207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 02:08:06
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 13, 2011, 11:09:00 #15
cenga03

Ynt: yay sistemi

arkadaşlar bende aracımın orj yaylarını ısıtıp basmak istiyorum..bununla ilgili fikirlerinizi ve nerde yaptıra bileceğim hakkında önerilerinizi alabilirim.
Bence sağlıklı bir yöntem değil tavsiye etmem. Yay esneme kabiliyetini kaybediyor.

•Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Oku Nisan 19, 2011, 17:31:56 #16
207207

Arkadaşlar bizim araçlara 18 jant fazla geliyor bence.En iyisi 17 jant ve 45 yanak diye düşünüyorum.Ben öyle taktım ve çok memnunum gerçekten.Herhangibir skıntı yok.Yaylarda 35 mm Sparco.Bu kombinasyonu denemenizi öneririm.Yalnız şöyle birşey söyleyeyim.Yaylar takıldıktan sonra hemen düşmedi araç.Yavaş yavaş düşmeye başladı araç.Şuan tam kararında oldu.Sparco yay takmak isteyenlerin dikkatine...
Oku Nisan 19, 2011, 18:12:27 #17
zambabe

bence 17 bile fazla hele birde yay takacaksan daha berbat oluyo kendimden biliyorum ,, 16'' ler çok ideal derim
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan