207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 19:30:45
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 08, 2010, 18:42:35 #0
angle

el freni çekikken

Arkadaşlar, 207 2 tronicler el freni çekikken her zamanki gibi gider mi? yokuş çıkar mı? sesli uyarı verir mi? Unuttum mu acaba diye bir şüphe düştü içime , çekik unutsaydım mutlaka farkeder miydim? Başka forumlara baktığımda çekik şekilde arabalar sürülmüş sonradan farkedilmiş, bu araçta da mı farkedilmez tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Oku Haziran 08, 2010, 19:01:10 #1
jigsaw

Ynt: el freni çekikken

% 99 fark edersın arkadasım fark etmeme ıhtımalın cok dusuk

Oku Haziran 08, 2010, 19:04:31 #2
nalper

Sesli uyarı var..
Oku Haziran 08, 2010, 19:24:47 #3
oemren

Sesli uyarı var..

+ bilgi ekranında yazılı uyarı yapıyor

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Haziran 08, 2010, 19:57:50 #4
b_cetin

%100 farkedersin Smiley sesli uyarı var. hemde arka lastikler frenlediği için araç giderken araçın arkası kızaklar tabi eğer tam çekikse.

207 trendy 1.4 90 bg 2-tronic
Oku Haziran 08, 2010, 23:25:24 #5
egetwin

el frenini çek gaz ver anında hem sesli hem görüntülü uyarı vericektir Wink
Oku Haziran 11, 2010, 12:59:47 #6
CeM

Bilhassa hareket halindeyken el freni çek anında uyarıyor Cheesy

Oku Haziran 12, 2010, 02:42:35 #7
terzuu

eğer bunu farketmiyorsa sürücü, o koltuğa bidaha oturmasın derim.

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Haziran 14, 2010, 14:08:10 #8
kLiness

eğer bunu farketmiyorsa sürücü, o koltuğa bidaha oturmasın derim.
hahahahah

Ahmet Özeren
Oku Haziran 14, 2010, 15:37:32 #9
mete

ben itiraf ediyorum farketmedim Cheesy ama cok az cekik kalmıs arabanın gidişine bi etkisi yoktu yani.2 km sonra falan anladım öttü epey.

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Haziran 14, 2010, 21:07:31 #10
terzuu

mete beni bitirdin şimdi haa.
ama olsun senin az çekikmiş kurtardın sen.

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Haziran 14, 2010, 22:05:16 #11
mete

mete beni bitirdin şimdi haa.
ama olsun senin az çekikmiş kurtardın sen.

ahahaha evet ben yırttım ama arabanın gidişinden de anlamayan hakikaten oturmasın o arabaya bi daha Cheesy Cheesy Cheesy

God created turbo lag to give the v8's a chance..
Oku Haziran 16, 2010, 15:54:41 #12
angle

Arabanın gidişinin nasıl olacağını bilmiyorsak, ilk defa araba kullanmaya başladıysak, daha önce tecrübe etmiş kişilerden yardım istediysek biz mi suçluyuz.... Bence insanların yardımlaşma amacıyla burda bulunduğu bir sitede "anlamıyorsa oturmasın "gibi yorumlarla insanlarla dalga geçmek isteyenler gitsin başka yerlerde dalgalarını geçsin. Şu siteyi bari amacı dışında kullanmasın...Cevap vermek zorunda değil kimse... Cevabınız yardım amacı taşımıyorsa lütfen elinizi boş yere yormayın o anlamsız kelimeleri yazarak...Yardımı dokunan arkadaşlara teşekkür ediyorum... Saçma sapan yorumlarla eğlenmek isteyenlerde eğlencelerini bu sitede değil başka yerlerde arasınlar....
Oku Haziran 16, 2010, 19:20:36 #13
terzuu

Arabanın gidişinin nasıl olacağını bilmiyorsak, ilk defa araba kullanmaya başladıysak, daha önce tecrübe etmiş kişilerden yardım istediysek biz mi suçluyuz.... Bence insanların yardımlaşma amacıyla burda bulunduğu bir sitede "anlamıyorsa oturmasın "gibi yorumlarla insanlarla dalga geçmek isteyenler gitsin başka yerlerde dalgalarını geçsin. Şu siteyi bari amacı dışında kullanmasın...Cevap vermek zorunda değil kimse... Cevabınız yardım amacı taşımıyorsa lütfen elinizi boş yere yormayın o anlamsız kelimeleri yazarak...Yardımı dokunan arkadaşlara teşekkür ediyorum... Saçma sapan yorumlarla eğlenmek isteyenlerde eğlencelerini bu sitede değil başka yerlerde arasınlar....

güzel kardeşim sen abuk sabukta desen benim yaptığım bir yorumdur.bu yorumu beğenmemek hakkın olduğu gibi benimde yorum yazmak hakkım.
insan extra bir durum olmadığı sürece(kafası bozuktur ,sinirlidir veya arkollüdür vb. )durumlarda elfireni çekik gider. bunun haricinde giden araç kullanmasın. Elfreni hafif takılı kalmıştır bazen kimse farketmez bunun araca bir sıkıntısı olmaz zaten.BUNADA bir lafım yok. ama elfreni tam çekik veya aracı kasıcak kadar çekili durumda kullanan kişiye başka ne denebilirki güzel kardeşim.
o koltuğa oturmasın denir.
seni rencide ettiysem sahsım adına özür dilerim.
kısacası sen el fireni çekik gitmemişsindir bu kadar ilgilisin  hissederdin  zaten demem o.
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2010, 19:23:14 Gönderen: terzuu »

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Haziran 24, 2010, 12:46:05 #14

Bir hafta önce el frenini tam indirmediğimi kalktıktan kısa bir süre sonra fark ettim ekranda yazılı uyarı veriyor.

207 trendy 90hp 2tronic eritre kırmızısı
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan