207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 19:58:06
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Şubat 03, 2010, 18:09:23 #15
serhat45

Ynt: Ön lastiklerim ufak ufak parçalanıyor..

mıchelin güzel di çok güzel mişte bende gittim ucuz yollu petlas aldım
Oku Şubat 03, 2010, 18:28:04 #16
jönysf

bari Kumho marka alaydın. birde lastiğin tarihi çok önemli

Oku Şubat 05, 2010, 20:14:27 #17
serhat45

tarihlerine bakmadım bayisi lastiklerin birgün öncesinden direk fabrikadan geldiğini söyledi. diğerleri ile yarı yarıya ucuz nerdeyse . İşimi görsünler mantığındayım artık
Oku Mart 16, 2010, 20:31:07 #18
browndream

Arkadaşım merhaba,

Ben aracımı sıfır aldım ve aynı lastik vardı. Yaklaşık 23 bin km. de aynı sıkıntıyı yaşadım. Uzun süre bunun nedenini araştırdım. Bu lastik üretildikten kısa süre sonra üretimden kaldırılmış, nedeni ise sizin ve benim yaşadığımız sıkıntılar. Peugeot ile görüştüm, garanti kapsamı dışında tabii, gidip sıfır lastik almak durumunda kaldım.

Sizin şu an kullandığınız lastik üretimden kaldırılmış bir lastik. Aracıma Petlas lastik taktırdım 32 binde aracım ve hiçbir problem yaşamadım (tanesini 105 TL ye aldım ve gayet memnunum)
Oku Mart 17, 2010, 15:15:26 #19

lastik markası diyorsanız continental derim..
Oku Mart 17, 2010, 21:41:55 #20
nalper

Arkadaşım merhaba,

Ben aracımı sıfır aldım ve aynı lastik vardı. Yaklaşık 23 bin km. de aynı sıkıntıyı yaşadım. Uzun süre bunun nedenini araştırdım. Bu lastik üretildikten kısa süre sonra üretimden kaldırılmış, nedeni ise sizin ve benim yaşadığımız sıkıntılar. Peugeot ile görüştüm, garanti kapsamı dışında tabii, gidip sıfır lastik almak durumunda kaldım.

Sizin şu an kullandığınız lastik üretimden kaldırılmış bir lastik. Aracıma Petlas lastik taktırdım 32 binde aracım ve hiçbir problem yaşamadım (tanesini 105 TL ye aldım ve gayet memnunum)

Mesajınıdan sonra kısa bir araştırma yaptım. Alıntı bir şikayet sitesinden;

''GOODYEAR Gt3 Lastiklerim 16000 Km’de Kopmaya Başladı 2008 model Doblo 1.9 Premio sahibiyim. Aracın ilk sahibiyim ve arabam hala garanti kapsamında. Aracımın lastikleri Goodyear gt3. Ön iki lastiğimde, nizami olarak lastiğin yürüyen kısmına dik şekilde kopmaların ve yırtılmaların olduğunu gördüm.

En yakın Goodyear yetkili bayisine başvurdum. Lastik eksperi geldi. Gelen eksper lastiği inceledikten ve numune aldıktan sonra durumu inceleme formuna işleyerek, bir nüshasını bana verdi. Sonucun bana yazılı olarak bildirileceğini ifade etti.

Goodyear'ın cevap yazısını beklemeye başladım. 15 gün geçmesine rağmen cevap yazısı gelmediği için müşteri hizmetlerini aradım. Bu telefon sonrası yazı 04.06.2009 tarihinde tarafıma faksla ulaştı. Yazıda netice olarak; “imalat veya işçilik kusuru bulunamamıştır” sonucuna varmışlar.

Bu lastiklerin yaptığı kilometre 16000. Para verip de aldığım aracımın lastiğini kendim kopartıp yırtmadığıma göre, bu lastikte problem varsa Goodyear üstlenmeli.

Yok eğer bu kopmalar yollardan kaynaklanıyor diyorlarsa, o zaman ben de :“ 23 yıldır aktif araç kullanmaktayım. Neden her lastikte olmuyor bu olay? Neden her gt3 lastikte olmuyor?” derim.

Ya da; "gt3 lastiklerde böyle problemler görülebiliyor" derlerse, ben bu lastiğin takılı olduğu arabayı almakla hata etmiş sayılmaz mıyım? Mağdur olmaz mıyım?
Oku Nisan 13, 2010, 08:24:56 #21
07soner

İŞİM GEREĞİ 2 HAFTADA Bİ SERVİSE GİDERİM NERDEYSE, HER GİTTİĞİMDE DE SORAR BAKTIRIRIM AMA ÖN LASTİKLERİN İÇ KISMINDAN PARÇA PARÇA DÖKÜLDÜĞÜNÜ Bİ BENİM ARABADA VAR SANIYODUM, ROT VB TÜM AYARLARI YAPTIRIOM MİCHELİN ENERGY LASTİK PARÇA PİNÇİK OLMUŞ İÇ YANAKLARDAN ÜRETİM HATASIMI VAR BU ARABADA NEDİR..

Oku Mayıs 06, 2010, 09:57:26 #22
otn

ebatları buyukmu taktırıdın ondan olabılır bırde cok cakıllı taslı yola gırıyorsan onun da etksıı olabılır
Oku Ağustos 12, 2010, 13:36:24 #23
bluewing

aracım daha 2,5 aylık , üzerinde good year lastik var..kavşaklarda biraz sert dönünce (3. viteste 40 km hız ve direksiyonu çeyrek tur çevirdiğimde) gıcırtı yapıyor yani kaydığını hissediyorum..normaldir heralde..ama lastiklerimi değişeceğim zaman kesinlikle michelin ya da continental alacağım..

207 Millesim 1.4 HDI
Oku Ağustos 13, 2010, 19:49:25 #24
drnguven

46000km oldu benim, kış lastiklerini falan çıkartırsak 37-38 bin km yaptım energy saver lastiklerimle, maşallah öyle parçalanma vs yok. görünüşe göre aşınmada pek yok herhalde 20000 km daha götürecek gibi duruyor.
Oku Ağustos 13, 2010, 19:58:49 #25
oemren

benim energy saver'larda da parçalanma olmuştu ama aşınma yoktu 45.000 km.de serviste kampanya var pirelli takalımmı dediler bende kabul ettim ama çok büyük hata yaptım eski lastiklerim bile bunlardan daha iyiydi.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan