207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 11, 2012, 19:41:24
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 17, 2009, 14:36:04 #15
airfox

Ynt: Rezalet...!

arkadaşlar yağdırmayın hemen bence,arkadaşa da hak verin  araçlarımız nekadar iyi olursa olsun serviste yaşanan aksaklıklar haksızlıklar direk arabaya olan bakış açısınıda değiştirmiyormu bazen,sırf servisleri yüzünden beğendiği araçları almayıp başka markalara yönelen çok kişi biliyorum,lanet olsun ya diyeniniz olmadımı hiç,ufak bi hata yüzünden araca laf söyletmeyelim tamam ama o ufacık hatayıda ufak birşeyse düzeltsinler be kardeşim madur etmesinler müşterilerini,sen müşterine bildiğin gibi yap yani ne halin varsa gör dersen lanet olsun arabasına da servisine de der adam tabiki,ne o herkezin servsimi var servislerin forumu değil burası kullanıcıların araç sahiplerinin forumu,birbirmizi anlayalım.araçlarımız çok güzel havalı kaliteli konforlu güvenli ben aracımı seviyorum ama servisler de soğutmasın arkadaş,bir kişinin hatasını tüm servise biçmeye gerek varmı var elbette..o yüzden arkadaşa hak verin siz,al işte bu mesajı yazarken kardeşim geldi,2009 model opel astrası var sabah arka camına traktörden taş düşmüş,servisi aramış haftaya ancak demişler trakyada cam yokmuş hava yağmurlu arka cam yok bir hafta ne güzel dimi..opel astra 2009 modellllll e lanet olsun opele dedi...
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2009, 14:47:20 Gönderen: airfox »
Oku Aralık 17, 2009, 14:54:47 #16
hero207

bence lanet olsun opele demektense lanet olsun türkiyedeki tüm servislere desek dahamı iyi olur ne

Oku Aralık 17, 2009, 15:00:35 #17
airfox

ateş düştüğü yeri yakar......
Oku Aralık 17, 2009, 16:41:07 #18
Helimoğlu

farım buğu yaptı. lanet olsun pejoya. çok iyi ya Smiley Smiley

farın buğu yapması bir üretim hatası değildir arkadaşlar.

babamın lagunası var. kitapçığında aynen şu ifade yazıyor. "aracınızı yıkadıktan sonra vs farlarınızda buğu oluşabilir. bu bir sorun değildir. farlarınızı yaktığınızda 1-2 dk içinde bu buğu kaybolur."

lütfen, bir sorunda ya da sorun olarak algılanan konularda önce bilgi toplayalım sonra feryat figan edelim...

Oku Aralık 17, 2009, 16:57:23 #19
hero207

farım buğu yaptı. lanet olsun pejoya. çok iyi ya Smiley Smiley

farın buğu yapması bir üretim hatası değildir arkadaşlar.

babamın lagunası var. kitapçığında aynen şu ifade yazıyor. "aracınızı yıkadıktan sonra vs farlarınızda buğu oluşabilir. bu bir sorun değildir. farlarınızı yaktığınızda 1-2 dk içinde bu buğu kaybolur."

lütfen, bir sorunda ya da sorun olarak algılanan konularda önce bilgi toplayalım sonra feryat figan edelim...
+1

Oku Aralık 17, 2009, 17:48:10 #20
airfox

farların buğu yapması içine su kaçması demektir,toz toprak da kaçar demektir bu zamanla,bazen görürsünüz farların içi solmuştur kirlenmiştir,adam okadar para vermiş kardeşim  gidicek tabi ya kimsenin avukatlığını yapıcak değiliz ama,arkadaş oradaki görevli hatunun ukala davranışına nazaran lanet olsun demiş,bir arakdaşimda yeni kia ceed var sağ farı buğu yaptı garantiden değiştirdiler komple bütün farı..bu da bir örnek..xenon taktırılmışsa garanti dışı kalırmış onuda söyliyeyim.
Oku Aralık 17, 2009, 18:19:26 #21
Koloni

normalde çok göze batmasada özellikle akşam aracı kilitlerken ön sinyallerin yandığı sırada farlarda hafif bi buğulanma varmış gibi görünüyor fakat bence bu çokta önemli değil (aracı aldım alalı var ve hiç problem olarak görmedim) ... sen başka servise git dene bence şansını garantiden değiştirmeleri lazım..

KML
Oku Aralık 17, 2009, 19:22:36 #22
Helimoğlu

farların buğu yapması içine su kaçması demektir,toz toprak da kaçar demektir bu zamanla,bazen görürsünüz farların içi solmuştur kirlenmiştir,adam okadar para vermiş kardeşim  gidicek tabi ya kimsenin avukatlığını yapıcak değiliz ama,arkadaş oradaki görevli hatunun ukala davranışına nazaran lanet olsun demiş,bir arakdaşimda yeni kia ceed var sağ farı buğu yaptı garantiden değiştirdiler komple bütün farı..bu da bir örnek..xenon taktırılmışsa garanti dışı kalırmış onuda söyliyeyim.

farların buğu yapması, farın içine su kaçması değildir arkadaşım Smiley aksine izolasyonun mükemmel oluşundandır Smiley

buğu sıcak-soğuk farkından dolayı oluşur. nitekim, ureticiler farlarda oluşan buğunun üretim hatası olmadığını söylüyorlar. buğu oluşan bir farı 1-2 dk boyunca açık tutun. buğu çözülecektir. ya da farı yakmadan hareket edin, hareket halinde olan araç basınç farkı yaratacağından farın buğusu 1-2 dk ya kaybolacaktır.

servisin tavrını eleştirmek başka, farım buğu yaptı deyip servis üzerinden lanet olsun pejoya demek başka...

Oku Aralık 18, 2009, 01:47:42 #23
twobye

Bilende  konuşuyor   bilmeyende  ne yaparsın Smiley

Servisimden memnunum  Adana kinden çok memnundum  buradakinden memnunum (izmit irde)

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Aralık 18, 2009, 02:13:26 #24
airfox

kim neyi bilmiyor neyi biliyor nasıl karar verdın sen ona,onu anlaymadım kaç senedir araç kullanıyorsun sen,,,,yaşın kaç...arabayla son hızı ölçmek bilmişlik degıldır kardeşim,aracın bırgun gerçekten tabutun olunca arkandan aglayanlara yazık edersin.sloganın çok guzel tebrık ederim senı..ukalalığa gerek yok,başına gelince anlar kımılerı..

buğu uzmanı arkadaşım farın içine su kaçınca da buğu yapar onu bir araştır ıstersen.bazen bır tek far bugu yapıyor örneğin sol taraf yapıyor sag taraf yapmıyor acaba tam soğuk sıcak hava akımının ortasındamı kalmış oluyor araç..

senın dedığın gıbı iç ve dış ortam,sıcak ve soğuk durumundan da bugulanma olur ama bızm araçlarda farların dış yuzeyının mıka olmasından dolayı bu en aza ındırgenmıştır,ben aracımın farlarında daha bugunlanma görmedım.ama farların içinın sıklıkla bugulanması iyibirşey degıl zamanla içerden sararma kararma matlaşma olur.

servisinden memnun olan olsun bende memnunum tanıdığım samımı olduğum yer olmasına ragmen ıkı üç kere mahdurıyet yaşasamda..heryerde aynı degıl bu işletmeye baglı,fazla uzatmaya gerek yok.pazardan yumurta almıyorsunuz dunya paralar verıyorsunuz,aracınızda bı aksaklık olduğunda ıstedığınız gıbı çözulmüyorsa canınız sıkılır olay bundan ıbaret.
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2009, 09:23:59 Gönderen: airfox »
Oku Aralık 18, 2009, 07:52:16 #25
RC_MAN

Gercektende servisler rezalet musteri hizmeti berbak..bende vw kullanicisiydim arasinda dunya fark ama ama..
Evlat iste silip atamiyosum... Grin

207 RC TURBOKOLİK
Oku Aralık 18, 2009, 08:36:53 #26
hero207

arkadaşın konu başlığı Rezalet.aslında bence kastettiği servisin ona karşı takındığı tutum olmalıydı.bizlerin tepkisi bir far buğusu sorunuyla pejoyu gömmesi.eğer kastettiği servisse ben tamamen arkasındayım.

Oku Aralık 18, 2009, 11:19:28 #27
207tronic

arkadaşlar, bu konuyu açan kişi zaten 4 mesaj yazmış...yani bir daha foruma giripte yorum yapacağını zannetmiyorum...aklınca peugeot markasına bu şekilde zarar vermeye çalışıyor...oysaki markayı karalamaktansa, konuştuğu kişiyi ve muhatap olduğu servisi burada deşifre etse çok daha doğru bir hareket yapmış olur...belki onur arkadaşımız yardımcı olur veya sitemizin sosyal baskısı ile başka bir sonuç elde edebilirdi...bu kişinin daha önceki mesajlarında bunu yapabildiğini görüyoruz;
örnek 15 mart 2009

''Merhaba arkadaşlar.Ben İzmir İrde Otomotivden 2009model Dynamic 207 aldım.Alışta çok ilgilendiler.Yardımcı oldular.Ancak 2500 bakımı geldiğinde İrde Servise gittim.Ama aynı ilginin tersi bir durumla karşılaştım.Akabinde Halil Öztürk'e gittim.Ancak orada da ilgisizliğin zayıflığını gördüm. Daha sonra bir akrabam sayesinde Çiğli ÜNALLAR servise götürdüm.Ve ilk kez aracımı doğru bir yere götürdüğümü farkettim.Kendilerine de teşekkür ederim hem ilgileri için hem de güler yüzlü karşılamaların için.! ''

ayrıca peugeot forum sitesine REZALET! konu başlıklı ve sonu LANET OLSUN! lu bir konu açıyorsa, yazılanlarıda biraz hakediyor bence...
saygılar
Oku Aralık 18, 2009, 11:22:29 #28
twobye

Benim kızdığın nokta arabası bir arıza yapınca  hemen  pego çok kötü nereden bulastım.

Bir daha alırsam.

Bu mudur yani bilmişlik.

Beni buna tepki olarak  bilen de konusuyor bilmeyende dedim.

Bu arada  teknik bilginin yaş ile bir alakası yoktur.

İstediğiniz şekilde bilgilimi sınayabilirsiniz.

Bu arada ilk arabamı 16 yaşında aldım kendisi bir wos wos du.

Aracın son hızını ölçme olayına gelince  o forumda 16 sayfa dolusu mesaj vardı ve bir sürü üye 170 in üzerindeki hızını fotoğraflayıp gönderdi.

En üst hıza çıkan ben olunca  günah keçisi benmi oldum enteresann Smiley

Neyse polemiğe daha fazla kapılmayacağım ve sadece şunu söyleyeceğim.

Servis konusunda  haklı olabilirsiniz . Aslında  pug  her servisini denetim altında tutmalı hemde  sıkı bir denetim.

Ama biz memnunuz servisten.

Çok arıza servis duydum .

Hatta yakın bir arkadaşımın aldığı araç  hatta sıfır aldığı araç önceden boyalı çıktı araba çizilince farkettik.

Servis tekrar boyamıs Smiley

OLuyor böyle şeyler.

PİRE İÇİN YORGAN YAKMAYIN

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Aralık 18, 2009, 11:25:22 #29
tolgasena

kim bilir araca ne yaptın...
ben aracımın farlarını açtım içini kararttım kapadım.. yaptıktan hemen sonra basınçlı suyla yıkadım..
öyle bir sorun yaşamadım.. arkasındaki kapakları açmış öyle bırakmış olabilirsin.. bence bunu bir far buğusundan dolayı bu kadar büyütme... memnun değilsen satabilirsin... ben sanayiden çıkmıyorum sorunlarından dolayı.. ama aracımı seviyorum.. herşeyi 4x4lük bekliyorsan 40.000€ ver bmw al...
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan