207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 02:08:57
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 15, 2009, 01:54:19 #15
1dost

Ynt: 34 EN 7929 Beyaz RC Hakkında?

iyi yakalamışsınız gerçekten. Wink
Oku Kasım 15, 2009, 18:03:05 #16
zafa38

ewt arkadaslar arabaya baktım inceledim test ettim temiz araca benziyo bikaç lokal boyası ufak darbesi war eibach yay war ve arabayı inanılmaz sertleştirmiş ufak cukurlarda aracın cigeri sökülür gibi ses geliyor gidip bi ekspertiz yaptırıp almayı dusunuyoruz... fikirleriniz nedir
Oku Kasım 15, 2009, 20:03:20 #17

dediğimiz gıbı kardeşim.fiyatında indirim yaptımı sahıbı tam bılemıyorum ama.servıse goturdup tam bi kontrol yaptırırsan( ön takım, motor, kaporta ,parça değişim vs ) sana baya yardımcı olacaktır.le mans olmayıpta beyaz olan RC pek yok.oldukça dikkat cekıcı olur.alırsanda 5 lık yayları 3.5 luk yaylarla degıstırmenı tavsıye ederım

zaten sert süspansıyonlara sahip olan RC ler 5 lık yaylarla ne hale gelır tahmın etmesi zor değil.çok benzın yakması harıcınde RC tam bir zevk arabası..alırsan sımdıden hayırlı olsun.arkasında o RC monogramının asaletı yeter Cool
Oku Kasım 16, 2009, 00:29:57 #18
zafa38

teşekkurler kardeşim yardımın ve yorumun için bakalım hayırlısı ne ise o olsun herkes için....
Oku Kasım 16, 2009, 10:53:01 #19
207tronic

arkadaşım,
birincisi; araç gerçekten çok güzel duruyor...yani model ve renk olarak 10 numara!
ikincisi; test aracı oluşunu yakalayışını tebrik ederim...
üçüncüsü; ikinci el bir araç alıyorsun ( ve bir rc ) tabiiki belli problemleri olacak... böyle araçlar genele bakıldığında hep biraz daha hor kullanılmış olurlar ( bu araçlarda rc-gti basmamak oldukça zordur yani) ama burda araç güzel bir model diye seni gaza getirmeninde bir anlamı yok...test aracıymış ne var ki? nasıl kullanmış olabilirlerki? diye düşünemeyiz... dergilerdeki test araçalarının nasıl kullanıldığını biliyorum, ve inan bana piste girip birkaç tur attıktan sonra, arabadan her türlü pis koku- her türlü pis ses gelmeye başlıyor...çünkü ordaki şoförler ciddi profesyonel...aracın maximumunu deniyorlar...bu hızlanma olsun, frenleme olsun, virajlara girme olsun, turbosu olsun...yani bizlerin kullandığından çok farklı kullanıyorlar...ben olsam bu araçtan uzak dururum...sayfasını bile tekrar açıp, moralimi bozmam...ama insanlar farklıdır, ben o yayların takılıp ön düzenin mahvedilmiş olmasına bile katlanamam...ama dediğim gibi,insanlar farklıdır,  bütün bunları kabul edip aracı alacak olursan kesinlikle sıkı pazarlık yap...çünkü şunu bilki, ilerde bu araç sana masraf açacaktır...inşallah moralini bozmamışımdır, ama kendim alıyormuşum gibi düşünüp yorum yapmaya çalıştım...
saygılar
Oku Kasım 22, 2009, 20:30:39 #20
zafa38

arkadaşım,
birincisi; araç gerçekten çok güzel duruyor...yani model ve renk olarak 10 numara!
ikincisi; test aracı oluşunu yakalayışını tebrik ederim...
üçüncüsü; ikinci el bir araç alıyorsun ( ve bir rc ) tabiiki belli problemleri olacak... böyle araçlar genele bakıldığında hep biraz daha hor kullanılmış olurlar ( bu araçlarda rc-gti basmamak oldukça zordur yani) ama burda araç güzel bir model diye seni gaza getirmeninde bir anlamı yok...test aracıymış ne var ki? nasıl kullanmış olabilirlerki? diye düşünemeyiz... dergilerdeki test araçalarının nasıl kullanıldığını biliyorum, ve inan bana piste girip birkaç tur attıktan sonra, arabadan her türlü pis koku- her türlü pis ses gelmeye başlıyor...çünkü ordaki şoförler ciddi profesyonel...aracın maximumunu deniyorlar...bu hızlanma olsun, frenleme olsun, virajlara girme olsun, turbosu olsun...yani bizlerin kullandığından çok farklı kullanıyorlar...ben olsam bu araçtan uzak dururum...sayfasını bile tekrar açıp, moralimi bozmam...ama insanlar farklıdır, ben o yayların takılıp ön düzenin mahvedilmiş olmasına bile katlanamam...ama dediğim gibi,insanlar farklıdır,  bütün bunları kabul edip aracı alacak olursan kesinlikle sıkı pazarlık yap...çünkü şunu bilki, ilerde bu araç sana masraf açacaktır...inşallah moralini bozmamışımdır, ama kendim alıyormuşum gibi düşünüp yorum yapmaya çalıştım...
saygılar

Evet hocam cok iyi yorum yazmışsın gercekten teşekkur ederim ben yeni okudum ve aracı 30 bin tl ye bıraktı fakat almadım arac hor kullanılmıs olmakla birlikte test aracı olusu arkadan kazalı ve boyalı olusu yay takılı olusu gibi faktorler beni vazgecirdi gercekten en ufacık bir cukurda bile arabanın gercekten ciğeri cıkıyor. bindim test ettim biraz on takım ve motor sorunsuz gibi fakat peugeot lar kagıt gibi oldukları için ilerde bu arac beni bayagı ugrastıracagı ıcın vazgectim tum arkadaslara tesekkurler...
Oku Kasım 22, 2009, 21:16:39 #21

kazalı ve boyalı oldugunu nasıl anladın soktunmu servıse, ekspertıze
Oku Mart 07, 2011, 21:37:36 #22
2o7Rc

ne kazası ya araba sürekli YILDIRIM OTOMOTİV e geliyor hasarsız araç çok temiz..nakit olsa ben kendim alıcam aracı..
Oku Mart 08, 2011, 15:06:48 #23
shop

bu araç tam muamma yani  Grin
Oku Mart 08, 2011, 15:19:17 #24
hüsrev

konu hortlamış 2009 yılının muhabbeti bu.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan