Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 11:09:14
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Facebook sayfamıza
BURADAN
ulaşabilirsiniz.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Şikayetler
»
Aldığım güne......
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Aralık 26, 2009, 12:50:31
pug50
pug50
Göster pug50 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster pug50.
Komiser
Ynt: Aldığım güne......
ateş düştüğü yeri yakar kabul ediyorum ama kıyasladığınız arabalara bakarmısınız mercedes bmw audi focus
Aralık 26, 2009, 13:38:04
Helimoğlu
Helimoğlu
Göster Helimoğlu son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Helimoğlu.
Emniyet Amiri
Mesut HELİMOĞLU 1,4 HDi Trendy Alu Gri
audi a4 tdi : 105.000 TL (en baz versiyon)
bmw 320d : 86.000 TL (en baz versiyon)
207 hdi : 31.000 TL (en baz versiyon)
207'yi bmw ve audi ile kıyaslamak gerçekten çok komik...
rakiplerine göre (grande punto, fiesta, polo, getz, yaris, clio) kıyaslandığında; sağlamlık, işçilik, güvenlik, tasarım konusunda en iyi puanı 207 alıyor. kıyaslayın...
Aralık 26, 2009, 14:07:13
Helimoğlu
Helimoğlu
Emniyet Amiri
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Aralık 26, 2009, 13:54:42
Alıntı sahibi: Helimoğlu üzerinde Aralık 26, 2009, 13:38:04
audi a4 tdi : 105.000 TL (en baz versiyon)
bmw 320d : 86.000 TL (en baz versiyon)
207 hdi : 31.000 TL (en baz versiyon)
207'yi bmw ve audi ile kıyaslamak gerçekten çok komik...
rakiplerine göre (grande punto, fiesta, polo, getz, yaris, clio) kıyaslandığında; sağlamlık, işçilik, güvenlik, tasarım konusunda en iyi puanı 207 alıyor. kıyaslayın...
twobye kısyasladı , rcburak ta cevabını verdi elbet kıyaslanmaz farkındayız kalite ve fiyat farkının.. Benm komşum 2006 sonunda sıfır punto aldı ve kullanıyo adamınkinde tık yok.. Hatta bi alt segmente gidelim 4 yıl albea kullandık birkere bakım hariç gitmedik , babamda fiorino var daha kalitesiz ama tık yok..
şikayetvar.com'a girerseniz punto'nun ne kadar çok kronik sorunun olduğunu görürsünüz. fiorino arkadaşta var. birkere bindim içine, bagajdan ve ön konsoldan sesler geliyordu.
sonuç olarak her marka ve modelde karşılaşılabilecek ufak veya büyük sorunlar çıkabilir. sorunsuz araba yoktur arkadaşım. sen biraz şanssızmışsın bu konuda o kadar...
Aralık 26, 2009, 15:09:15
207tronic
207tronic
Göster 207tronic son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster 207tronic.
Komiser Yardımcısı
benim hatrıma birşey yapmanıza gerek yok arkadaşım, siz ya servisten gelip sinirli bir şekilde bu yazıları yazıyorsunuz ya da gerçekten bu markaya bir düşmanlığınız var...ben sizi anlamıyorum demedim, ama siz şikayet etmiyorsunuz, lanet ediyorsunuz... bence de bu konunun sonu gelmicek...son olarak;
2007 yılında avrupada en çok satanlar:
1.peugeot 207
2.vw golf
3.ford focus
4.opel corsa
5.opel astra
2008 yılında avrupada en çok satanlar:
1.vw golf
2.Peugeot 207
3.Ford Focus
4.Opel Corsa
5.Renault Clio
2009 yılında (ilk 6 aylık dönem ) avrupada en çok satanlar:
1.Volkwagen Golf
2.Ford Fiesta
3.Peugeot 207
4.Opel Corsa
5.Renault Clio
bütün avrupa yanılıyor ve 3 senedir yanılıyor yani...ilk çıktığı sene baştacı ediyorlar, sizin dediğiniz gibi ne kadar ''lanet'' bir araba olduğunu anlayınca, ikinci sene enayiler yine gidip alıyorlar, hatta üçüncü sene hala gidip alıyorlar...allah allah, bu işte bu tuhaflık yokmu? nokta
saygılar
Aralık 27, 2009, 00:49:11
twobye
twobye
Ziyaret et twobye web site.
Göster twobye son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster twobye.
tuğbay ışıklar
Site Admin
Emniyet Müdürü
Pug 207 1.4 hdi Beyaz Trendy
Arkadaşlar demiş ki ben 3 sene bmw 3 serisine bindim hiç sorunum olmadı.
Bakın bizim aracımız 55 binde.
2007 de aldık 2008 model olarak.
Benim kadar atraksyonlu kullanan vardır elbet ama ben asla kibar araba kullanan birisi değilimdir.
Tabi tehlikeli demiyorum atraksyonlu diyorum.
Daha tık demedi bu araba.
Sınırlarını çok zorladım aracın aklımı kurcalayan hiç bir sorun olmadı.
3 ayrı şehirde servis kullandım hep iyi karşılandım.
Şimdi 3 serisi bmw ye gelelim.
207 yi kullandığınız gibi bir kullanın bakalım bmw yi falan ne oluyor ?
Bmw 3.20 i kullandım esp arızasından dolayı kaza yaptım şarampole uçtum.
Virajda kaydı araba 110 gibi bir hızda.
Bilen vardır elbet izmire inerken keskin virajlı yokuslar vardır.
O virajları 110 dan aşağı iniyorsam namert olayım ve tek bir güvensizlik vermiyor bu araba bana.
Tabiki ben 207 çok iyi harika araba demiyorum ama bu yazdıklarınız bana şaçma geliyor.
Diceksiniz ki ateş düştüğü yeri yakar.
Tabiki öyle ama sizin aracınız arıza verdi diye lanetleyemezsiniz bir firmayı özellikle 207 serisini.
206 serisi deseniz özellikle 307 deseniz eyvallah.
Yapmayın arkadaşlar aynı arabaları kullanıyoruz.
Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...
Sticker Almak İsteyenler
http://www.207tr.com/index.php/topic,6901.msg89527.html#new
Aralık 27, 2009, 00:50:28
twobye
twobye
Ziyaret et twobye web site.
Göster twobye son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster twobye.
tuğbay ışıklar
Site Admin
Emniyet Müdürü
Pug 207 1.4 hdi Beyaz Trendy
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Aralık 26, 2009, 21:23:25
Evet sıralamayı farkettiysen ilk sene 1. sırada sora 2. sıradada sora da 3. sırada... heralde avrupalılarda yavaş yavaş anlıyo;) Belki de senin gibi görüntüsüne aşık olanlarr alıyodur.. Yada fiyatı makul geldiği için.. Dacia logan , clio symbol falan düşündüğünde herkesin aklınaa kalitesiz ucuz araba , rezil araba die düşünürken satışlarda başlarda
Sıralama pek bişi ifade etmiyo..
Millet ucuzuna kaçıyor güvenliğine tipine bakmıyor son zamanlarda.
Clio mu allah korusun abi, allah başka dert vermesin.
Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...
Sticker Almak İsteyenler
http://www.207tr.com/index.php/topic,6901.msg89527.html#new
Aralık 27, 2009, 12:17:19
207tronic
207tronic
Komiser Yardımcısı
Evet sıralamayı farkettiysen ilk sene 1. sırada sora 2. sıradada sora da 3. sırada... heralde avrupalılarda yavaş yavaş anlıyo;) Belki de senin gibi görüntüsüne aşık olanlarr alıyodur.. Yada fiyatı makul geldiği için.. Dacia logan , clio symbol falan düşündüğünde herkesin aklınaa kalitesiz ucuz araba , rezil araba die düşünürken satışlarda başlarda
yahu güzel abicim veya kardeşim, gözünü renkler boyamış fanatikler gibi tavır sergiliyorsun...bu kadar nefret ediyorsan, sat arabanı, kurtul...
bir a4ler ile karşılaştırıyorsun, bir dacilarla...yani şunun ortasını bulamadık...
ben 207 yi bu segmentteki en iyi araç olduğu için aldım...(herşeyi ile..)
sıralamaya gelince; ilk sene tabiiki daha fazla olacak, 207 yeni çıkmıştı...çekiştiği araba dikkatini çektiyse, golf!!! golf almanyada peynir-ekmek gibi satılır...
sen anlayamadın belki ama bu satış rakamları büyük bir başarıdır!!! ve istikrardır...bu listeyi istediğin bayiiye göster, hepsi iç çeker...
allah ım ben neyin açıklamasını yapıyorum burda
saygılar
Aralık 27, 2009, 12:23:47
Helimoğlu
Helimoğlu
Emniyet Amiri
2008 de golfun tekrardan birinci olması golfun yeni kasasının çıkmasından dolayı. golf 6 ile birlikte satışlar yeniden arttı.
2009 da ise fiestanın sıçrama yapması, yeni kasa fiestanın piyasaya sürülmesiyle ilgilidir.
bu 3 yılda kasası değişmeyen 207 dir. buna dayanaraktan 207 nin 3 yıllık satış trendi bence de çok başarılı.
Aralık 27, 2009, 12:31:24
hacettepeli
hacettepeli
Göster hacettepeli son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster hacettepeli.
Komiser Yardımcısı
1.4 16V trendy :)
Görüldügü gibi şansız olanlar yüzde elli değil demekki
40 kişi konuştuysa beş kişi arabanın kötü oldugunu savunuyor o zman yüzdeye vurursak ne yapar yüzde 12.5 i şanssız veya başka bir şey..
Aralık 27, 2009, 15:11:31
207tronic
207tronic
Komiser Yardımcısı
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Aralık 27, 2009, 13:40:58
Alıntı sahibi: 207tronic üzerinde Aralık 27, 2009, 12:17:19
yahu güzel abicim veya kardeşim, gözünü renkler boyamış fanatikler gibi tavır sergiliyorsun...bu kadar nefret ediyorsan, sat arabanı, kurtul...
bir a4ler ile karşılaştırıyorsun, bir dacilarla...yani şunun ortasını bulamadık...
ben 207 yi bu segmentteki en iyi araç olduğu için aldım...(herşeyi ile..)
sıralamaya gelince; ilk sene tabiiki daha fazla olacak, 207 yeni çıkmıştı...çekiştiği araba dikkatini çektiyse, golf!!! golf almanyada peynir-ekmek gibi satılır...
sen anlayamadın belki ama bu satış rakamları büyük bir başarıdır!!! ve istikrardır...bu listeyi istediğin bayiiye göster, hepsi iç çeker...
allah ım ben neyin açıklamasını yapıyorum burda
saygılar
Karşılaştırma yapan kişi ben değildim.. Fiyatı ucuz die alıyo herkes diorum , türkiyede neden başsıralarda logan olduğu gibi , ucuz die alıyolarr , onun kalitesinden değildir.. Açıklama yapma zaten senden açıklama beklemiyorum uzatıp duruyosun.. Almışsın memnunsunn , ben aldım pişmanım insallahta satarım dedim zaten hala uzatmanın gereği yok...
uzatan ben değilim ama bencede uzatmanın gereği yok artık...satarsın arabanı, kurtulursun inşallah...
insanlar mutluluklarına sebebiyet veren şeylerde tekillik, mutsuzluklarına sebebiyet veren şeylerde çoğulluk ararlar...
saygılar
Aralık 27, 2009, 15:30:06
rc-burak
rc-burak
Göster rc-burak son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster rc-burak.
Polis Memuru
beyler ben karşılaştırmıyorum ki bmw audi ile falan bazı arkadaşlar bu arabalarda da sorun çıkıyo dedi ben de tecrübelerimi yazdım bu kadar sorun bmw de de var diyolar ama alakası yok kıyaslamaya bile gerek yok ayrıca 207 de yaptıklarını bmw de yap bak ne oluyo diyen kardeşim yapma alah aşkına nasıl bir tutarsın..
kıyaslasam audi ile bmw ile kapıdan alıp kapıya arabayı sorunsuz bırakmalarıyla başlarım..
ama iddia ediyorum sıfır peugeot alacağına 2006-2007 audi al sorunsuz bin..
Aralık 27, 2009, 18:23:17
white rc
white rc
Göster white rc son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster white rc.
Komiser Yardımcısı
aranızda en eski rc kullanıcısı benim galiba yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum arabamdan memnun muyum evet memnunum verdiğim paraya göre harika bi performans sergiliyo ama elbette eleştirdiğim konularda var vites aralıklarının kısa olması bu 0-100 ve şehiriçi performansı arttırsada uzun yolda gerçekten can sıkıcı. birçok insanın bayıldığı o koltuklar uzun yolda tam bir ölüm makinası 2 saatte bir mola şart gibi bişi ama ben bunları bilerek aldım ayrıca peugeota biniyosanız hiç ses falan demeyin çünkü yıllardır bu böyledir bence müziğin sesini biraz daha açın bakın o zaman rahatsızlık veriyo mu?
Aralık 27, 2009, 20:03:31
ozziceylan
ozziceylan
Göster ozziceylan son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ozziceylan.
Komiser Yardımcısı
değerli arkadaşlar bu işi daha fazla uzatmanın bi gereği yok sonuçta ekmeğimizi peugeot vermiyor,memnun olan biner memnun olmayan bidaha almaz ve satar...burada birbirimizi kırmanın artık anlamı yok...bizler büyük sıkıntılar yaşadık bunu paylaştık markayı sırf kötülemek amacında olduğumuzu söyledi bazı arkadaşlarım inanın alakası yoktu ama...herkes kazassız belasız binsin araçlarına diyelim çünkü artık seviyesizleşilmeye doğru gidiyo bu konu...
ozzi
Aralık 27, 2009, 21:42:44
207tronic
207tronic
Komiser Yardımcısı
sana katılıyorum, ozzi...
eğer benim bir saygısızlığım olduysa, affola...ama konuyu kapatalım gerçekten...
herkes kazasız, belasız, sorunsuz binsin inşallah aracına...
saygılar
Aralık 28, 2009, 11:37:31
ufukk
ufukk
Göster ufukk son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ufukk.
Emniyet Amiri
Kimsenin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum; Peugeot için "sorunsuz" gibi bir iddiam da yok.
Ancak bu mesajda 2 tane çok büyük mantık hatası var:
1. Bir otomobil piyasaya çıktıktan sonra satış grafikleri -eğer otomobil başarılı ise- hızla artar ve 1. yıl civarında zirveye vurur. 2. ve 3. yıldan sonra; rakiplerin yeni modeller çıkarması sonucu, model eskimeye başlar ve satışları düşmeye başlar. 207'nin 2009 satışı 2008'den; 2010 satışı da 2009'dan kötü olacaktır; bundan daha doğal bir durum olamaz... Yukarıda, arkadaşın verdiği listeyi yorumlamak gerekirse; 207 için satış grafiği açısından "başarılı" demek bile az kalıyor; "mükemmel" demek daha uygun.
2. Türkiye'deki tüketici beklentileri ve tercihleri ile Avrupa'dakini bir tutamazsınız çünkü çok farklı kullanıcı kitleleri var. Avrupa tüketicisi; hem daha bilinçli, hem de internet vs gibi bilgi kaynaklarını kullanmada çok daha başarılı. Ayrıca çoğunluğu Türk tüketicisi gibi marka saplantısı ya da koyun psikolojisi içinde değil. Logan ve Symbol Türkiye'de başlarda olabilir ancak Avrupa'da bazı ülkelerde piyasaya bile sürülmez; sürülse de sokak sokak arasanız zor bulursunuz
Özetle; 207'nin Avrupa satış grafiğindeki başarısını sadece ucuz olmasına bağlamak doğru değil; eğer ucuz olduğu için zirvede olsaydı, Golf ile değil, Punto vs gibi ucuz alternatiflerle çekişmesi gerekirdi.
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
Yukarı git
« önceki
sonraki »