207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 12:15:00
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 09, 2010, 19:53:42 #15
RUNo_32

Ynt: modifiye yardım

arkadaşlar aracımı sade modifiye etmek istiyorum,aracım beyaz 207 1.4 hdi,17" jant,tavanı siyah kaplama yapıcam,komple cam filmi,yan ve ön köşe çıtaları gövde rengi,xenon farlar,3.5cm yay,bunları temin edebileceğim biyer ve fiyat konusundada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

bu arada saydıkların arasında benim yaptırdıklarıma göre

cam filmi 100 tl
xenon farlar auto vision marka 150 tl ye taktırdım (kampanya vardı)
jantlarım kosei 1800 tl
3.5 cm vogtland yay 350 tl (+50 tl takma işcilik ücreti)
aracım siyah olduğu için çıta boymama ve tavan kaplama yaptırmadım ama çıta boyatmayı arkadaşım 150 tlye yaptırdı

yani 2500 tl yeter heralde bu saydıkların için..tabi jant seçimine bağlı..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

merhaba
cam filmini nerde yaptırdın?
xenonlarından memnunmusun?

Oku Mart 09, 2010, 21:03:52 #16
kunteper0601

cam filmini iskitlerde arkadaşın aksesuar dükkanı var orda yaptırdım ama street artı tafsiye ediyolar solma garantisi veriyolarmış solunca ücretsiz değiştiriyolar heralde..benimkiler 2.5 sene oldu ve malum renkte açılma oldu biraz..muayene bahenesiyle söktürüp tekrar yaptırabilirim

xenonlardanda çok memnunun mteckten şaşmam autovision asla almam dien arkadaşlar m tece zamanında okadar para verip pişman oldular hepsi sislerine autovision taktırdı..onlarıda şaşmazdan aldım

Kunteper serbest still
Oku Mart 09, 2010, 22:06:25 #17
twobye

Street Art  sağlam araçlar çıkarır.

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Mart 09, 2010, 22:20:48 #18
kunteper0601

twobye muayene konusunda bi bilgin varmı..filmler şuanki haliyle koyu diil..sorun çıkartırlarmı?

Kunteper serbest still
Oku Mart 09, 2010, 23:36:24 #19
twobye

Usta şu Tüvtürk işi çok bozdu  millet söktürüyor muayene öncesi.

Sen sökme  sorun çıkarırlarsa sök  nede olsa yeniden yaptırıcakmıssın.
Yada camlar açık şekilde git :d

1 gün önceden sote ye yat orada  gelen giden araçları takip et :d

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Mart 09, 2010, 23:48:48 #20
kunteper0601

Usta şu Tüvtürk işi çok bozdu  millet söktürüyor muayene öncesi.

Sen sökme  sorun çıkarırlarsa sök  nede olsa yeniden yaptırıcakmıssın.
Yada camlar açık şekilde git :d

1 gün önceden sote ye yat orada  gelen giden araçları takip et :d

ahahahaha Grin bi kaç arkadaş geçtim dedi yaw kusurlu geçme die bişey varmış..anlamıyorumki adamlar ledli stopla, sonradan yapılmış çift çıkış egzozla bile geçio

Kunteper serbest still
Oku Mart 10, 2010, 02:26:27 #21
twobye

Usta 80 model hurdalar geçiyor sen mi geçemeyecen.

Oku Mart 10, 2010, 14:30:34 #22

2 no cam filmı va bende.gecen gun polis dedıkı bu sekılde hafıf kusurlu olarak gecer araba muayeneden.....ama polıs cevırıpte ruhsatta hafıf kusurlu olarak muayeneden gectıgını gorur ve ceza keser dedı.

adam bızımı yedı bılmıyorumkı Grin
Oku Mart 10, 2010, 14:33:13 #23
kunteper0601

bendekide 2 numara...nasıl yani şimdi polis ruhsatta hafif kusurlu ibaresini görünce ceza yazma yetkisinine sahipmi?

Kunteper serbest still
Oku Mart 10, 2010, 15:08:44 #24
twobye

Yok öyle birşey Cheesy

Hafif kusurlu geçer demektir Cheesy

Polis cezayı geçemeyenler keser yolda görürse Cheesy

Oku Mart 10, 2010, 16:13:29 #25

bendekide 2 numara...nasıl yani şimdi polis ruhsatta hafif kusurlu ibaresini görünce ceza yazma yetkisinine sahipmi?

öyle demeye getirdi işte geçen beni çeviren polis.bilmiyorum dogrumudur yoksa ortaya oyle salladımı lafı
Oku Mart 10, 2010, 16:13:48 #26
Crazy Frog

ruhsata yazmıyolar hafif kusurlu diye. sana muyaneden sonra bir rapor kağıdı veriliyo orada yazıyor, hatta bana yazmadılar bile. sen kimseyi dinleme, filmlerinle gir muayeneye hiçbişi olmuyo.

Oku Mart 10, 2010, 16:15:22 #27

xenon ,ledli stop felan bunlarda geçiyomu muayeneden .
Oku Mart 10, 2010, 20:08:49 #28
kunteper0601

ruhsata yazmıyolar hafif kusurlu diye. sana muyaneden sonra bir rapor kağıdı veriliyo orada yazıyor, hatta bana yazmadılar bile. sen kimseyi dinleme, filmlerinle gir muayeneye hiçbişi olmuyo.

eyvallah crazy frog..bu arada kujo arkadaş focusla hem led hemde xenonla geçti ama bi diyeri ledleri fln söküp gitti

Kunteper serbest still
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan