207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:48:21
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Anket: Bir sonraki aracınızı Peugeot marka alırmıydınız?
Poll Results Bir sonraki aracınızı Peugeot marka alırmıydınız?
Evet -  24 (55.8%)
Hayır -  19 (44.2%)
Toplam oy: 43
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 29, 2009, 09:47:42 #0
Crazy Frog

Bir sonraki aracınızı Peugeot marka alırmıydınız?

Bir sonraki aracınız yine Peugeot mu olurdu merak ettim. Cevabınız ne olursa olsun nedenlerini de sıralayabilirmisiniz? Bunun yanında da gelecek için düşündüğünüz aracın markası nedir?

Benim cevabım Hayır. Açıkçası servislerin yetersizliği ve buna karşın sorunu çok olan bir marka olmasından dolayı ben Peugeot tercih etmeyeceğim.

Bundan sonraki aracımda bir mazda veya volvo olabilir.

Oku Temmuz 29, 2009, 09:51:09 #1
ufukk

Ynt: Bir sonraki aracınızı Peugeot marka alırmıydınız?

Üstad bir de belirsiz seçeneği koysaydın keşke... Çünkü ben bir sonraki aracımı alırken piyasadaki modellere göre karar vereceğim... Örneğin 2008'e geri dönsem, yine 207 alırım ama 2005'e geri dönsem; 206 almam... Yani model gamına ve rakiplere göre değişir benim seçimim... Ne Peugeot meraklısıyım, ne de düşmanı... Benim gibiler için de "Belirsiz" gibi bir seçenek eklenmeli diye düşünüyorum...

Geçen gün ben de forumdaki tıkırtı-lıkırtı başlıklarının çokluğuna ve servislerin ilgisizliğine dayanarak, bir daha Peugeot almam diye düşünmeye başlamıştım. Ta ki, eşimin Polo'su nedeniyle takıldığım VW ve babamın aracı nedeniyle arada bakındığım Hyundai forumlarına girene kadar... Baktım aynı sorunlar onlarda da var; örneğin i30'dan gelen süspansiyon sesleri ve tıkırtılar oldukça yaygın... Daha da ilginci; Passat sahipleri de tıkırtılardan şikayetçi... Servislerden de her iki marka kullanıcıları şikayetçi... Yani özetle bu tip sorunlar her markada var...
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2009, 09:54:53 Gönderen: ufukk »

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Temmuz 29, 2009, 10:35:07 #2
RONIN

Bende ufuk arkadaşıma katılıyorum. Çünkü aracımı değiştireceğim zaman diğer firmaların modellerinin durumunun ne olacağını bilemem. Ayrıca bir de şu durum var. Benim bu aracı aldığım zamanki maddi durumum ile aracı değiştireceğim zamanki maddi durumum arasında fark olabileceği için net bir şey söylemek zor. gönül isterki bundan sonra volvo s40 yada yeni dizel motor seçeneği ile golf alabilmek. ama bunların fiyatları da malum yüksek biraz.
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2009, 10:37:35 Gönderen: RONIN »

Frene Basan Kahraman OLAMAZ
Oku Temmuz 29, 2009, 10:57:06 #3
felistt

Genel olarak bende Ronin ve Ufuk ark.larıma katılıyorum. Şu an için aracımdan çok şükür ki çok memnunum. Servisimden özellikle %100 memnunum. Eğer izmir de sürekli kalırsam yine tercihim pego olabilir ama bu maddi duruma ve o zamanki modellere de bağlı. Ama kredim bitince bir daha böyle bir borca girebileceğimi sanmıyorum:)

Dediğiniz gibi başka araçlara bakınca sanki onlar sorunsuz geliyor. Ancak çok yanılıyoruz. Örneğin Audi A3 ve BMW 1 serisinin iç hacmi bizimkinden daha dar:) Arka koltukta oturanların kafaları tavana değmekte. Ön cam genişliğine girmeme bile gerek yok. BMW 3 lerde ön cam yok nerdeyse. Ama baktığında 100.000 tl lik araba:) Bunun yanında yollarda o kadar fazla iyi marka otomobil görüyorum ki yolda kalan ki henüz pego 207'ye hiç rastlamadım çok şükür.
Oku Temmuz 29, 2009, 11:22:52 #4
serseri3579

bende ronin ufuk ve felistte katlıyorum o zaman ki konum ve sartlar ne olur bılınmez ama seceneklerım arasında puq olur!...

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Temmuz 29, 2009, 12:23:58 #5
mkutlu

adamcaz bi anket açtı pişman ettiniz ya  Grin
bende servis yetersizliğinden dolayı artık pug tercih etmem diye düşünüyorum ama büyük
konuşmamak lazım.

Oku Temmuz 29, 2009, 12:36:56 #6
Doğu

Allah İzin Verirse Kasım Yada Aralıkta Aracımı Değitirecem Oda Kesinlikle Peugeot Olmayacak Hemde Hiç Bir Modeli Honda Type-s Düşünüyorum
Oku Temmuz 29, 2009, 14:25:22 #7
Crazy Frog

Belirsiz koymayalım bence. Cevap veren arkadaşlar zaten forum dan takip ettiğim kadarıyla araştırmacı insanlar. Yani araba alırken kasası değişecek mi, 1 yıl bekliyim de şu çıksın diye düşünecek insanlar. O yüzden Peugeot dışında bir araç alacaksanız öle pat diye değilde atıyorum 4 sene sonra bile bir model bekleyip alabilecek insanlarsınız. Atıyorum bizim dönemde 207 harici araba düşünmezdim ama şimdi fiesta veya yeni vw polo falan da var rekabet edebilecek 207 ile. Bu önceden de tahmin edilebilecek bişiydi ama illa araba alcam diye aldım ben:) Aslında öle olmamak lazım.

Belki pişman olurum ama ben yine de bi sonraki aracımı Peugeot dışında almak isterim. Belki seçeceğim markanın servisi Peugeot dan daha beter olcak ama denemeye değer:) Kaç kere gelcez dünyaya? Smiley

Oku Temmuz 29, 2009, 14:42:20 #8
nalper

Benim de hiç bir markaya karşı önyargım ya da fanatikliğim yok.. Aracımı değiştireceğim zamam kendime ve aileme en uygun aracı alırım.. Aracım şuana kadad bir sorun çıkarmadı.. Bir daha peugeot mu? Neden olmasın?
Oku Temmuz 29, 2009, 15:22:17 #9
LiLaLo

Cevabım HAYIR.Neden sadece motor ve güç yetersizliği.Bir sonraki aracım seat leon eskı kasa 180 bg yada  yeni kasa 170 bg olabilir.

207 16v
Oku Temmuz 29, 2009, 17:33:56 #10
RC_MAN

kesinlikle ama kesinlikle hayır

207 RC TURBOKOLİK
Oku Temmuz 29, 2009, 18:43:33 #11
4815162342

walla ben hangi marka olursa olsun , %90 aynı markadan bir daha almam... (%10 da mercedes payı)

Oku Temmuz 29, 2009, 21:13:47 #12
volkidon

arabayı aldığım zaman fiyat donanım ve güzellik açısından en uygun 207 olduğu için almıştım.bi sonraki arabam inşallah bi üst segmentte bi araç olacak ve o zaman alternatifler arasında herhangi bir peugeot modelinin yer alacağını sanmıyorum.
Oku Temmuz 30, 2009, 11:53:08 #13
Omer Durusoy

Evet ısaretledım Wink

Askerden geleyım kasayı buyuturuz sedan fılan ınsallah Wink

Ömer DURUSOY /// WASHING PARK
Online: omerdurusoy@hotmail.com
Oku Temmuz 30, 2009, 14:10:43 #14
icapcı

abi bu biraz paraya bakar param olsun en alasına binerim araba dediğiniz bir markaya sınırlandırılamaz nefis olaı hepsini çeker. param yoksada EGO ya talim ederim. öğrencilik yıllarımda az binmedim Cheesy

207 Trendy 1.4 (70)
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan