selamlar arkadaslar... benimde 207 rc var ve bende leylek gibi gezmeye uyuz oluyodum 18 konig jant h&r 5cm yay taktim ilk takildiğinda yumusakti ama sonradan serlesti sebebi yaylarin iyice alişmasıymıs bukez arastirmama göre vorgland yay aldim ama arabada konfor olmadiği için sıkıntı çektim ve sonunda paraya kıyıp vorgland coil ower ve yaninda lastiğimin yanaği 35 ti onu 40 yaptim benim deneyimim sadece bana katkısı arabami istediğim gibi düsürüp kaldiriyodum fazla uzatmadan sadede geliim:)) arkadasimda golf 5 goal var ve ondada coil ower var arac yere full basık ve araçta tık ses yok pug larda kesinlikle konfor yok boşa bnm gibi paranızı harcamayın yok öle binemem dyosanız o sesleride bnm gibi tabla yamulmasi bilya dagılmasi gibi islerle ugrasirsiniz suan jeep gibi orjinal biniyorum:D
yani coil ower felan boşmu diyorsun bu araçalrda ne yaparsan yap o sesler gelirmi , bendede 3.5 vogtland yay var ve hiç konfor yok bende koni spor amortisör almayı düşünüyordum ama yararı olurmu bilmiyorum