207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:34:26
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 14, 2009, 14:35:27 #0
angle

Soğutmalı Torpido

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de ilk arabam olan 207 yi geçen hafta teslim aldım. Yeni yeni arabayı çözmeye çalışıyorum. Torpido nasıl soğuyor, işe yarıyor mu? Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.....
Oku Temmuz 14, 2009, 14:51:23 #1
ufukk

Ynt: Soğutmalı Torpido

Torpidonun içinde üst yüzeyde havalandırma deliği var. Burayı açarsanız, klimanın üflediği hava torpidoya da gidiyor.

Pek fazla işe yaramaz; mucize beklemeyin, sonuçta bir buzdolabı değil...

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Temmuz 14, 2009, 15:06:12 #2
serseri3579

Torpidonun içinde üst yüzeyde havalandırma deliği var. Burayı açarsanız, klimanın üflediği hava torpidoya da gidiyor.

Pek fazla işe yaramaz; mucize beklemeyin, sonuçta bir buzdolabı değil...

ewet öyle buz dolabı gıbı bir performans bekleme sadece hiç yoktan iyidir Cheesy

Şeytana söyleyin tüyünü (207) bende unutmuş
Oku Temmuz 14, 2009, 15:45:46 #3
icapcı

Bence kapat pek bi işe yaramıyor. sadece torpidoya verme özelliği olsa belki işe yarardı.

207 Trendy 1.4 (70)
Oku Temmuz 16, 2009, 00:28:47 #4
Akro

butun havalandırmaları kapatın sadece torpıdo acık kalsın gorun ozaman nasıl sogutuyor ... tumunu de kapatmanız gerekmez aslında 2 tane acık bırıakın + torpıdo yıne de ıyı sogutuyor bence ..

Yılmaz
Oku Temmuz 25, 2009, 12:20:12 #5
kobalamin

mesela 3 tane kutu kola aldınız benzinlikten.uzun yoldasınız ve birini içtiniz.diğerlerini soğuk olarak (soğutmak amaçlı değil en azından soğuk tutma amaçlı) saklayabiirsiniz torpidoda.buzdola değil ama uzun yolculukta çok işe yaradığını düşünüyorum.
Oku Temmuz 29, 2009, 15:22:35 #6
Akro

kobalamın torpıdo ıse yarıyor .. hele uzun yolda sureklı calısırsa klıma baya bır soguk oluyor torpıdonun ıcı ..tabı buzdolabının derın dondurucusu kadar degıl elbet .. yınede barız fark var

Yılmaz
Oku Ağustos 01, 2009, 13:01:35 #7
office_boy

ewet uzunyolda işe yarıyor.Bu arada ben Torpidonun içinde üst yüzeyde bulunan havalandırma deliğini açtıgımda deterjan gibi beyaz şeyler dökülüyor nedir acaba bilen var mı?
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2009, 13:49:55 Gönderen: office_boy »

Lσνє ιš α иαмє αи∂ šєχ ιš α ğαмє, šσ ƒσяğєт тнє иαмє αи∂ ρℓαу тнє ğαмє
Oku Ağustos 03, 2009, 09:32:48 #8
OgUz

valla bizim 308 de bu hafta tatile giderken deneme fırsatı buldum inanılmaz bi performansı var buzdolabından çıkmış gibi oluyor... hele sıcak su koydum arabanın içnde yanmış... torpidodan çıkarınca resmen buharlaştı dış yüzeyi ve buz gibi bi su olmuş...
Oku Ağustos 07, 2009, 14:27:55 #9
mkutlu

hanıma söyliyim de bu kış sebzeleri derin dondurucu niyetine torpidoya atsın. Grin
Oku Haziran 02, 2011, 22:48:27 #10
ouzmdn

ben test ettim aslında çokta fena değil kutu meyve suyu koydum bi müddet sonra çıkardığımda serindi en azından bu sıcaklarda fena bi özellik değil mesela çikolata olsa dışarıda erir torpidoda bişi olmaz
Oku Haziran 02, 2011, 23:16:48 #11
threshold

uzun yolda müthiş oluyor,yaz sıcağında etli yemek bile taşıdık Grin Cheesy sular saatlerce buz gibi kalıyor,dışarıda hava 45 derece iken bile gayet verimli sonuç aldım Wink

****  RC under construction  ****
Oku Haziran 03, 2011, 08:00:58 #12
kadir207

bende actım havalandırmasını klımayıda en son sevıyeye cıkardım baktım benımkı buz tuttu sonra marketten aldıgım etlerı şokladım orda dondurdum eve cıkardım. bır rıvayete gorede 20 dakıka sogutarak 3 gun dondurmayı erımeden saklaya bılıyomus o göz.  Ne torpidoymuş öle oooo!!!!

Oku Haziran 03, 2011, 13:47:39 #13
threshold

bende actım havalandırmasını klımayıda en son sevıyeye cıkardım baktım benımkı buz tuttu sonra marketten aldıgım etlerı şokladım orda dondurdum eve cıkardım. bır rıvayete gorede 20 dakıka sogutarak 3 gun dondurmayı erımeden saklaya bılıyomus o göz.  Ne torpidoymuş öle oooo!!!!
kadir 7 saat araba yolculuğundan bahsediyorum izmir den güneye yolculukta-bence güzel bi derece  Wink

****  RC under construction  ****
Oku Haziran 03, 2011, 13:57:06 #14
kadir207

Wink  Wink  Wink

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan