207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 01:30:27
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 14, 2008, 18:44:32 #0
ouzcan

Fenerbahçenin rakibi chelsea

Fenerbahçe nin çeyrek final rakibi chelsea. Bi Beşiktaşlı olarak fenerbahçe ye avrupada başarılar dilerim.inşallah iyi yerlere gelir galatasaraydan sonra avrupada yüzümüzü güldürür BEŞİKTAŞK tan bi cacık olcağı yok Cheesy

Oku Mart 14, 2008, 18:46:23 #1
Crazy Frog

Ynt: Fenerbahçenin rakibi chelsea

vala bende öyle umuyorum ouzcan.. avrupa da başarılar.. yalnızzz sonra gelip de Galatasaray lılara çatmamak kaydıyla Wink

Oku Mart 14, 2008, 18:47:24 #2
ouzcan

walla olacaına bak susmazlar ama olsun Wink başarı olsunda susmasınlar Cheesy walla inşallah alırlar kupayı da alırlarsa galatsarylılar yandınız 40 yıl susmazlar Cheesy azuahahahahah

Oku Mart 14, 2008, 20:54:25 #3
theansw3r

klnikten hastaları dikişsiz bırakıp kantine koşup izledik kura çekimini... Grin Grin

hayırlısı olur inşallah zor rakip

we believe in sky, we dont belive in sunroof. we believe in freedom...
Oku Mart 14, 2008, 23:53:15 #4
4815162342

fenaaaaa... ama basarılar dılıyorum Smiley

Oku Mart 14, 2008, 23:54:29 #5
4815162342

Fenerbahçe nin çeyrek final rakibi chelsea. Bi Beşiktaşlı olarak fenerbahçe ye avrupada başarılar dilerim.inşallah iyi yerlere gelir galatasaraydan sonra avrupada yüzümüzü güldürür BEŞİKTAŞK tan bi cacık olcağı yok Cheesy
öle deme hersey yavas yavas be ouzcan... bu sene şampiyonuzzz, 2. fener 3 gs 4 sivas... seneye de avrupada bı n azından ceyrek oynarızz:)

Oku Mart 15, 2008, 03:46:06 #6
ouzcan

walla inşallah zor tabi ama nolur nolmaz futbol bu Cheesy inşallah dediin gibi olur beşiktaşımızda bişeler yapar stresli zevkli daha nice maçlar izleriz zaten rahat maç izlemek die bişey yok ben inamkıourm futbol dedin maç dedin stresli olucak baırışmalı olmalı Cheesy

Oku Mart 15, 2008, 11:19:34 #7
EMRE

Haydi Çelsi Haydi Çelsi Haydiiiii ;P ehıuhe

Oku Mart 15, 2008, 12:51:26 #8
Akro

cika cika da en zorlu rakiplerden biri cikti ya... eee bu iste varsan zoruda kolayida devireceksin buradaki maci iyi skorla gecebilirsek iyi olur cunki ingilterede adamlar maci baskete cevirebilir

Yılmaz
Oku Mart 16, 2008, 00:56:02 #9
Emrah

Bence Sevilla kadar iyi bir takım değil şu anda Chelsea...Oyuncu kalitelerinden bahsetmiyorum,takım oyunları demek istiyorum...Fenerbahçe bu sezonki Avrupadaki herhangi bir maçında oynadığı gibi oynarsa 2 maçı da kesin eleriz bu takımı da söylemedi demeyin..

Peugeot 207 1.6 hdi Premium
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan