207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 08:05:56
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 19, 2010, 13:31:02 #15
raid

Ynt: Deri Direksiyon

deri direksiyon şart arkadaşlar.direksiyonu ne kadar sıksanda elini acıtmıyor.benim gibi direksiyona sarılanlardansanız kesin yaptırın Smiley
Oku Mart 19, 2010, 13:41:26 #16
ufukk

Direksiyonu sıkmak mı?... İlginç...

Deri direksiyon yaptıralacaksa, mutlaka ön camı da atermik camla değiştirmek gerek. Yoksa yazın direksiyonu tutmak imkansız oluyor...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Mart 19, 2010, 19:02:21 #17
raid

Direksiyonu sıkmak mı?... İlginç...

Deri direksiyon yaptıralacaksa, mutlaka ön camı da atermik camla değiştirmek gerek. Yoksa yazın direksiyonu tutmak imkansız oluyor...
9.15 sevmem ben 10.05 kullanırım baş parmakla üstten sıkmak gerekiyor biraz. Wink
Oku Mart 19, 2010, 19:16:17 #18
Helimoğlu

Deri direksiyon, lükslük sembolüdür. yani lüks verisyonlarda standarttır. yalnız güzel görünüşünün yanısıra bir o kadar da  kullanışsız bana göre. elin terinden, güneşten vs çok çabuk deforme oluyor deri, ve soyulmaya başlıyor. sonra düşünün oluşan görüntüyü. mecburen direksiyon kılıfı takmak zorunda kalıyorsun. o da hiç hoş gözükmüyor...

Oku Mart 19, 2010, 23:33:47 #19
raid

Deri direksiyon, lükslük sembolüdür. yani lüks verisyonlarda standarttır. yalnız güzel görünüşünün yanısıra bir o kadar da  kullanışsız bana göre. elin terinden, güneşten vs çok çabuk deforme oluyor deri, ve soyulmaya başlıyor. sonra düşünün oluşan görüntüyü. mecburen direksiyon kılıfı takmak zorunda kalıyorsun. o da hiç hoş gözükmüyor...
daha öncede deri direksiyonlu araç kullanmıştım dediğniz soyulmadan ziyade o renk solukluğu oluyor.belki kullanılan malzemeden kaynaklanıyor.benim araçta fabrika çıkışlı var 7 ay oldu herhangi bir sorun yok ilk günkü gibi tabi daha 3000 de zamanla görücez.bugün fotosunu çektim birde yaz sonunda çekicem bakalım fark olacak mı
Oku Mayıs 03, 2010, 13:29:11 #20
otn

guzel bır yerde yapılırsa orjınal derı olcak ve elle dıkıs attırırsan super olur ve elın yapısır daha raaht donrsın park falan ıı olur
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan