207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 01:02:21
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Eylül 10, 2009, 23:38:01 #45
KAJUMAJU

Ynt: Deri döşeme hakkında bilgi paylaşımı yapalım!!!

Çok teşekkurler Cem bey, ben balıkesirdeyim sık sık İstanbula iş için geliyorum Kasım gibi yanınıza mutlaka uğruyacağım.

Bu konuyu acmamda sizin sitenizi dolaşmam verdiğiniz bilgiler çok etken oldu istedimki deri yaptırmayı düşünen herkez burayı okusun fikir alsın, szinde profesyonel bilgi verişinizle bu konu deri yaptırmayı düşünen arkadaşlar için çok iyi oldu.

Deri döşeme gerçekten arabayı çok farklı kılmakta, iç mekanda mukemmel bir hava yaratıyor.

Tekrar teşekkurler Cem bey...
Oku Eylül 11, 2009, 21:09:49 #46

Ben teşekkür ederim arkadaşların veya sizin aklınıza takılan ne olursa olsun sorun her gün diğer forumlarıma bakarken burayada göz atacağım..15 seneden fazla bir senedir bu işi yapıyorum sonuçta deri döşeme yaptıracak arkadaşlar bende yaptırmasa dahi olabilecek tüm trikleri ben burdan yardım ederim hiç olmazsa söylediği malzemenin dışında malzeme kullanan  veya kötü niyetli davrnan insanlarında oyunlarına düşmezler ..Artık bu işin içinde nerde kim ne yapıyor onu dahi öğrendim..isim ve yer adı hayatta vermem ama yapılanları paylaşırım...

bir işte nerde ne kullanılmalı hangi malzeme nerde kullanılmalı hepsini merak ediyorsanız anlatabilirim.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

Çok teşekkurler Cem bey, ben balıkesirdeyim sık sık İstanbula iş için geliyorum Kasım gibi yanınıza mutlaka uğruyacağım.

Bu konuyu acmamda sizin sitenizi dolaşmam verdiğiniz bilgiler çok etken oldu istedimki deri yaptırmayı düşünen herkez burayı okusun fikir alsın, szinde profesyonel bilgi verişinizle bu konu deri yaptırmayı düşünen arkadaşlar için çok iyi oldu.

Deri döşeme gerçekten arabayı çok farklı kılmakta, iç mekanda mukemmel bir hava yaratıyor.

Tekrar teşekkurler Cem bey...

ART CAR
Oku Eylül 11, 2009, 21:53:28 #47
Crazy Frog

Değerli bilgileriniz için teşekkürler Cem Bey. Sizin gibi işinin ustası birini aramızda görmekten çok mutlu oldum.
Ben aracımın direksiyonunu ve vites topuzunu deri kaplatmak istiyorum.(Ankara'da oturmaktayım)İstediğim malzemeyi de aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Süet gibi bir deri sanırım ve oldukça rahat olacağını düşündüm.  Açıkçası Ankara'da nerede yapılır daha araştırmadım ama deri seçiminde direksiyon ve vites topuzu için dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bir de Ankara'da önerdiğiniz bir yer varsa özelden mesaj atabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Oku Ekim 28, 2009, 10:49:35 #48
jönysf

Evet çok güzel olmuş arkadaşım.

Oku Mayıs 03, 2010, 13:36:10 #49
otn

ya bence derı doseme sadece lux sınıf araçlara gıdıyor bu da demekkı nedne onalrda adam derı koltuk koyuyor ama hem ısıtma hem sogutma oluyor kısın soguk olmaz yazında arkan pısmez sımdı derı yaptırsan ısıtma sogutma olmucak koltukta e yazın pısıncen kısın donacan ne gerek var bırak en ıı kumas
Oku Mayıs 04, 2010, 22:12:31 #50
eser

hayırlı olsun bundan önceki aracım deri koltuktu. temizlik açısından mükemmel fakat çok kullanışsız yazın sıcaklarda cok terletiyor ve en önemlisi eger küçük bebeğin varsa çok kaygan oldugu için çok rahatsız edici çocuk rahat oturamıyor

eser
Oku Mayıs 30, 2010, 01:12:55 #51

şu resimleri görsek bi keşke silinmiş galiba merka ettım..
Oku Mayıs 30, 2010, 11:50:34 #52
raid

biliyorsunuz premium outdoorda deri kumaş karışık koltuk var.ben çok memnunnum.deri kısımlar tam oturulan yere gelmediğinden yazın sıcak sorun olmuyor hemde çok spor duruyor.yaptırmak isteyenler bence öyle yaptırabilir
Oku Haziran 13, 2010, 14:30:25 #53
terzuu

resim mesim hiç bişi göremedim yaa. çatladım valla....
şunu bidaha atsanız olmamı yaa

BİZE HER YER TRABZON...!
Oku Kasım 20, 2010, 00:27:56 #54
ufukkemik

arkadaslar bn aracımı 10ay once direk deri dosemeli aldm(dynamic 1.4). acıkcası cok guzel duruyor bu kesin. ancak kullanımında sorunlar var tabi yazın 30derece havada gunesın alnında bırakrsan oturmakta zorlanabılrsn Grin  kısında soguk oluyo ama soguk cok onemlı olmuyo scaga gore. buna degermı dceksınz bnce deger arabam siyah bide çok güzel duruyo.. temizlik acısndada daha kullanslı..
Oku Şubat 28, 2012, 10:20:20 #55

Merhabalar;

Uzun süredir sizlerden ayrı kaldım öncelikle kusuruma bakmayın,babamın hastalığı ve uyarı mesajlarımın mailime gelmemesinden bu form artık aklımdan çıkmıştı ta ki siteye uzun zaman girmediğime dair mesaj gelen kadar..2009 da olsa öncelikle bu mesaja cevap vereyim bu direksiyondaki malzeme hakiki 95 euro metresi olan Alcantara malzemedir.Ankarada bu malzemeyi bulmak zor.Bu malzeme istanbulda dahi çok az döşemecide var ..Olanlarda muadilini orjinali olarak kullanabiliyor çünkü fiyatı yüksek olduğundan bu malzemenin sahteleride hayli yapıldı..Bende alcantara ve dupont marka hakiki alcantara var.Tabi yurt dışından binbir zorlukla geldiğinden sadece uygulamalarda kullanıyorum,dışarı satışım yok.Belki siz şu an çoktan yaptırmışta olabilirsiniz ben yardımcı olmak amacıyla yazayım ..bu malzemeyle bir direksiyon kaplaması 2550-300 tl arasında değişiyor..Neye göre derseniz derili olup olmadığı ve tam spor olup olmadığına göre ..

Saygılarımla

A.CEM ADALI
Değerli bilgileriniz için teşekkürler Cem Bey. Sizin gibi işinin ustası birini aramızda görmekten çok mutlu oldum.
Ben aracımın direksiyonunu ve vites topuzunu deri kaplatmak istiyorum.(Ankara'da oturmaktayım)İstediğim malzemeyi de aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Süet gibi bir deri sanırım ve oldukça rahat olacağını düşündüm.  Açıkçası Ankara'da nerede yapılır daha araştırmadım ama deri seçiminde direksiyon ve vites topuzu için dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bir de Ankara'da önerdiğiniz bir yer varsa özelden mesaj atabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.

« Son Düzenleme: Şubat 28, 2012, 10:24:21 Gönderen: ART CAR »

ART CAR
Oku Şubat 28, 2012, 10:27:48 #56

117 kb fotoğraf bile büyük geliyor yükliyemiyorum kusura bakmayın..

ART CAR
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan