207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:15:31
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 07, 2010, 09:41:19 #15
peugeoter

Ynt: Cam Filmi Sökme

arkadaşlar selamlar ... dün polis az daha aracımı filim yüzünden bağlıyordu zor kurtardım ... daha önce ceza yazmışlardı ve sökmem icin sure tanımıslardı .. cam fılımı kendım sokebılırmıyım .. nasıl bır uygulama yapmam gerek ... okudugum kadarıyla rezıstanslara da zarar verıyormus .. belırlı bır teknık varmı sokmede .. bılen arkadaslar yardım etsın lutfen .. bu fılımden kurtulmam gerek yoksa bır cevırmede daha arabayı bagılıycaklar

geçtiğimiz pazar günü bende aynı cezadan yedim ve sökmem için 7 gün süre verdiler. sanırım bu aralar çok sık oluyor. bende yaptırdığım yere götürücem film sökülmesi için

istanbuL undergrounD 207 styLe
Oku Nisan 07, 2010, 18:42:15 #16
Akro

peugeoter . dostum 7 gun sonra fılım varsa polıse yakalanma ... ben yalvar yakar zor kurtardım arabayı bagılıyorlardı .. fılımlerı kendın de sokebılırsın ..gercekten cok basıt ve para ıle sokturmeye degmez ... 30 dk da halledebılıyorsun ... bır ucundan kaldır falcata ıle tut yavasca cek asaga doguru ... tum cam fılm gelmıyor ... 2 veya 3 parca halınde sokmen gerek ...

Yılmaz
Oku Nisan 07, 2010, 23:23:09 #17
peugeoter

peugeoter . dostum 7 gun sonra fılım varsa polıse yakalanma ... ben yalvar yakar zor kurtardım arabayı bagılıyorlardı .. fılımlerı kendın de sokebılırsın ..gercekten cok basıt ve para ıle sokturmeye degmez ... 30 dk da halledebılıyorsun ... bır ucundan kaldır falcata ıle tut yavasca cek asaga doguru ... tum cam fılm gelmıyor ... 2 veya 3 parca halınde sokmen gerek ...

teşk. dostum. yarın halledicem zaten sökme işini. yanlız polis cezayı keserken. Filmleri söktürüp trafik şubeye göstericeksin arabayı dedi. gayrettepe şubeye. muayne felan istemezler umarım

istanbuL undergrounD 207 styLe
Oku Nisan 09, 2010, 14:16:16 #18
Akro

polis sacmalamis... okul cocugumuyuyz biz odevi gostericez ..
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2010, 14:38:52 Gönderen: Akro »

Yılmaz
Oku Nisan 09, 2010, 14:30:03 #19
twobye

saçmalama ne gostermesi... okul cocugumuyuyz biz odevi gostericez ..
Hitap şekillerine biraz dikkat.
Birbirimizi yanlış anlayabiliriz bu tür kelimelerle niyetimiz kötü olmasa bile.

Oku Mayıs 03, 2010, 16:45:26 #20
otn

arka camı sokme derım yanı kendın yapacaksan cok zor onu fılım atan bırıne cıakr onlar yapıyor kendın camları cıkarırkende bı koseden kaldır suyu bas aseton olursa super sokup alıyor.
Oku Mayıs 03, 2010, 20:22:53 #21
kunteper0601

arkadaşlar selamlar ... dün polis az daha aracımı filim yüzünden bağlıyordu zor kurtardım ... daha önce ceza yazmışlardı ve sökmem icin sure tanımıslardı .. cam fılımı kendım sokebılırmıyım .. nasıl bır uygulama yapmam gerek ... okudugum kadarıyla rezıstanslara da zarar verıyormus .. belırlı bır teknık varmı sokmede .. bılen arkadaslar yardım etsın lutfen .. bu fılımden kurtulmam gerek yoksa bır cevırmede daha arabayı bagılıycaklar

aynı durum bendede var 7 gün geçti bida yakalanırsam çekeceklermiş fln fln fln...sen ne dedin polise bıraktılar..benim başıa gelirse bende öle bişey yapayım...sökesim yok valla filmleri güneşe karşı sürüş esnasında acayip rahat

Kunteper serbest still
Oku Mayıs 04, 2010, 16:51:09 #22
Akro

nedıycem saat gecenın 12 sı .. aracta esım vardı .. hamıle dedım .. babasıda vefat etmıstı 1 hafta once onlarla ugrasıyorduk dedım saldı benı ... bende 3 gun sonra ındırdım ... yapcak bısey yok valla ..

Yılmaz
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan