mehmet bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz
ben aracıma chip tuning uygulaması düşünüyorum 600tl civarıda bi fiyat aldım..aracım 1.4 hdi 70 hp...chip uygulamasıyla 90 hpye çıkarılacak ve arzu edersem intercooler büyültülerek hpnin 100ün üzerine çıkarılacağı söylendi...ancak arkadaşlarla bu konuyu tartıştığımızda motora zarar vereceği gibi konular öne sürüldü..deneyimlerinizle bizi aydınlatırsanız seviniriz..aracımıza herhangi bir zararı olurmu? box uygulamasını ve chip tuning arasındaki ana farklar nelerdir, hangisi araç için daha sağlıklıdır? yada önereceğiniz başka birşey varmı? şimdiden teşekkür ederim
yazilim sonrasi dyno da 96hp guc elde ettigimiz goruldu. yalniz rahat kullanamiyorum suan intercooler ariyorum bu konuda yardimci olabilir misiniz ? 307 1.6 hdi intercoolerr in oldugunu servisten soylediler ama sizin onceden uyguladiginiz var ise paylasirsaniz cok sevinirim
Merhaba
1.4 HDI 68 hp motordan maximum verimi alabilmek için Chiptuning Şart..Powerboxlar oyuncak kalır bunun yanında..sadece chiptuning ile 90hp 215 nm gibi değerler elde edilebilir..intercooler büyütmek değilde olmayan intercoolerın yerine bir intercooler takmak 2.adım olarak görülebilir..
burda bahsettiğim uygulamaların motorunuza ve aracınıza herhangi bir zararı olabileceğini düşünmeyin..o konuda sizzin aracınıza sizden daha hassas olduğmu bilmenizi isterim..
Chiptuning esnasında araçlarımızın motorlarına uyguladığım koruyucu bakımlar sayesinde motorlarımızın daha uzun ömrülü olacağını düşünüyorum..
Turbo Dizel Chiptuning fiyatım 500 TL dir..