207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 02:02:29
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Kasım 11, 2009, 20:10:31 #0
jönysf

yay sistemi

Arkadaşlar bu rc ve gt nin yay sistemi normal 207 lerle aynımı yoksa vaklı bi yönü varmı?

Oku Kasım 11, 2009, 20:41:24 #1
Crazy Frog

Ynt: yay sistemi

yay sistemi aynı değil. gt yi bilmiyorum ama rc nin yayları daha sert normal 207 lere göre

Oku Kasım 11, 2009, 23:21:00 #2
jönysf

Arabama orjinal yay sistemini geri taksammı diye düşünüyorum kararsızım  Undecided

Oku Kasım 12, 2009, 14:30:49 #3
Crazy Frog

ben bir sene 35 lik yayla gezdim de, biraz leylek olsada orijinal haliyle gezmek daha konforlu Wink

Oku Kasım 12, 2009, 23:54:57 #4

yaysız goruntu çok kötü oluyo arkadaşlar yapmayın etmeyın.pug ların tamamının kasası zaten bombeli.bıde çamurluk ve tekerlek arası açık olunca yumurta gibi gorunuyo araba Grin yaysız kesınlıkle bınmem Cheesy ama 3.5 olanıda gecmem .bı 5 lık taktırmam yanı .mesela bazı araçlara bakıyorum çamurluk tekerlek arası orjınalınde bıle çok az boşluk var.pug larda oyle degıl.arasına kedı gırıyo Grin
Oku Kasım 13, 2009, 00:02:51 #5
Crazy Frog

bizim arabalar yüksek evet. yeni fiesta falan öyle değil mesela. yay diye bağırıyo ama yay takıncada takur tukur oluyo.
en iyi çözüm coilover aslında da o kadar paraya da kıyılmaz ki. süspansiyon+yay set yapılabilir belki. vogtland ın var mesela.

Oku Kasım 13, 2009, 11:40:18 #6
jönysf

dediğiniz gibi budün bir arkadaşımın orjinal yay sistemine 17" jant taktığını gördüm leylek gibi duruyordu hoşuma gitmedi Cheesy ben vaz geçtim orjinal yaydan Wink

Oku Kasım 13, 2009, 12:14:50 #7

konfordan biraz ödün verip 17 jantla takıcaksın 3.5 luk yayını gıdıceksin paşa paşa yollarda 225 taban lastıkle sağlam sağlam..yani ben Grin
Oku Aralık 29, 2009, 16:51:14 #8
memosimurg

eıbach 3.5 luk ve 18" jant taktım araba en ufak cukurda beşik gibi maşallah..ondan eskı jantları takma kararı aldım.sureklı amortısor takozları kırılıordu.:
Oku Aralık 28, 2010, 17:22:50 #9
tufan

iyi akşamlar arkadslar.bende uzun süre araştırdım kullanan arkdslara sordum ve şöle bişey yaptım.ankarda yıldız sanayıde çıkma orjınal 207 yayı aldım ve benmkılerı çıkartıp depoya koydum.şaşmazda ise iyi ve tanınan bir ustaya giderek aldıklarımı 1 bakla yanı 3,5cm lik kestirttm fakat herkez kırılır dıyor ama şu önmliymiş kestıkten sonra eger suyla sogutrsa kırılmıs onun ıcın soguması ıcın 2 saat hıc bısy durmeden beklettık ve taktık şuan ise mukemmel performans ve konfor var umarım hep ole olur. Smiley gercı olmaz ıse orjınalları hemen takarız..bu bılgıyı paylasmk ıstedm.

TuFaN ('4162')
Oku Aralık 28, 2010, 20:06:36 #10
207hdi

kw variant 2 coil-over 1500 eu, ft tuning..  para olursa ilk durak Smiley

Oku Aralık 29, 2010, 07:32:39 #11
boretto

kw variant 2 coil-over 1500 eu, ft tuning..  para olursa ilk durak Smiley

Kemal ve Hakan bey isinin ehli kisiler KW kalitesine diyecek birsey yok... ozellikle Hakan montaji neredeyse ezbere yapiyor diyebilirim ve temiz is yapiyor... ben memnun kaldigim icin soyluyorum... satilan urunun arkasinda duran bir firma... umarim uygular ve sen de memnun kalirsin kardesim Wink Wink Wink
Oku Mart 09, 2011, 21:07:42 #12
ariff10

selamlar arkadaslar... benimde 207 rc var ve bende leylek gibi gezmeye uyuz oluyodum 18 konig jant h&r 5cm yay taktim ilk takildiğinda yumusakti ama sonradan serlesti sebebi yaylarin iyice alişmasıymıs bukez arastirmama göre vorgland yay aldim ama arabada konfor olmadiği için sıkıntı çektim ve sonunda paraya kıyıp vorgland coil ower ve yaninda lastiğimin yanaği 35 ti onu 40 yaptim benim deneyimim sadece bana katkısı arabami istediğim gibi düsürüp kaldiriyodum fazla uzatmadan sadede geliim:)) arkadasimda golf 5 goal var ve ondada coil ower var arac yere full basık ve araçta tık ses yok pug larda kesinlikle konfor yok boşa bnm gibi paranızı harcamayın yok öle binemem dyosanız o sesleride bnm gibi tabla yamulmasi bilya dagılmasi gibi islerle ugrasirsiniz suan jeep gibi orjinal biniyorum:D
Oku Mart 09, 2011, 22:49:23 #13
zambabe

selamlar arkadaslar... benimde 207 rc var ve bende leylek gibi gezmeye uyuz oluyodum 18 konig jant h&r 5cm yay taktim ilk takildiğinda yumusakti ama sonradan serlesti sebebi yaylarin iyice alişmasıymıs bukez arastirmama göre vorgland yay aldim ama arabada konfor olmadiği için sıkıntı çektim ve sonunda paraya kıyıp vorgland coil ower ve yaninda lastiğimin yanaği 35 ti onu 40 yaptim benim deneyimim sadece bana katkısı arabami istediğim gibi düsürüp kaldiriyodum fazla uzatmadan sadede geliim:)) arkadasimda golf 5 goal var ve ondada coil ower var arac yere full basık ve araçta tık ses yok pug larda kesinlikle konfor yok boşa bnm gibi paranızı harcamayın yok öle binemem dyosanız o sesleride bnm gibi tabla yamulmasi bilya dagılmasi gibi islerle ugrasirsiniz suan jeep gibi orjinal biniyorum:D
yani coil ower  felan boşmu diyorsun bu araçalrda ne yaparsan yap o sesler gelirmi , bendede 3.5 vogtland yay var ve hiç konfor yok bende koni spor amortisör almayı düşünüyordum ama yararı olurmu bilmiyorum  Undecided
Oku Nisan 13, 2011, 11:00:43 #14
ersin

arkadaşlar bende aracımın orj yaylarını ısıtıp basmak istiyorum..bununla ilgili fikirlerinizi ve nerde yaptıra bileceğim hakkında önerilerinizi alabilirim.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan