207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 01:01:54
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 28, 2009, 22:18:25 #0
KAJUMAJU

Deri döşeme hakkında bilgi paylaşımı yapalım!!!

SLM herkeze!!

Arkadaşlar bende 21.000 TL ye aldığım 1.4 trendy 2007 aracımın döşemeleri kötü olduğu için deri koltuk yaptırmayı düşünüyorum, max 1000 TL harcamayı düşünüyorum. Sizce değermi 1000 tl ye??

Deri döşemenin artıları ve eksileri nelerdir? Kullalan arkadaşlar ve deri veya suni deri döşeme hakkında bilgilerimizi paylaşalım. Kışın soğuk yazında sıcakmı olur sadece avantajı görüntümüdür? Nerde yaptırılır? kaça yaptırılır? suni deri kötümüdür? Deri yerine normal kılıfların orjinalini diken yerler varmıdır? Kısacası deri döşeme ve yeniden koltuk döşeme yaptırma hakkında tüm bilgilerimizi paylaşalım.

Herkeze kazasız belasız yolculuklar...
« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2009, 09:51:04 Gönderen: Crazy Frog »
Oku Ağustos 28, 2009, 23:25:00 #1
Omer Durusoy

Ynt: DERİ DÖŞEME HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPALIM!!!

Vedat abimin 207 aracı derı dosemedır..

Ben baska bır aracda derı kullanıyorum memnunum..

Ömer DURUSOY /// WASHING PARK
Online: omerdurusoy@hotmail.com
Oku Ağustos 29, 2009, 09:26:22 #2
sve

Ynt: DERİ DÖŞEME HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPALIM!!!

Evet benim aracım deri döşeme ama yaptırmadım, sıfır aldığımda deri döşeme vardı üzerinde. Tahmin ettiğin gibi kışın soğuk yazın sıcak oluyor. Dayanırım diyosan görüntüsü değer bence.

Oku Ağustos 30, 2009, 00:59:34 #3
rc-burak

Ynt: Deri döşeme hakkında bilgi paylaşımı yapalım!!!

bu deri koltuk konusunu bende merak ediyorum ve yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsınlar işini iyi yapan bi yer olursa deri koltuk her zaman güzeldir.
Oku Ağustos 30, 2009, 23:39:52 #4
Koloni

araca "ilk bindiğinizde" düşünün yazı ve kışı? yazın sıcakta koltuklar yanıyor kışında buz gibi oluyor bence deri döşeme hoş bir görüntüye sahip olmasına rağmen pekte tercih edilecek bir konfor değil  Huh?

KML
Oku Ağustos 31, 2009, 22:50:17 #5
rc-burak

peugeot'nun kalitesiz koltuk kumaşlarını da göz önünde bulundurmak lazım..
ama benim yaptırma sebebim bi kaç sigara yanığı
Oku Eylül 01, 2009, 00:07:58 #6
airfox

en uygun fiyata  ve kaliteli olarak kim yaptırdıysa tavsiyeleri faydalı olur.
Oku Eylül 01, 2009, 08:52:29 #7
karsiyakaliozi

en uygun fiyata  ve kaliteli olarak kim yaptırdıysa tavsiyeleri faydalı olur.

dostum deri dosemeyı eskı araclarımda baya arastırmısdım kotu yanları yılda en az 1 kez bakım yapman lazım catlak deformasyona karsı yazın işkence oluyor sortla falan oturamazsın pantolondada acayıp terletıyor 1000 ytl de az bi rakam gibi geldi özelden sana 1-2 yer yazabılrım oldukca ıyı yerlerdır  alcantra veya o tur karısım bı doseme daha saglıklı bnece selamlar
Oku Eylül 01, 2009, 09:25:14 #8
airfox

bilgilendirmen için teşekkürederim,kardeşimin adı da oğuz onada ozy derler:) aslında ben deri koltuk yaptırmaktan öte koltukları adam etmekten yanayım,sigara yanıkları,kesikler vs rahatsız edecek kadar var,aracım 1.4 hdı premium kapı döşemelerindeki kadifelerde de izler var,koltuklarım da kadife,bana akıl verirseniz sevinirim dostlar,deri olayı pek aklıma yatmıyor zaten.Tavsiyelere ihtiyacım var gerçekten Cry
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2009, 09:30:01 Gönderen: airfox »
Oku Eylül 01, 2009, 11:07:20 #9
karsiyakaliozi

bilgilendirmen için teşekkürederim,kardeşimin adı da oğuz onada ozy derler:) aslında ben deri koltuk yaptırmaktan öte koltukları adam etmekten yanayım,sigara yanıkları,kesikler vs rahatsız edecek kadar var,aracım 1.4 hdı premium kapı döşemelerindeki kadifelerde de izler var,koltuklarım da kadife,bana akıl verirseniz sevinirim dostlar,deri olayı pek aklıma yatmıyor zaten.Tavsiyelere ihtiyacım var gerçekten Cry
özelden yazdım selamlar
Oku Eylül 03, 2009, 14:35:08 #10
airfox

tavsiyen üzerine  evelsi gün söylediğin yeri aradım kardeş,çok samimi işine çok önem veren biri,çok kalite işler çıkarmış,kullanılan mallzeme çok güvenilir,porshe,ferrarisi olanda randevu alıyor kendisinden,arabayı teslim ettim akşama alıcam,merakla bekliyorum ama daha görmeden herkeze tavsiye edebilirim.
Oku Eylül 03, 2009, 21:53:26 #11
airfox

aracımı aldım,başta düşünmesemde örnekleri gördükten sonra suni alman derisi kaplattım,koltuklar ve kapı içleri,sonuç mükemmel,sanat eseri,sanki başka yeni bir araba aldım.
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2009, 22:08:52 Gönderen: airfox »
Oku Eylül 03, 2009, 22:14:49 #12
UTKU ULUER

resim koyabilme şansın var mı airfox

''Shell V-Power Diesel GTL''
Oku Eylül 03, 2009, 22:39:56 #13
airfox

tabiki bu akşam yoldan geldim yarın nöbetim var cumartesi günü resimlerini koyarım,peugeot ambleminide koltuklara işlediler bir okadar daha güzelleştirdi.
Oku Eylül 04, 2009, 09:07:45 #14
karsiyakaliozi

tabiki bu akşam yoldan geldim yarın nöbetim var cumartesi günü resimlerini koyarım,peugeot ambleminide koltuklara işlediler bir okadar daha güzelleştirdi.

senin adına sevimdim dostum bencede ıyı bı tercıh yaptım oldukca pro bi yerdır ben ızmırde oldugun ıcın yaptıramamışdım zamanında ama vesile oldum sevindim selamlar
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan