207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:20:41
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Aralık 29, 2011, 16:36:25 #90
twobye

Ynt: 207 outdoor

Sevgili Outdor senin ve sayılı kişilerin başına marka ile ilgili talihsizlik ve şanssızlık gelmiş olabilir fakat istisnalar kaideyi bozmaz unutmamak lazım. Markayı bu denli kötüleyecek şeyler söylemeye gerek yok. Bizlerde kullanıcıyız sonuçta marka ortağı değiliz kar gütmüyoruz. Fakat peugeot 207 diğer bir çk emsalinden iyi konumda benim kanımca.  Ama sen bu kadar memnun değilsen satabilirsin binmek zorunda değilsin. Çok pahalı araçlarda değil, özellikle benim mercedes te çalıştığımı öne sürerek söylüyorum ki  mercedes gibi firmalarda bu tür özellikler opsiyondur, bizim araçlarda ise standarttır her ne kadar sende olmasada...

Atermik cam bazı versiyonlarda varmış arkadaşlar peugeot servis müdürü arkadaştan öğrendim.
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2011, 16:39:29 Gönderen: twobye »

Oku Ocak 01, 2012, 19:14:57 #91
outdoor

Sevgili Outdor senin ve sayılı kişilerin başına marka ile ilgili talihsizlik ve şanssızlık gelmiş olabilir fakat istisnalar kaideyi bozmaz unutmamak lazım. Markayı bu denli kötüleyecek şeyler söylemeye gerek yok. Bizlerde kullanıcıyız sonuçta marka ortağı değiliz kar gütmüyoruz. Fakat peugeot 207 diğer bir çk emsalinden iyi konumda benim kanımca.  Ama sen bu kadar memnun değilsen satabilirsin binmek zorunda değilsin. Çok pahalı araçlarda değil, özellikle benim mercedes te çalıştığımı öne sürerek söylüyorum ki  mercedes gibi firmalarda bu tür özellikler opsiyondur, bizim araçlarda ise standarttır her ne kadar sende olmasada...

Atermik cam bazı versiyonlarda varmış arkadaşlar peugeot servis müdürü arkadaştan öğrendim.

Sevgili twobye, çoğu kişiyle anlaşamadığımız ya da yanlış anlaşıldığım asıl nokta burası sanırım. Ben asla Peugeot markasını, yukarıda şikayetçi olduğum nedenlerle kötülüyor değilim. Tersine, övülecek yanlarını da çekinmeden saydım. Benim bütün yaptığım, sırf benim altımdaki arabadır diye yerilecek yanlarını yok saymamak. Olması gereken de budur.

Benim için çok önemli bir konu, bir başkası için dikkate bile alınmayacak kadar önemsiz olabilir. Ya da tam tersi olabilir. Oysa herkes övgülerini anlattığı kadar, samimiyet ve açık yüreklilikle şikayetçi olduğu konuları da anlatsa (ki forumun yarıdan çoğu aslında bu tür şikayetlerle dolu), bu tecrübeler bir çok insanın işine yarayacaktır. Örneğin benim için, kullandığım bir aracın benim ve ailemin sağlığına etkisi, dünyanın tüm donanımlarına sahip olmasından daha önemlidir. (Bunu, geri görüş kamerası olan ama hava yastığı olmayan bir araç gibi düşünebilirsiniz mesela). Eğer birisi bu forumda daha önce bu arabaların camlarıyla ilgili bu sorunlardan bahsetmiş olsaydı, ben çok büyük bir ihtimalle şu andaki arabamı daha baştan satın almazdım. Bu konuda özenli olduğunu bildiğim markalara yönelirdim, ya da aracı satın almak için bu özellikleri satıcıya şart koşardım.

Sonuç olarak "ha" deyince arabamı atıp/satıp bir başkasını alacak durumum yok. Bir süre bununla devam etmek zorundayım ama ödediğim toplam paradan kim bilir ne kadarına karşılık gelen bir tavan camını kullanamayacağım ve ön camdan da hep tedirgin olarak aracımı kullanacağım. Bunun aracımdan aldığım keyifi ne derece etkilediğini de herkesin takdirine bırakıyorum.

Özet olarak söylemek istediğim; ben arabayı kötülüyor değilim. İyi yanlarını her zaman söylediğim gibi, bana göre eksik ya da yanlış olan yanlarını söylüyorum. Bunu söylemek bana göre bir görevdir. Bunu ukalalık, kötüleme, çıkıntılık, gıcıklık, vs.  sayan varsa beni ilgilendirmiyor. Sonuçta değer yargılarımız farklı olabilir ve bu hiç kimsenin değerlerini kendisi için geçersiz kılmaz.
Oku Ocak 02, 2012, 01:51:30 #92
threshold

arkadaşlar ne güzel bir sohbet-tartışma olmuş,konu araba olmasaydı hepberaber felsefe tarihine geçecektik... Smiley

****  RC under construction  ****
Oku Ocak 04, 2012, 12:09:12 #93
rs3434

Tam alıcaktımki iyiki bu forumu okumusum kararımdan vazgectim. Yakın cevremdende almak isteyenlere anlatıcam. 207 outdorr alınmıcak bi araçmış . ozii arkadaşımız iyiki anlattın bunları sagol Smiley
Oku Ocak 04, 2012, 12:20:54 #94
twobye

Rs34  evet  alınmayacak bir araç 207 outdor  ,aman almayın.

Oku Ocak 04, 2012, 13:14:38 #95
outdoor

Tam alıcaktımki iyiki bu forumu okumusum kararımdan vazgectim. Yakın cevremdende almak isteyenlere anlatıcam. 207 outdorr alınmıcak bi araçmış . ozii arkadaşımız iyiki anlattın bunları sagol Smiley
Foruma üye oldun, hiç bir şey yapmadan bu başlığı okudun, ilk iletini yazdın ve bütün anladığın bu yani... Senin "alma" dediğin araç alınmaz da ne yapılır? Bu anlayış, bu izan, bu feraset az bulunur.
Oku Ocak 04, 2012, 13:35:31 #96
207SW

sakın outdoor almayın o zaman 43 milyar verene kadar 75 milyara volvo sw alın  ozaman hem kalite hemde dizel yada olmadı bence 90 milyara passat sw alın yada durun onuda almayın passattın sw allroad modeli cıkacak 110 milyara alın ....

J F
Oku Ocak 04, 2012, 14:05:01 #97
ufukk

Tavan camına kaliteli ve gerçekten uv filtreli bir film yaptırılarak, güvenle yolculuk yapılabilir.

NOT : 207 outdoor rezalettir veya değildir tartışmasına istinaden söylenmemiştir. Aracı "almış" olanlara tavsiye ve hatırlatmadır.

1.4 Trendy
(75HP, Manuel)
Oku Ocak 04, 2012, 14:31:32 #98
threshold

( döner gelir  outdoor alır , demedi demeyin  Grin Grin Grin Cheesy Cheesy )

Oku Ocak 04, 2012, 14:55:21 #99
Ozgur

Yeni Pug alacak arkadaşlar, lütfen Outdoor almayın(!) Siz aldıkça ortalıkta daha çok Outdoor görünüyor, ben de çatlıyorum. Yapmayın bu kötülüğü bana...
Oku Ocak 04, 2012, 14:59:27 #100
alimerto

206 sw kullandım 2006 model 2008 den beri bendeydi ve 2011 ağustos da 207 sw aldım. kredili aldığım için 2-3 yıllık ödemelrden sonra genelde değiştiriyorum ve hedefim bir dahakine 3008 eğer yenisi çıkmazsa ben alıncaya kadar!! demek istediğim hep pug yine pug her zaman pug, pug da pug........!!  Cool

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 04, 2012, 15:01:32 #101
Ozgur

Benim de niyetim değiştirme zamanı geldiğinde 3008 almak. Ama Outdoor'u uzun süre değiştirmeyeceği düşünüyorum (çok büyük terslik, acil ihtiyaç vs çıkmazsa). Umarım o zaman da 3008 piyasada olur.
Oku Ocak 05, 2012, 09:10:43 #102
207SW

3008 güzel araç  bir çıta yükseltmek için iyi bir seçim

J F
Oku Ocak 06, 2012, 00:37:30 #103
alimerto

bugün servisdeydim ve otomatik benzinli ful paket 3008 vardı aracımı beklerken yarım saatimi 3008 in içinde oturarak geçirdim  Cheesy çıkasım gelmedi walla özellikle göstergeler vites bölümü resmen uçak kokpiti gibi maşallah süper fiyatı da kampanyalı 64.450 tl idi ful artı ful derler ya tam o donanımda bi araçtı hayran kaldım ama çok  şükür 207'im var Allahım olmayanlara nasip etsin olanlara da daha iyisini nasip etsin (amin)

sürünen aslan 207 sw Smiley)
Oku Ocak 06, 2012, 01:12:40 #104
threshold

bugün servisdeydim ve otomatik benzinli ful paket 3008 vardı aracımı beklerken yarım saatimi 3008 in içinde oturarak geçirdim  Cheesy çıkasım gelmedi walla özellikle göstergeler vites bölümü resmen uçak kokpiti gibi maşallah süper fiyatı da kampanyalı 64.450 tl idi ful artı ful derler ya tam o donanımda bi araçtı hayran kaldım ama çok  şükür 207'im var Allahım olmayanlara nasip etsin olanlara da daha iyisini nasip etsin (amin)
ben de servise gittiğimde 3008 e oturup kaldım,hakikaten çok güzel araç;pug ruhunu seviyorum insan evinde gibi hissediyor Wink

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan