207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:15:04
Duyurular: 20 Mayıs 2010 Pazar İzmir Buluşmasına katılacaklar dikkat. DetaylaraBURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Haziran 04, 2009, 14:28:46 #0
wert

Cam Filmi Sökme

Aracımdaki cam filmlerini sökmek istiyorum. İz bırakmadan nasıl yapabilirim?
Arka camdaki filmi sökerken rezistans zarar görür mü?

1.4 HDI DYNAMIC
Oku Haziran 04, 2009, 17:56:56 #1
Crazy Frog

Ynt: Cam Filmi Sökme

bi ucunu tutabilecek kadar kaldır ve yavaş yavaş çek, hızlı çekersen kopar sonra yine ucunu kaldırmaya uğraşırsın. Ardından kalan izleri de aseton la silersin.
Arka cam rezistansı kolay kolay çıkmaz. Doğanların falan çıkıyodur belki Smiley

Oku Temmuz 03, 2009, 07:21:51 #2
icapcı

benim arka camı sökmüşlerdi yapıldıktan 3 gün sonra hava kaldı diye yavaşça söktü eleman bi baktım filimin en altında şeffaf bi katman var onun üzerinde rezistansa benzer çizgiler var aha dedim gitti rezistanslar meger onlar rezistansın üzerindeki kirmiş tekrar yaptı eleman filimi sonra baktım gayet güzel çalışıyor rezistanslar. birede kalan parçaları tinerle temizlemişti eleman. Ne tür bi tiner bilmiyorum ama

207 Trendy 1.4 (70)
Oku Aralık 25, 2009, 12:30:12 #3
zafer1905

rezistanslar büyük ihtimalle % 95 gibi bir ihtimal veriyorum bütün araçlarda hangi araca çekilirse çekilsin film filmi tekrar kaldırırken rezistanslar gidioyor arkadaşlar film işi yapan birisi olarak söylüyorum

1,4 Hdi Trendly 90.8 Hp
Oku Aralık 28, 2009, 00:10:24 #4
LE207

Bence sen bu riske girme 5-10 lira ver filmciye söktür , çok sağlam yapıştıysa yarısı kalıyo falan çok problem oluyo, temizlemesi zahmetli , eğer kalıntı olursa , en arka cam hariç , ıslak bi bezle süngerle bi yumuşat sora jiletle sıyır ozamn güsel temizleniyo..
Oku Şubat 01, 2010, 14:31:21 #5
sserdar

Bence sen bu riske girme 5-10 lira ver filmciye söktür , çok sağlam yapıştıysa yarısı kalıyo falan çok problem oluyo, temizlemesi zahmetli , eğer kalıntı olursa , en arka cam hariç , ıslak bi bezle süngerle bi yumuşat sora jiletle sıyır ozamn güsel temizleniyo..
jilet çizmezmi camı?

Oku Nisan 04, 2010, 07:44:15 #6
Akro

arkadaşlar selamlar ... dün polis az daha aracımı filim yüzünden bağlıyordu zor kurtardım ... daha önce ceza yazmışlardı ve sökmem icin sure tanımıslardı .. cam fılımı kendım sokebılırmıyım .. nasıl bır uygulama yapmam gerek ... okudugum kadarıyla rezıstanslara da zarar verıyormus .. belırlı bır teknık varmı sokmede .. bılen arkadaslar yardım etsın lutfen .. bu fılımden kurtulmam gerek yoksa bır cevırmede daha arabayı bagılıycaklar

Yılmaz
Oku Nisan 04, 2010, 09:12:26 #7
twobye

Selülozik tiner ile çıkartabilirsin.
Saç kurutma makinesi ile ısıt biraz.

Bir köşeden kaldır hafifçe.

Tineri püskürtmeli  oda parfümü şisesine boşalt.

Püskürte püskürte uugulaç

Camda kalan parçalarada  tiner uygulaç

Bez ile sil.

Oku Nisan 04, 2010, 09:23:03 #8
Akro

bu bildigimiz tinermi .. selülözik ne demek .. nerden alıcam .. nalburdanmı ? arkadaki resistansa zarar gelmezmi .. bizzat denedinmi towbye

Yılmaz
Oku Nisan 04, 2010, 09:38:50 #9
twobye

Vermemesinin garantisini vermem abi.

Biz öyle çıkardık.

Nette bakarsan bir kaç foruma  detaylı bilgiler var zaten.

Isıtmadan sökme.

Nalburlarda var .

Oku Nisan 04, 2010, 09:47:12 #10
Akro

tamam dostum bakıyorum zaten .. izinli günümde çikaricam .. eyvalla

Yılmaz
Oku Nisan 04, 2010, 09:56:09 #11
twobye

Arka camı sökme  abi .

Kalsın arka cam.

Oku Nisan 06, 2010, 12:13:09 #12
Akro

evet nihayet filmi soktum ... oyle abartilacak bisey diilmis .. once kelebekleri sokeyim dedim bir deneme olsun .. aldim bir falcata ucundan azicik kaldirinca tuttum yavasca cektim geldi .. on camlar da oyle .. yalniz hepsi gelmiyor ortadan yirtiliyor cektim 2 parcayida cikardim .. onemli olan yavas cekmek acele etmemek ve parcayi koparmamak ... arka cam dahil hepsini soktum bir sorun yok .. dun sordum sonax 150 tl istedi sokmek icin .. ya bunlar harbiden manyak .. bosubosuna para vericektik bide ... aracim gunesteydi .. dolayisiyla isitici . tiner sabunlu su hicbirseye gerek yok ... cok basit arkadaslar ... benim filimler kaliteliydi .. kopmadan sokuldu.. 30 dk lik is ..

Yılmaz
Oku Nisan 06, 2010, 14:37:59 #13
twobye

Eline emeğine sağlık dostum.

Kolay iş abartılacak bir durum değil.

Paranızı kaptırmayın boşuna.

Oku Nisan 06, 2010, 21:09:48 #14
4815162342

Selülozik tiner ile çıkartabilirsin.
Saç kurutma makinesi ile ısıt biraz.

Bir köşeden kaldır hafifçe.

Tineri püskürtmeli  oda parfümü şisesine boşalt.

Püskürte püskürte uugulaç

Camda kalan parçalarada  tiner uygulaç

Bez ile sil.

tiner kullanılacaksa illa sentetik tiner öneririm , selülozik tiner aracın kendi boyasına zarar verebilir , hatta deneyen varmı bilmiyorum bende denemedim ama tahminen filmi eritebilir bile.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan