207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:53:47
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 01, 2010, 10:33:29 #15
vurgun

Ynt: klima sorunu...

Allah nazardan saklasın aracımı alalı neredeyse 3 yıl olacak klimamı otomatiğe alınca gerçekten 3 dakika yetiyor daha sonra üşümemek için mecbur kısıyorum Cheesy

Aynen....Smiley

......:: 207 1.6 HDI ::......
Çoksa Tork'un Olmasın Korkun
Oku Haziran 14, 2010, 16:53:55 #16
kLiness

cumartesi izmit e gittim giderken klimayimi acsam camimi acsam karar veremedim. çünküsü çok bayıltı arabayi ve iceriyide sogutmadi. arkadan arabalar korna caldilar yürüsene die Smiley bide inip kavga edicekdim yemin ediorum bende klimayi kapatim cami acdim harikaydi cam muhteşem çalişio Smiley

Ahmet Özeren
Oku Haziran 14, 2010, 21:17:24 #17
terzuu

cumartesi izmit e gittim giderken klimayimi acsam camimi acsam karar veremedim. çünküsü çok bayıltı arabayi ve iceriyide sogutmadi. arkadan arabalar korna caldilar yürüsene die Smiley bide inip kavga edicekdim yemin ediorum bende klimayi kapatim cami acdim harikaydi cam muhteşem çalişio Smiley
hahahhaaa
kopardın beni yaaaaaa

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Haziran 17, 2010, 12:11:14 #18
serhat_2002

ya bende anlamadım bu klima işini cok geç sogutuyor bu arabalarda klima iyi değil eniştemde focus var 1.seviyede buz gibi ediyor içeriyo bizim 3tre bile onunki kadar ısıtmıyor
Oku Haziran 17, 2010, 12:35:21 #19
raid

otomatik olmayan klimalarda esas sorun.ben otomatiğe almadan tüm yapraklarlar dolu çalıştırsam bile sıcak üflüyor.dereceyide low a alıyorum.ama otomatiğe basınca en fazla 5 dakika içerisi buz kesiyor
Oku Haziran 17, 2010, 13:58:29 #20
dderviss

benim aracta buz gibi hava veriyor ancak klimayi acinca araba titremeye basliyor :S

2010 dynamıc 1.6hdi
Oku Haziran 17, 2010, 14:25:54 #21
egeaegean

klima ile giderken, özellikle 1-2-3 viteslerde motordan acayip derecede rahatsız eden ses alıyorum, çok zevksizleşiyor sürüş. önümüzdeki hafta gideceğim servise kesin var bir şey.
Oku Haziran 17, 2010, 15:36:14 #22
samet34

klimayı açınca gelen fan sesi arabanın içine kadar geliyor nerdeyse çok kötü birşey valla bir mekana giriceğim zaman kapatıyorum klimayı hemen. zaten dizel gürültülü motor birde fan sesi görenler as950 geliyor sanıyor  Grin

207 siyah 1.6hdi
Oku Haziran 17, 2010, 18:57:25 #23
kLiness

arkadaslar ben klima sorununu cözdüm müzigi acin klima motor sesi duymuyorsunuz Smiley
valla benim bi izmit gittim geldim acik tuttum klimayi sogutuo amases ona yapacak bisi yok sesmi sicakmi tabikide ses Smiley o yüzden ac klimayi devm

Ahmet Özeren
Oku Haziran 20, 2010, 18:34:40 #24
serhat_2002

raid kardes otomatiğe alıyorum demişsin otomatik derken neyi kastediyorsun bizim klimalrda otomatik diye birşey yokki ac düğmesinimi kastettin oda klima acıyo zaten ? anlayamadım seni
Oku Haziran 21, 2010, 18:58:59 #25
raid

A/C nin altında AUTO yazan tuşu demiştim.ona basmadan soğutmuyor.iki bölgeli otomatik klima benim araçtaki
Oku Haziran 21, 2010, 22:09:12 #26
ufukk

Auto düğmesinin soğutmayla hiç bir alakası yok... 2. kompresör mü devreye giriyor?

Auto düğmesi adı üzerinde soğutma/ısıtma işlemini ayarlanan sıcaklığa kadar düzenliyor, soğutma/ısıtma performansını arttırıcı hiç bir etkisi yok...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Haziran 22, 2010, 21:38:19 #27
raid

bence çok etkisi var.izmirdeysen bir gün deneyelim.bugün yine denedim auto tuşuna basınca buz gibi oluyor.hatta araç daha yeni çalışmışken bile soğuk üflüyor.diğer türlü full çalıştırsan bile en az 10 dk sıcak üflüyor.senin klima otomatikse dene
Oku Haziran 23, 2010, 15:51:53 #28
kLiness

bence çok etkisi var.izmirdeysen bir gün deneyelim.bugün yine denedim auto tuşuna basınca buz gibi oluyor.hatta araç daha yeni çalışmışken bile soğuk üflüyor.diğer türlü full çalıştırsan bile en az 10 dk sıcak üflüyor.senin klima otomatikse dene
manuel klimada ne yapicaz valla bu klima sanki bozuk gibi gelio bana sogutmuyorya bigün verim aldim dahada alamadim

Ahmet Özeren
Oku Haziran 24, 2010, 00:35:13 #29
4815162342

auto düğmesi fan hızını ayarlıyor... daha hızlı soğutmaya değil , kabin içi sıcaklığı dijital göstergede yazan dereceye yakın tutmaya yarıyor.

şöyle açıklayayım dış sıcaklık 40 derece olsun , kabin içi sıcaklık 30 derece olsun, ve klimayı açın, klimayı 20 dereceye ayarlayıp auto konumuna alın, klima ilk açıldığında içerideki havayı çabucak sogutmak için fan hızını en yuksek seviyeye ayarlayacaktır. daha sonra kabin sıcaklığı 20 dereceye yaklaştığında fan hızı azalacaktır, eğer kabin içi sıcaklık yine 20 derecenin üstüne çıkarsa fan hızı artacaktır. bunu sizin el ile kontrol etmenize gerek kalmayacaktır...

yani auto konumunun daha hızlı sogutmadan çok daha fazla konfor ile ilgisi vardır... durmadan klimaya müdahale etmek zorunda kalmazsınız...

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan