Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 08:11:35
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
STICKER DAĞITIMI İÇİN
BURADAN
ULAŞABİLİRSİNİZ.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Şikayetler
»
Aldığım güne......
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Ocak 09, 2010, 19:59:14
Gulen
Gulen
Göster Gulen son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Gulen.
Komiser Yardımcısı
1.4 HDİ TRENDY
Ynt: Aldığım güne......
peugeot beni seviyor demek ki... 5 pejomuz oldu, biri 12 sene kullanılan bir 106 (290 000 km yaptı sorunsuz), biri 307, o dahil hicbirisi sorun cıkarmadı (tıkırdarlar yalnız o kronik hakkaten)..
bu arada araba alacagımız zaman ben de sikayet sitelerini incelemiştim... bu konuda heralde en sorunsuz araba volvo... tek bir şikayet gormustum: araba istanbulda sel icinde kalmıs da servis temizleme isini soz verdiginden uzun surede bitirmişmiş
Ocak 19, 2010, 18:25:24
selçuk.att
selçuk.att
Göster selçuk.att son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster selçuk.att.
Polis Memuru
harbiden arkadaşlar...buna şans demek doğru mu bilmem ama ben aracımı sıfır aldım.2 ufak kaza atlatmama ramen aracımdan çok memnunum.1 tek benimde bagajdan ses geliyodu,yan tarafta ayar yerleri var oradan ayarladılar.şimdi tık yok...Allah sabır versin..
Ocak 29, 2010, 09:50:02
sserdar
sserdar
Ziyaretçi
Alıntı sahibi: rc-burak üzerinde Aralık 21, 2009, 19:37:51
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Aralık 21, 2009, 17:54:42
6-7 ay önce bi 207 aldım ve aldığımdan beri sorunu , derdi bitmedi, bezdirdi beni , far buğlanır , bagajdan ses gelir , torpidodan ses gelir , camı kaparız cam motoru ses yapar , akşam bırakırım kapıya sabah kapı aşağı yukarı oynama yapar , ufak tefek sorunlar diyip susuyoruz ama ufakta olsa miğde bulandırıyo.. Bu akşamda hiç sebepsiz yere en işlek caddede akış halinde 40 -50 km hızla giderken arabanın canı gitti ve çalışmadı bisürü çekici falan uğraş dur , sollama halinde falan başıma gelseydi allah korusun yani.. İnş en kısa zamanda değiştirmek nasip olur.. teşekkürler..
kardeş far buğulanması angel farlardan olabilir fardan anlayanlar çözüyo, bagajdan gelen ses bende de vardı tam kafandığı yere bi işlem yapıyolar ses gidiyo,torpido garantiden değişiyo garanti yoksa gözükmeyen yerine çift taraflı bant yapıyolar ses gidiyo, cam motorundan ben de de ses geliyodu cam krikoları değişti şu an ses yok,kapıları ayarlıyolar basit işlem bu sorunların 10 katını yaşamış biri olarak söylüyorum ki 207 nin orjinalliği bozmadan kullanmak gerekiyo.. yay jant xenon angel takanların bi çoğu bu sorunları yaşıyo yaşamayanlarda çok dikkat ediyo yada şanslı hayatımda bi daha peugeot almam bende sıfır aldım çok pşmanım artık sorunlarla boğuşa boğuşa usta olduk bunun sıfırını alacağına audinin bmw nin 10 model düşüğünü al daha az sorun yaşarsın emin ol.. sıfır audi aldık biz 70 binde daha balata sağlam benim 207 46 binde 4.balata o kadar doluyum ki yaz yaz bitmez allah sabır versin
)
kendin söylüyorsun audi zaten şuan mercedesi geçmiş durumda benim gözümde şimdi elmaylada armut karşılaştırılmaz biri peugeot diğeri audi bmw alman harikaları bende 92 model ac schinitzer uzay kasa bmw vardı şuanda 2007 pugda yok o özellikler tutamıyordum arabayı 24 valf 150 beygir sen düşün
Şubat 02, 2010, 09:33:42
ufukk
ufukk
Göster ufukk son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ufukk.
Emniyet Amiri
Alıntı sahibi: sserdar üzerinde Ocak 29, 2010, 09:50:02
kendin söylüyorsun audi zaten şuan mercedesi geçmiş durumda benim gözümde şimdi elmaylada armut karşılaştırılmaz biri peugeot diğeri audi bmw alman harikaları bende 92 model ac schinitzer uzay kasa bmw vardı şuanda 2007 pugda yok o özellikler tutamıyordum arabayı 24 valf 150 beygir sen düşün
24v olduğuna göre büyük ihtimal 6 silindir ve tahminen 2.5 litre motor... Şimdi bu motorla, 1.4 HDI'ın performansını karşılaştırıyorsun öyle mi...
1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Şubat 20, 2010, 04:02:04
nevzatro
nevzatro
Göster nevzatro son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster nevzatro.
Polis Memuru
merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim . 207 1.4 hdi premium almayı dusunuyorum ancak bu kadar sorun oldugunu bılmıyordum . açıkçası bu beni korkuttu . alacagım araç 2008 model 40.000 km cıvarlarında. ama bunları okuduktan sonra yeniden dusunecegım .
Şubat 20, 2010, 11:43:15
LE207
LE207
Göster LE207 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster LE207.
Komiser Yardımcısı
Sen al arkadaşım , benm aracımla ilgili bikaç sorunum oldu düzeltildi , şimdi hiçbir problemim yok , kendi segmentinde ondan iyisi yok , gönül rahatlıyla almalısın..
Şubat 21, 2010, 16:57:29
office_boy
office_boy
Göster office_boy son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster office_boy.
Polis Memuru
Bencede sen onlara aldırma bu fiyata bu modelde zor araç bulunur. 1-2 yasında tertemiz araç.Sen orjinalini bozmazsan araçta seni yolda bırakmaz.Sanki çelik jant takmayınca araç farklı mı gidiyor ya da xenon far takınca daha ii mi aydınlatıyor. Oynarsan araçla oynar o da seninle...
Lσνє ιš α иαмє αи∂ šєχ ιš α ğαмє, šσ ƒσяğєт тнє иαмє αи∂ ρℓαу тнє ğαмє
Şubat 21, 2010, 22:50:35
ozziceylan
ozziceylan
Göster ozziceylan son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ozziceylan.
Komiser Yardımcısı
office boy a katılıyorum aracın orjinaliyle oynanmamalı ben bunun sıkıntısını çok çektim...yok yay dı janttı sonra eskisine mutlaka yani orjinaline dönüş oluyor arkadaşlar ama maddi olarakta aracın özellikleri olarakta çok şey kaybediliyor...
ozzi
Şubat 25, 2010, 17:18:52
LE207
LE207
Göster LE207 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster LE207.
Komiser Yardımcısı
Bu konunun silinmesini yetkiliden rica ediyorum , 207 almak istiyen arkadaşları etkilediğini düşünüyorum..
Şubat 25, 2010, 18:26:37
shaddy
shaddy
Göster shaddy son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster shaddy.
Baş Komiser
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Şubat 25, 2010, 17:18:52
Bu konunun silinmesini yetkiliden rica ediyorum , 207 almak istiyen arkadaşları etkilediğini düşünüyorum..
207 mi çok seviyorum. gerçekten de ödediğim parayı sonuna kadar hak ediyor ve bana şu ana kadar herhangi bir problem çıkartmadı. Ama burada yazan arkadaşların bir kısmı arabalarından şikayetçi ve fikirlerini de belirtiyorlar. Belli ki lanet olsun artık dedikleri zamanlar olmuş. Onları da dinlemek gerekiyor.
Daha önce de yazdım, araba da elektronik eşya gibi şans işi. Forumları okursanız BMW, Mercedes gibi arabalardan da şikayet edenlerin olduğunu göreceksiniz ki. Yani şikayetler her daim, her marka için söz konusu olabiliyor ve bu şikayetler o arabaların kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Aslan Parçası
207 1.4 HDI Trendy Siyah
Şubat 25, 2010, 22:46:19
207tronic
207tronic
Göster 207tronic son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster 207tronic.
Komiser Yardımcısı
Alıntı sahibi: LE207 üzerinde Şubat 25, 2010, 17:18:52
çok çabalamıştım zamanında burda ama bazı arkadaşlar anlamamıştı...zaman işte herşeyin ilacı oluyor...
sizde artık bu şekilde açılan ve konuşulan bir konunun eleştiri ve şikayetten ziyade insanları negatif etkilediğini düşünmeniz beni sevindirdi...ne kadar konunun içerisinde sağlam argümanlar ile açıklama yapmış olsamda, bende konunun yöneticilerden silinmesini rica ediyorum...
saygılar
Şubat 27, 2010, 14:27:04
ONUR207
ONUR207
Göster ONUR207 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ONUR207.
Komiser Yardımcısı
yeni aracım 207 GT
arkadaşlar şuan bende GT var, ve 3. 207 im. ve bugüne kadar da hiç bir sorun yaşamadan 2. ele teslim ettim. ne motorunda sorun çıktı nede ordan burdan ses geldi. belki şans belki kullanıcı faktörüdür bilemicem. demem şu ki araç güzel, fazla sağ soluyla oynanmadığı sürece bi sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Şubat 27, 2010, 17:00:18
Crazy Frog
Crazy Frog
Göster Crazy Frog son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Crazy Frog.
Genel Moderator
Emniyet Müdürü
207 1.4 HDI Trendy
Arkadaşlar sitemizde 1200 e yakın üye var ve şikayet eden sadece 4-5 kişi. Ama biraz fazla mesaj attıklarından bu konu biraz büyümüş.
Peugeot ile herhangi bir ticari ilişkimiz yok o yüzden tarafsız olabilmemiz için şikayetlerin de sitede olması gerekli. Belki sizde aracınızdan ne kadar memnun olduğunuza dair bir konu açabilirsiniz.
Aslında keşke bize bir şeyler katan konular çoğunlukta olsa. Mesela bir kişi giriyor aracımda şu arıza var ne demek diyor sonra siteye uğradığı yok. Gönül ister ki daha sonra aynı konuya sorununu nasıl hallettiğini bizle paylaşsa. Veya aracına ekstra bir şeyler takan arkadaşlar bunları bizimle fotoğraflarla paylaşsa.
Şikayet sitesi olduk çıktık hakikaten.
Şubat 27, 2010, 19:26:11
pug50
pug50
Göster pug50 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster pug50.
Komiser
sayın çılgın kurbağa sana katılıyorum
Şubat 28, 2010, 19:53:45
4815162342
4815162342
Göster 4815162342 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster 4815162342.
Site Admin
Emniyet Amiri
®oyal ©lass +
bence buyuk sıkayetlerınızı şikayetvar.com a yazın , mutlaka gerı donus oluyor , en kucuk sıkayet için bile arıyorlar...
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer: