207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:09:56
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 15, 2010, 16:01:04 #0
ozziceylan

klima sorunu...

2009 sw outdoor var bende 2009 martta almıştım ve akabinde ilk yazın da aracın klimasının çok randımansız olduğunu farkettim...son kademe de çalıştırdığım halde ki son kademe de çok yüksek sesle çalışdığı için sürekli dayanamıyosun sese sanki fandan hava üflüyomuş gibi...servise gittim gazı terar doldurup boşaltılar ama fazla birşey değişmemişti.havalar yine ısındı ve birkaç gündür manisa yanıyor ama kilima yine  çok yetersiz. diğer arkadaşlarda da bu sıkıntı varmı merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim...

ozzi
Oku Mayıs 15, 2010, 22:02:50 #1
Ynt: klima sorunu...

evet klıma banada yetersız gelıyo ve acaıp bı motor sesı gelıyor
Oku Mayıs 16, 2010, 08:33:09 #2
ufukk

Aşırı motor sesi bende de var, hatta bununla ilgili başlık da açmıştım. Fakat yetersiz değil, çok güçlü değil belki ama yetersiz de değil...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Mayıs 16, 2010, 08:49:56 #3
pug50

özellikle kısa mesafelerde pek verim alamıyoruz klimadan yaz aylarında hele hiç açmıyorum biliyorum ki 10 dakika sıcak üfleyecek
Oku Mayıs 16, 2010, 11:03:15 #4
tayel

babamda 2006 model 307 var. 307 lerinkine göre klima yetersiz kalıyor. arkadaşların dediği gibi orta seviyede. kısa mesafelerde gerçekten yetersiz kalıyor.

1.6 HDI Premium 2008
Oku Mayıs 16, 2010, 11:32:02 #5
Burak Özgür

Antalya da yaşayan biri olarak klimanın geç soguk hava vermeye başladığı doğru, ancak kötü olduğunu düşünmüyorum, birazda kullanıcının desteklemesi gerekiyor, güneş altında kalan araçta önce camları açarak seyretmeli, sonra daha hızlı ve verimli soğutması için en azından başlangıçta iç hava sirkülasyonunda olmalı, 4. kademe fan manasız, maksimum 3 te kalsın, ayrıca bence en önemli görevi ısıyı ve ultraviyole ışınları yansıtmak olan ve sırf bu yüzden dahi kalitelisinin yapılması şart olan cam filmide çok önemli...
Oku Mayıs 19, 2010, 15:48:47 #6
sserdar

ben memnunum soğutmasından fakat araç verimden çok düşüyor izmirin sıcağıda çok bunaltıcı geçen gün açayım dedim yolda seyrederken resmen araç kendini bıraktı çok etkiliyor motor 1.4 olunca normal

Oku Mayıs 21, 2010, 10:29:59 #7
Akro

bence verimi gayet iyi .. 21=23 derece arasinda da 2 veya 3 kademede en iyisi .. ic surkulasyon olmasi gerek .. disaridan hava alirsa sicak havayi tekrar sogutmasi gerek iceriye vermeden once buda fazla yakit sarfiyatina ve verimliligin dusmesine sebeb olur .. ayrica klima sadece yazin gelmesiyle degil .. kisinda belli araliklarla calistirilmasi gerek ...

Yılmaz
Oku Mayıs 21, 2010, 10:38:32 #8
samet34

valla benim kılima süper sadece araca binmeden arabayı çalıştırıyorum 2dk araç serinliyo içi sonra orta derecede alıyorum ve buz gibi oluyor arabanın içi, hatta binen kapat diyor klimayı

207 siyah 1.6hdi
Oku Mayıs 31, 2010, 11:58:11 #9
freedom7394

Ben yeni aldım 2500 km de araba. Gerçekten çok yetersiz. Hatta hanım elimi sallasam daha serin olur diyor. Motorun sesi çok değişiyor hırıtltı gibi bir ses geliyor. Ayağmın altında motorun titrediğini hissediyorum. Dışarısı 30 derece 2. kadame de çalışıtırıyorum sürekli ama yok soğutmuyor. 2500 bakımına gidince söyliycem o kadar araba kullandım böyle bir şey yoktu klimada anlamadım:S

2010 - 207 millessim 1.4 90hp 2tronik
Oku Mayıs 31, 2010, 13:32:09 #10
egeaegean

Ben yeni aldım 2500 km de araba. Gerçekten çok yetersiz. Hatta hanım elimi sallasam daha serin olur diyor. Motorun sesi çok değişiyor hırıtltı gibi bir ses geliyor. Ayağmın altında motorun titrediğini hissediyorum. Dışarısı 30 derece 2. kadame de çalışıtırıyorum sürekli ama yok soğutmuyor. 2500 bakımına gidince söyliycem o kadar araba kullandım böyle bir şey yoktu klimada anlamadım:S
aynen böyle benimki de.. çok keyifsiz..
Oku Mayıs 31, 2010, 16:15:01 #11
pug50

malesef öyle yaz geldi iyice pişeceğiz yine
Oku Mayıs 31, 2010, 16:22:01 #12
samet34

valla arkadaşlar aracımı aldığım adam klimaya 407 le ilgili birşey takmıştı şimdi hatırladım. demişti bana soğutmuyordu bende taktım adam yıldırımda çalışıyordu.
ama ne taktı bilmiyorum alırken bana demişti unuttum valla.
aramızda yok takıştık biraz yoksa arar sorardım gerçekten benim aracım buz gibi oluyor klimasına binen herkez hayran oluyor otomatik klima benim 1 derecede 3dk sonra üşüyorum mecbur dereceyi yükseltiyorum

207 siyah 1.6hdi
Oku Mayıs 31, 2010, 22:31:03 #13
ozziceylan

sıcakların arttığı şu günlerde klima iyice yetersizleşti...çok güldüm freedom dün benim hanım da aynı şeyi söyledi elimi sallsam daha ii dedi...bende aracı ilk aldığım da daha da kötüydü servise götürdüm yeniden gaz dolumu yaptılar gemide gelirken yada yükleme yapılırken heralde eksilmiş dediler daha sonra biraz daha iyiy oldu ama bu yaz yine yetersiz...yine servise gitcez artık...

ozzi
Oku Haziran 01, 2010, 01:20:35 #14
CeM

Allah nazardan saklasın aracımı alalı neredeyse 3 yıl olacak klimamı otomatiğe alınca gerçekten 3 dakika yetiyor daha sonra üşümemek için mecbur kısıyorum Cheesy

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan