207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 08:17:29
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 18, 2010, 02:34:58 #15
Ynt: aracı kaldırırken titreme.

1. viteste arabayı parçalasanız 30km gecmez. dolayısı ile normelde 15k civarı 2. vitese amanız gerekiyor neden cünkü 2. viteste araba 70 km hıza cıkıyor 1. viteste devir 3000 dv/dk bulmadan atarsanız 2. vites oranından dolayı 2. viteste devir 1000 dv/dk ve altı olacaktır buda aracın rolenti devrine denk geleceğinden aracın cekişi bu devirlerde min. de olduğunda dahada düşerek titremesine sebep olacaktır. Kim nederse desin turbo olan butun dizel motorlarda bu böyledir.

1 nci viteste 50 görüyorum ya ben Smiley
Oku Mart 18, 2010, 09:14:04 #16
SmBG

1. viteste arabayı parçalasanız 30km gecmez. dolayısı ile normelde 15k civarı 2. vitese amanız gerekiyor neden cünkü 2. viteste araba 70 km hıza cıkıyor 1. viteste devir 3000 dv/dk bulmadan atarsanız 2. vites oranından dolayı 2. viteste devir 1000 dv/dk ve altı olacaktır buda aracın rolenti devrine denk geleceğinden aracın cekişi bu devirlerde min. de olduğunda dahada düşerek titremesine sebep olacaktır. Kim nederse desin turbo olan butun dizel motorlarda bu böyledir.

1 nci viteste 50 görüyorum ya ben Smiley

Biz dizelden bahsediyoruz
Oku Mart 18, 2010, 10:54:05 #17
ufukk

Konuyu açan kişi kalkıştaki titremeden bahsetmiş, herkes 2. vitese geçişteki "motor titremesinden" bahsediyor...

Bu titreme bazen bende de oluyor, araç kalktıktan sonra 1. viteste ilerlerken, araç silkeliyor. Sanki vites tam yerine oturmamış gibi... Biraz gaz verince problem kalmıyor...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan