merhaba arkadaşlar.
arabamı sattıktan sonra hemen hemen 3 aydır netten 2.el araba ilanlarına bakınıyorum. artık alışkanlık oldu. sırf keyfim yerine gelsin diye bakıyorum ilanlara.Ne bomba ilanlar var bi görseniz. aşağıda bombalara örnekler vermek isterim. kararı siz verin.
1-
sahibinden satılık scoda fabiaarabam çok temiz olup, sıfır gibidir. sadece ön sağ kapı ve çamurluk değişmiştir. tavanda ve tamponlarda asla boya yoktur. kazası belası yoktur. ( kazası belası yok, araba fabrikadan hasarlı çıkmış sanırım)
2-
sahibinden satılık mitsubishi lanceraracımda asla kaza bela yoktur. Allaha şükürler olsun ( dini terimler kullanıp, alıcıları ikna etmeye yönelik ifade)
3-
sahibinden satılık opel corsa15 yıldır kazası olmayan sürücüydüm, ta ki geçen haftaya kadar. (15 yıldır kullandığı diğer arabaları mı satın almamızı öneriyor acaba? )
4- sahibinden satılık toyota corallaarabam çok temizdir. garaj arabasıdır. full +full dür. tek bir çizik buamazsınız. aracın pert kaydı bulunmaktadır.
5- sahibinden satılık honda civicaracın fiyatı sondur. arayıp da aptal aptal sorular sormayın. takas falan yapmıyorum.isteyen alır.( arabayı almaya niyetlensek, adamdan dayak da yeriz heralde)
6-sahibinden satılık ford focusarabayı bilen bilir ( bu lafa hastayım işte.sanki tr de bir tane focus var)
7- sahibinden satılık honda civicarabada sadece 2.500 liralık ses tesisatı bulunmaktadır. Bu fiyata dahildir. daha ne olsun ( sanki ses tesisatı arabaya extra 20 hp kazandırıcak)
8- sahibinden satılık peugeotarabada mişlen ( aynı bu şekilde yazılmış) kar lastikleri takılıdır. daha 15 bin km yaptım. arabanın yanında hediye verilecektir. ( biraz daha km yapsaydın da öyle verseydin bari)
9- sahıbınden dacia loganAracım 2005 model olup motoru daha 18.000 kilometrede daha sıfır gibidir.
Tamponlar aynalar ve ön ızgara gövde rengine boyalıdır.
15 inç çelik cant takılmıştır
Aracın rengi en çok tutulan inci grisidir .
Sağ ön çamurluk değişmiş kaputunda boya vardır .
Muainesini 10 gün önce yaptırdım altına giren ustalar siz bu arabayı hiç kullanmıormusunuz diye sordular .
İki yılda aracımla sadece sekizbin km yaptım Benden önceki bayan sahibide onbin km yapmış aracım sıfır gibidir.
Stepnesini bir defa bile kullanmadım .
Araçta renault motoru vardır renault servisleri bakmaktadır .
Parası clio'lardan daha ucuz fakat araç daha yüksek ve içi çok geniştir, bagajıda çok geniştir, tam bir aile aracıdır ,araç çok seridir.
Şehir içinde km'de 200 bin lira uzun yolda 170 bin lira yakmaktadır .
Aracımı 1992-1996 model arası 3 serisi temiz bmw yada mercedes 200e ve c serisi ile takas edebilirim.
Pazarlık sünnettir ufak bir pazarlık payı vardır .
Bu paraya sıfır ayarında başka araç olmaz
Aracımın görüntüsüde çok güzeldir (Resimleri cep telefonuyla çektim.)
en bombası buydu ya

muaine lafına geberdim resmen
«
Son Düzenleme: Ocak 11, 2010, 16:52:41 Gönderen: RONIN »
Frene Basan Kahraman OLAMAZ