207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 11:21:51
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ocak 19, 2010, 17:52:47 #15
karsiyakaliozi

Ynt: izmirde nezaman buluşma olacak

arkadaslar havaların guzel oldugun c.tesi arac bakım bulusması ayarlayalım benım ksk de her hafta gıttıgım arkadasımın sonax bayısı ve uygulama merkezi var arabamı yıkatır sonrada kedim cila falan yaparım kendi ürünlerimle boyle bı organızasyon yapabiliriz sonucda herkez arabasını yıkatıyor nasılsa sonax kalıtesınıde gormus olursunuz fiyat 15 ytl normal yıkama ucretı hem tanısırız ve arabalarımzla ılgılenır paylasım yaparız 
Oku Ocak 20, 2010, 09:48:33 #16
Crazy Frog

güzel olacağına eminim. izmir li arkadaşar hadi nerdesiniz?

Oku Şubat 01, 2010, 15:29:45 #17
sserdar

ali bana yeri tam tarif edebilirmisin ksk da nerede? getiricem benim 207'yi crazyfrog sende izmirdesin heralde  yer Ankara yazıyorda profilinde
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2010, 15:31:52 Gönderen: sserdar »

Oku Şubat 01, 2010, 17:00:22 #18
Crazy Frog

ben Ankara'dayım. biz çok buluşma organize ettik Ankara'da da İzmir'lilere takılıyorum Smiley 2 senedir mesaj atıyo İzmir'liler buluşalım diye, daha bir icraat göremedik  Grin

Oku Şubat 01, 2010, 17:42:26 #19
sserdar

harbiden iş yok bunlarda Cheesy:D ben 207 yi aldım araba eskidi be hala buluşma ayarlıcaz hehehe

Oku Şubat 02, 2010, 11:30:37 #20
karsiyakaliozi

arkadaslar bu c.tesi 06/02/2010 yani ksk sonaxda olucam saat 9 dan sonra ordayım aracımı yıkatıp ufak tefek cila yaparım 2-3 saat takılırım gelmek isteyen olursa beklerim tanısırız aracları parlatırız sonax ksk anadolu caddesi arkas ford karsısı cıglı yonune gidişde unallar peugeot caprazı gıbı sayılır selamlar
Oku Şubat 14, 2010, 13:58:03 #21
sserdar

arkadaslar havaların guzel oldugun c.tesi arac bakım bulusması ayarlayalım benım ksk de her hafta gıttıgım arkadasımın sonax bayısı ve uygulama merkezi var arabamı yıkatır sonrada kedim cila falan yaparım kendi ürünlerimle boyle bı organızasyon yapabiliriz sonucda herkez arabasını yıkatıyor nasılsa sonax kalıtesınıde gormus olursunuz fiyat 15 ytl normal yıkama ucretı hem tanısırız ve arabalarımzla ılgılenır paylasım yaparız 

kanka ben gördüm sonaxıçiğli kipaya giderken demi cadde üzerinde getircem arabayı seninlede tanışmayı isterim

Oku Şubat 14, 2010, 14:21:53 #22
twobye

Hadi bugün buluşalım Cheesy

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Şubat 14, 2010, 16:22:39 #23
sserdar

evet hadi Cheesy

Oku Şubat 14, 2010, 17:03:12 #24
twobye

Ben varım  yer ve saat söyleyin yeterki
Ben Bornova dayım Özkanlarda

Bir tane peugeot 207 s2000'im olsa sadece rolentide çalışsa ben onu dinlesem, o başka hiç birşey yapmasa...

Oku Şubat 15, 2010, 11:59:09 #25
karsiyakaliozi

arkadaslar son dakıka bulusmaları malesef cok saglıklı olmuyo onceden planlasak daha saglıklı olur bence mesala bu c.tesi ayarlamaya calısalım derim ben 20/02/2010 yani mesala yıne yıkamacı bulusması olabilir hem arabalar yıkanır her tanısmıs oluruz benim herzamankı yerim sonax ksk var orası musait olabilir benım tavsiyem bu 
Oku Şubat 15, 2010, 14:58:16 #26
twobye

Bir AVM buluşmasıda  fena olmaz  birşeyler içer sohbet ederiz..
Organize edelim manisa dan falan katılım olsun.

Oku Şubat 16, 2010, 10:48:38 #27
karsiyakaliozi

Bir AVM buluşmasıda  fena olmaz  birşeyler içer sohbet ederiz..
Organize edelim manisa dan falan katılım olsun.

buda olabilir  forum bornova olabilir yada baska yer ama en musait forum gıbı sankı 
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan