Ben teşekkür ederim arkadaşların veya sizin aklınıza takılan ne olursa olsun sorun her gün diğer forumlarıma bakarken burayada göz atacağım..15 seneden fazla bir senedir bu işi yapıyorum sonuçta deri döşeme yaptıracak arkadaşlar bende yaptırmasa dahi olabilecek tüm trikleri ben burdan yardım ederim hiç olmazsa söylediği malzemenin dışında malzeme kullanan veya kötü niyetli davrnan insanlarında oyunlarına düşmezler ..Artık bu işin içinde nerde kim ne yapıyor onu dahi öğrendim..isim ve yer adı hayatta vermem ama yapılanları paylaşırım...
bir işte nerde ne kullanılmalı hangi malzeme nerde kullanılmalı hepsini merak ediyorsanız anlatabilirim.
Saygılarımla
A.CEM ADALI
Çok teşekkurler Cem bey, ben balıkesirdeyim sık sık İstanbula iş için geliyorum Kasım gibi yanınıza mutlaka uğruyacağım.
Bu konuyu acmamda sizin sitenizi dolaşmam verdiğiniz bilgiler çok etken oldu istedimki deri yaptırmayı düşünen herkez burayı okusun fikir alsın, szinde profesyonel bilgi verişinizle bu konu deri yaptırmayı düşünen arkadaşlar için çok iyi oldu.
Deri döşeme gerçekten arabayı çok farklı kılmakta, iç mekanda mukemmel bir hava yaratıyor.
Tekrar teşekkurler Cem bey...