207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 07:18:34
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 09, 2010, 22:20:03 #15
oemren

Ynt: navigasyon

3g ile şu şekilde bi ücretlendirme olur. gps bağlantısı herhangi bi ücrete tabi değildir, zaten arabaya takılan gps lerde sim kart olurdu o zaman ama güncel bilgi, nöbetçi eczane, yol durumu özelliklerini açarsanız internete bağlanır. ama yine de fazla bir download yapacağını sanmıyorum.

bende yürü, götür...vb gibi bi kaç komut var onlarda online olma zorunluluğu güdüyo..sanırım internette durma süresi ile ücretlendirlir

ben 1 ay boyunca cepten günde 30 dk internet, 2günde bir 45-60 dk. arası gps kullandım ay sonunda bi baktım sadece 35 mb. download yapmışım. aylık 7 tl'ye 100 mb. paketi kullanıyorum rahat rahat yetiyor.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Mart 09, 2010, 22:21:52 #16
kunteper0601

bunu öğrendiğim ii oldu valla teşekkür ediyorum

Kunteper serbest still
Oku Mart 09, 2010, 22:44:49 #17
raskolnikov

ben anlamadım arkadaşlar şimdi. telefonun navigasyonu gps i kullanıyor niye 3g ye gerek olsun yada niye internete bağlanmaya gerek olsun ki. telefonla değilde herhangi bir navigasyon aleti alıp kullandığımızda internete bağlanmıyor. cevaplar için çok saolun.

"dream as if you will live forever, live as if you will die today"
Oku Mart 09, 2010, 23:04:49 #18
kunteper0601

bende gps için bağlanmıyo zaten..ama şu adrese yada sesli komutla şu noktaya götür dersen internete girmek istiyor

Kunteper serbest still
Oku Mart 09, 2010, 23:08:24 #19
raskolnikov

işte benimde sorduğum o zaten. navigasyon aletlerinde de şu noktadan şu noktaya götür diyorsun ve onlar sadece gps i kullanarak yönlendiriyor. neden telefonlarda da aynı özellik varken internete girsin ki onu anlamadım. 

Oku Mart 09, 2010, 23:38:26 #20
shaddy

işte benimde sorduğum o zaten. navigasyon aletlerinde de şu noktadan şu noktaya götür diyorsun ve onlar sadece gps i kullanarak yönlendiriyor. neden telefonlarda da aynı özellik varken internete girsin ki onu anlamadım. 

kimileri gps aletlerinde harita yükleniyor ve bu harita hafızadan kullanılıyor, cep telefonların bazı programlarda hafızada harita bulunmuyor, belli bir sitede bulunan harita an ve an internet üzerinden download ediliyor.

Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Oku Mart 10, 2010, 10:20:14 #21
raskolnikov

anladım teşekkür ederim Smiley

Oku Mart 10, 2010, 19:21:21 #22
oemren

telefonda gsm şebekesine bağlanmadan gps çalıştırma şeçeneğide var ama gsm destekli bağlantı yapınca daha çabuk işlem yapıyor ve bilgi güncelliyor.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Mart 10, 2010, 19:33:16 #23
4815162342

telefonda gsm şebekesine bağlanmadan gps çalıştırma şeçeneğide var ama gsm destekli bağlantı yapınca daha çabuk işlem yapıyor ve bilgi güncelliyor.

a-gps ve gps olayı bu işte

ama aradaki fark sadece ilk bağlanırkenki hız.. onun dışında bir fark yok...

Oku Mart 11, 2010, 02:26:59 #24
raskolnikov

a-gps ve gps olayı bu işte

ama aradaki fark sadece ilk bağlanırkenki hız.. onun dışında bir fark yok...
yani ben herhangi bir internet ücreti ödemeden navigasyonu kullanabilirmiyim.

Oku Mart 11, 2010, 07:14:11 #25
4815162342

evet kullanabılırsınız...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan