207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:42:30
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 26, 2009, 22:37:20 #0
asus25

1.4 hdi performans egzos

dün aracıma real marka performans egzos taktırdım ilk izlenim olarak baya memnun kaldım normal devirlerde ses yok denecek kadar az yüksek devirlerde ise tok bir ses alıyorum. Ses bir tarafa performansın değiştiğini hissedebiliyorum aracımda chip var ikisi baya bir uyumlu oldu performans açısından en kısa sürede video eklyeceğim
Oku Kasım 30, 2009, 15:29:23 #1
ImAkN

Ynt: 1.4 hdi performans egzos

marka ne bide kaca takdirdin ve nerde takdırdın Cheesy disel araclar icin performans eksoz oldgunu bilmiordum Cheesy:D
Oku Kasım 30, 2009, 17:36:05 #2
boretto

egsozu soktur ...sonra istedigin duz boruyu tak sana performans olur cunku diesel motor rahatliyor ... tabi bi de duman olayi var ...diesel araclarin egsoz sistemi odali olur ki bu da performansi etkiler ... perofrmans egsoz takinca performansla birlikte dumani da arttirir
Oku Aralık 01, 2009, 12:34:12 #3
ImAkN

bide cikan sesi merak edıorum takdırmayı dusnuyorum da ses nasıl bişi olucak cogu dizel araclarda cirt bi ses cıkıo yada orji eksoz dan cıkan ses kadar ses wersede olur yeterki performans artısı olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan