207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 01:01:10
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 18, 2009, 23:38:41 #0
enerji

kart yuvası

sitede aradım fakat bulamadım. daha önce konu açılmışsa kusura bakmayın. teyp kısmının en altında kart yuvası gibi bir şey var. ne işe yarıyor?
Oku Ağustos 19, 2009, 07:47:18 #1
uzays

Ynt: kart yuvası

bende bulamadın bu sorunun cevabını..
Oku Ağustos 19, 2009, 08:05:34 #2
CrimsonGT

ben KGS koyuyorum oraya Smiley

MCD
Oku Ağustos 19, 2009, 08:09:12 #3
ufukk

Kart yuvası zaten   Wink

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ağustos 19, 2009, 12:13:09 #4
Koloni

servise sorduğumda daha sonraki versiyonlar için işte kartı takıp aracın beynine giriş vs. kolaylık sağlayacağını söylemişlerdi.. bende kgslik olarak kullanıyorum  Grin

KML
Oku Ağustos 19, 2009, 14:14:44 #5
ufukk

servise sorduğumda daha sonraki versiyonlar için işte kartı takıp aracın beynine giriş vs. kolaylık sağlayacağını söylemişlerdi.. bende kgslik olarak kullanıyorum  Grin

Hocam servis sallamış... Bir önceki mesajımda da söylediğim gibi bildiğiniz kart yuvası orası... Başka bir esprisi yok... Pek çok araçta da var...  Bir önceki kasa Fiesta'da ve Polo'da da var mesela...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ağustos 19, 2009, 16:41:33 #6
LiLaLo

bildiğimiz kredi kartları için yuvamı,ondan mı bahsediyoruz Cheesy KGS ne

207 16v
Oku Ağustos 20, 2009, 12:54:15 #7
Doğu

Arkadaşlar orası kart yuvası ama sizin kredi kartınız yada kgs niz için yapılmadı servise gittiğimde oraya ucunda kart olan bir alet ve o alette ufak 1 laptopa bağlıydı arabanın ne derdi var neresinde hata var herşeyine ordan ulaşıyorlar sakın oraya kredi yada kgs kartı sokmayın
Oku Ağustos 21, 2009, 09:19:22 #8
Helimoğlu

gel de şaşırma yaw Smiley laptop bağlanılan soket yeri direksiyonun sol altında kapağın arkasında bulunuyor. ben hiç görmedim oraya laptop bağlandığını serviste...

Oku Ağustos 21, 2009, 09:23:02 #9
ufukk

Bana da çok olası gelmedi açıkcası... Servislerin kullanacağı bağlantı soketleri böyle açıkta olmaz; mutlaka kapaklı kapalı bir muhafazadadır...

Benim bildiğim kadarıyla da orası herhangi bir bağlantı yuvası değil... Zaten önceki mesajımda da söylediğim gibi benzer "kart yuvaları" hemen her araçta var....

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ağustos 21, 2009, 22:37:05 #10
UTKU ULUER

shell clup smart kartım takılı orada sürekli başka bi işe yarayacagını düşünmüyorum

''Shell V-Power Diesel GTL''
Oku Ağustos 21, 2009, 22:57:47 #11
enerji

ben de Petrol ofisi kartını koyuyorum oraya. torpidoda da var kart koyma yeri. arabayı aldığım gün de sormuştum, yurt dışında OGS kartı koyuluyo türkiyeye de gelir demişlerdi zonguldak ereğlide:D
Oku Ağustos 24, 2009, 09:41:26 #12
serhat_2002

arkadaslar bilgisayarın bağlandıgı yer direksiyonun solundaki yerde kart yuvası dediğiniz yer aracların gövdeleri seri cıktığı için hepsinde var  aslında ileriki zamanda cıkacak modellere kartlı calısma sistemi koyacaklarmıs yanındaki yerede start ve stop duğmeleri olacakmıs sistem baslayınca isteyende gidip taktırabilecekmiş banda servis bole dedi
Oku Ağustos 24, 2009, 22:09:23 #13

arkadaşlar orası kitapçıkta haritalık olarak geçiyor, ufak ebatta haritaları koymak için. ama bende opet kartı koyuyorum =). soketi bağlama konusuna gelince serviste ben bu işlemi yaptırdım, yapan kişi direksiyon altından bağlantı yaptı, o kısmı hiç kullanmadı. çok ta gerek olmayan bi bölme bence =)

207 DYNAMIC 1.6 HDI
Oku Ağustos 27, 2009, 21:59:20 #14
kobalamin

shell samrt card yuvası orası Smiley
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan