arkadaşım,
birincisi; araç gerçekten çok güzel duruyor...yani model ve renk olarak 10 numara!
ikincisi; test aracı oluşunu yakalayışını tebrik ederim...
üçüncüsü; ikinci el bir araç alıyorsun ( ve bir rc ) tabiiki belli problemleri olacak... böyle araçlar genele bakıldığında hep biraz daha hor kullanılmış olurlar ( bu araçlarda rc-gti basmamak oldukça zordur yani) ama burda araç güzel bir model diye seni gaza getirmeninde bir anlamı yok...test aracıymış ne var ki? nasıl kullanmış olabilirlerki? diye düşünemeyiz... dergilerdeki test araçalarının nasıl kullanıldığını biliyorum, ve inan bana piste girip birkaç tur attıktan sonra, arabadan her türlü pis koku- her türlü pis ses gelmeye başlıyor...çünkü ordaki şoförler ciddi profesyonel...aracın maximumunu deniyorlar...bu hızlanma olsun, frenleme olsun, virajlara girme olsun, turbosu olsun...yani bizlerin kullandığından çok farklı kullanıyorlar...ben olsam bu araçtan uzak dururum...sayfasını bile tekrar açıp, moralimi bozmam...ama insanlar farklıdır, ben o yayların takılıp ön düzenin mahvedilmiş olmasına bile katlanamam...ama dediğim gibi,insanlar farklıdır, bütün bunları kabul edip aracı alacak olursan kesinlikle sıkı pazarlık yap...çünkü şunu bilki, ilerde bu araç sana masraf açacaktır...inşallah moralini bozmamışımdır, ama kendim alıyormuşum gibi düşünüp yorum yapmaya çalıştım...
saygılar
Evet hocam cok iyi yorum yazmışsın gercekten teşekkur ederim ben yeni okudum ve aracı 30 bin tl ye bıraktı fakat almadım arac hor kullanılmıs olmakla birlikte test aracı olusu arkadan kazalı ve boyalı olusu yay takılı olusu gibi faktorler beni vazgecirdi gercekten en ufacık bir cukurda bile arabanın gercekten ciğeri cıkıyor. bindim test ettim biraz on takım ve motor sorunsuz gibi fakat peugeot lar kagıt gibi oldukları için ilerde bu arac beni bayagı ugrastıracagı ıcın vazgectim tum arkadaslara tesekkurler...