207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 20:14:23
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 28, 2010, 12:24:02 #0
yeaks

Direksiyon Kumandası ile uyumlu double din

Merhaba aranızda yeniyim önümüzdeki hafta sıfır 207'im gelecek sabırsızlıkla bekliyorum Smiley

siteyi çok gezdim dolaştım ama direksiyondan kumanda ve yol bilgisayarını bozmadan çalıştırabilecek
double din yada indash teyp tavsiyesi göremedim bir arkadaş yaptırmış double din oda siteden atılmışmı bilmiyorum ulaşamıyorum resimleride gözükmüyor  Huh? Sad fiyat aralığım 700 ile 900 arası yurt dışından peugeot uyumlu teyp getirtmeyide düşünüyorum (ön panelle birlikte gelen teypten) ama gümrükte takılır diye korkuyorum elimde pioneer 5050 indash teyibim var önceki aracımda kullandığım bu teyibimi 207imde kullanabilirmiyim bunu kullanamazsam satıp uyumlu bir indash yada double din teyp almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...
Oku Mayıs 28, 2010, 13:19:02 #1
raid

Ynt: Direksiyon Kumandası ile uyumlu double din

alpine yada pioneer ın bir modeli direkt uyumlu.yol bilgisayarını kumanda edebiliyorsun.ayrıca direksiyondaki kolda çalışıyor.facebookta 207 gt ye takılmış videosunu izlemiştim gayet başarılı.ama fiyat 2.600 tl(nakit fiyatı oda)
amerikadan getirtsen uygun ama bu sefer radyo frekans problemi var.ayrıca dvdleri de çalıştırmıyor biliyorsundur zone problemi var
Oku Mayıs 29, 2010, 09:03:40 #2
yeaks

207 ile birebir uyumlu olan model bu

http://rofaudio.en.alibaba.com/product/294428851-209478940/ROF1502F_7_inch_digital_screen_gps_RDS_ipod_bluetooth_game_dvb_t_optional_special_car_dvd_player_for_Peugeot_207.html

ama belli ki çin malı sahibinden.com da da var 1.400 fiyatı var bu dokunmatik cihaz ama üst panele takılıyor buna dokunmak biraz zor olsa gerek o yüzden bundan vazgeçmiş gibiyim bana arabamın orjinalliğini bozmayacak direksiyon kumandasını ve yol bilgisayarınıda çalıştıracak ön panele takabileceğim double din bir cihaz lazım. Kimse yokmu double din taktıran ?
Oku Mayıs 29, 2010, 09:56:58 #3
yeaks

yol bilgisayarının bozulmaması için teyibi torpidoya taktırmayada razıyım bana direksiyon kumandası ile uyumlu double din cihaz lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
Oku Mayıs 29, 2010, 16:22:38 #4
raid

http://www.otomediamarket.com/main/peugeot_207_alpine_ivaw505r_multi_media_istasyonu-5765-1804-642.html piyasadaki en orjinal cihaz ama fiyatta orjinal.
çin mallarından uzak dur derim paraya yazık 3 gün sonra bozulur.daha pahalıya gelir
Oku Mayıs 29, 2010, 20:12:02 #5
yeaks

raid çok teşekkür ederim ama taş çatlasın verebileceğim rakam 1 milyar direksiyon kumandası çalışsın yeter
Oku Mayıs 30, 2010, 12:31:43 #6
raid

bende o kumandayı kaybetmek istemeyenlerdenim Smiley
http://www.otomediamarket.com/main/peugeot_207_direksiyon_kumanda_aparati-7170-2011-979.html
yukardaki ürünün fiyatı 180 lira 800 liraya alpine güzel bir teyp yurtdışından getirebilirsin.direkiyon kumanda aparatını tr den alırsan çalışmazsa en azından iade hakkı var.
benim aklım şu 2500 lik teypte ama o parayada değmez şimdi
Oku Mayıs 30, 2010, 15:05:34 #7
yeaks

JVC AVX-900 modeli direksiyon kumandasıyla uyumlu çalışırmı acaba  Huh?
Oku Haziran 02, 2010, 15:06:24 #8
karsiyakaliozi

can uyumlu olması lazım araç için özel olmalı o şekilde olursa yol bilgisayarında sorun olmaz obur turlu bı cok özellik kullanılamaz selamlar
Oku Temmuz 15, 2010, 20:11:37 #9
sinangndz

yeaks merhaba,
eğer hala teyp almadıysan,git arkasında w/r girişi olan istediğin teybi al ben orjinal direksiyon kumandanı onunla çalıştırayım...
Oku Temmuz 16, 2010, 05:42:48 #10
jigsaw

bugun ben benımkısının arkasına bakayım varmı

Oku Ekim 07, 2010, 15:27:18 #11
DOGGONE

ben taktırdım..baya güzel oldu.. fakat kumanda iptal tabi..birde çerceve sorunu var aman atlamayın..tam 40 tl bi plastik parçasına verdim zira doublenin etrafında fena boşluk kalıyor oda çok sırıtıyor..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan