207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:40:39
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 18, 2009, 18:53:23 #0
angle

2 tronic de stop etme

Arkadaşlar , 1, 5 hafta önce arabayı teslim aldım. Dik bir yokuştan çıkarken  karşıdan araba geldiği için durmak zorunda kaldım. Dönmek için arabayı fren gazla hareket ettirmeye çalışırken stop etti.2 tronic araba stop eder mi? Bu ,arabada sorun olduğunu mu gösterir? Sizin arabanız hiç stop etti mi? Paylaşırsanız sevinirim.
Oku Temmuz 18, 2009, 23:45:02 #1
CeM

Ynt: 2 tronic de stop etme

Arada sırada az da olsa dik yokuşlarda gaz fren ayarının tam yapılamadığı zamanlarda stop etmesi doğaldır ...
Daha yeni bmw 3.20 otomatik vites dik yokuşta geri kalkarken stop ettirdim , nasıl oldu bende anlamadım  Grin

Oku Kasım 13, 2009, 12:17:40 #2
207tronic

Ynt: 2 tronic de stop etme

bende hiç olmadı ama zaten daha 3000km yaptım...ilerde belki bende yaşayabilirim, çünkü bunlar yarı otomatik şanzımanlar...yani teknik manuel tekniği, ama bir beyin koymuşlar sürüş stiline, yol durumuna göre vitesi kendisi atıyor...ayrıca 2tronic şanzıman tamamen yakıt tasarrufuna göre ayarlanmış bir program, bu sebepten dolayı debriyajı geç bırakma veya gazı geç alma gibi durumlar sözkonusu olabiliyor...manuel araçtada bu durumlar olunca, araç yine yokuşta stop eder...bende bundan önce 206 4 ileri tam otomatik şanzıman vardı... o şanzımanda başarılı değildi, 2tronic şanzıman yeni bir şanzıman...artıları ve eksileri var...ama ben birkaç aylığına yine yarı otomatik olan corsa easytronic de kullandım, aynı problemler başka markalardada var...onun için problem yok yani...
saygılar
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan