorsa lütfen elinizi boş yere yormayın o anlamsız kelimeleri yazarak...Yardımı dokunan arkadaşlara teşekkür ediyorum... Saçma sapan yorumlarla eğlenmek isteyenlerde eğlencelerini bu sitede değil başka yerlerde arasınlar....
güzel kardeşim sen abuk sabukta desen benim yaptığım bir yorumdur.bu yorumu beğenmemek hakkın olduğu gibi benimde yorum yazmak hakkım.
insan extra bir durum olmadığı sürece(kafası bozuktur ,sinirlidir veya arkollüdür vb. )durumlarda elfireni çekik gider. bunun haricinde giden araç kullanmasın. Elfreni hafif takılı kalmıştır bazen kimse farketmez bunun araca bir sıkıntısı olmaz zaten.BUNADA bir lafım yok. ama elfreni tam çekik veya aracı kasıcak kadar çekili durumda kullanan kişiye başka ne denebilirki güzel kardeşim.
o koltuğa oturmasın denir.
seni rencide ettiysem sahsım adına özür dilerim.
kısacası sen el fireni çekik gitmemişsindir bu kadar ilgilisin hissederdin zaten demem o.