207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:07:33
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Temmuz 30, 2009, 08:49:00 #75
yagmur66

Ynt: Trafik Mevzuatıyla İlgili Her Türlü Soruya Cevap Verilir

Arkadaşlar bu gün itibarıyla 30 gün yıllık iznime ayrılıyorum. Kurumumdan izin aldım sizlerde izin verirseniz senelik iznimi kullanacağım. O nedenle sorularınıza ancak izin dönüşü cevap verebilirim veya sorularınızı bir ay sonrasına saklarsanız daha uygun olur diye düşünüyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Selam ve saygılarımla... Keyifli forumlar.

Bir insanın himmeti kendi milleti ise, o; bir millet kadar büyüktür.
Oku Temmuz 30, 2009, 09:42:50 #76
sve

İyi tatiller

Oku Temmuz 31, 2009, 07:52:09 #77
tbergmen

İyi tatiller, iyi yolculuklar.
Oku Ağustos 26, 2009, 10:46:12 #78
yagmur66

İzin dönüşü buradayım arkadaşlar, sorularınızı bekliyorum. Ayrıca tatil haberime iyi tatil ve iyi yolculuk dileklerini bildiren kardeşlerime teşekkür ediyorum, sağolun, varolun....

Oku Ağustos 27, 2009, 07:50:01 #79
Koloni

Alıntı
İzin dönüşü buradayım arkadaşlar, sorularınızı bekliyorum. Ayrıca tatil haberime iyi tatil ve iyi yolculuk dileklerini bildiren kardeşlerime teşekkür ediyorum, sağolun, varolun....

iyi tatil yaptın  Grin Grin Grin hoşgeldin

KML
Oku Ağustos 28, 2009, 13:27:49 #80
yagmur66

Alıntı

iyi tatil yaptın  Grin Grin Grin hoşgeldin
Teşekkür ederim Koloni kardeş, hoşbulduk.

Oku Eylül 05, 2009, 09:46:24 #81
wert

Başka bir ilden araç aldıktan sonra tescil işlemlerini kendi ilimizde yaptırırken hangi belgeler gereklidir.
Tşk.

1.4 HDI DYNAMIC
Oku Eylül 08, 2009, 08:48:59 #82
yagmur66

Başka bir ilden araç aldıktan sonra tescil işlemlerini kendi ilimizde yaptırırken hangi belgeler gereklidir.
Tşk.
Merhaba dostum! Öncelikle üç gündür internete girmediğim için cevabınızı geciktirdiğim için üzgünüm, kusura bakmayın. Cevabınıza gelince;Trafik Şubelerince istenilen evraklar: 1- Araç Noter Satış Sözleşmesi, 2- Şoförler odasınca doldurulmuş 3 suret Ek-1 formu, iki suret Ek-9 formu ve bir adet dosya, 3- Mali sorumluluk sgortası, 4- Eski Trafik ve Tescil belgeleri, 5- Eski plakalar, 6- Alıcıya ait Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Kaldırıldı veya kaldırılacak). Araç il dşından alındığı için dosyasnın bulunduğu il'e sakınca sorulacağından il içi devir işlemlerine göre işiniz biraz gecikebir. Ayrıca aracın muayene süresi dolmuş ise Trafik Şubeye gelmeden önce Ek-1 formu üzerinde muayenesini de yaptırmanız gerekmektedir. İl içi devir işlemlerinde bunlardan sadece Ek-9 formu istenmemektedir, diğer evrakların tamamı istenmektedir. Selam ve saygılarımla... Keyifli formlar.

Oku Eylül 13, 2009, 15:35:13 #83
b_cetin

yağmur66 kardeş benimde bi sorum olacak. önümüzdeki günlerde aracımın kredisini kapatıcam.finans şirketiyle görüştüm siz borcu kapatın biz size noter onaylı rehin kaldırma yazısını göndericez dedi. şimdi ben bu kağıtla ne yapmam gerekiyor. iilaki trafiğe gidip ruhsatı değiştirmem gerekiyormu? bu arada finans şirketiyle aynı ilde değiliz.

207 trendy 1.4 90 bg 2-tronic
Oku Eylül 14, 2009, 10:56:28 #84
yagmur66

yağmur66 kardeş benimde bi sorum olacak. önümüzdeki günlerde aracımın kredisini kapatıcam.finans şirketiyle görüştüm siz borcu kapatın biz size noter onaylı rehin kaldırma yazısını göndericez dedi. şimdi ben bu kağıtla ne yapmam gerekiyor. iilaki trafiğe gidip ruhsatı değiştirmem gerekiyormu? bu arada finans şirketiyle aynı ilde değiliz.
Merhaba arkadaşım! Rehin kaldırma yazısı için ruhsat değişimine gerek yoktur. Çoğu araç sahipleri ruhsatındaki rehinlidir yazısından rahatsız oldukları için ruhsatlarını değiştirmek istiyorlar. Buna gerek yok, dosyasından ve polnet kayıtlarından kaldırılması yeterlidir. Ancak ilerde satış yapacağın zaman aracın bağlı bulunduğu Trafik kuruluşundan rehnin kaldırıldığına dair bir yazı alarak satış sözleşmesi yapacağınız notere götürmeniz gerekecektir. Burda akla şöyle bir şey gelebilir "ben bu yazıyı şimdiden alayım ilerde ne zaman satış yaparsam o zaman notere sunarım" diye. Olmaz, çünkü o yazının bir ay süresi var, o nedenle ne zaman satış yapacaksanız o zaman almanız gerekir. Evet finans şirketinin başka bir ilde olması nedeniyle rehin kaldırma yazısı noter tastikli olması gereklidir, noter tastikli bu yazı elinize geçtiğinde zarfı hiç açmadan, kapalı zarf içerisinde bağlı olduğunuz trafik kuruluşuna giderek veriniz ve dosyasına konulmasından ve polnet kaydından rehin şerhinin kaldırıldığından emin olunuz. Kazasız ve cezasız bir trafik ortamı dileğiyle... Keyifli forumlar.

Oku Eylül 14, 2009, 14:57:13 #85
b_cetin

çok teşekkürler verdiğin cevap için...

207 trendy 1.4 90 bg 2-tronic
Oku Eylül 14, 2009, 22:32:23 #86
felistt

aynı durum bende de var. ancak benim finans kuruluşu ile trafik aynı ilde. bir de ruhsat değişim maliyeti hakkında bilginiz var mı ücret olarak. buna ek olarak benim aracımı merkez den ilçe ye aldırmak istiyorum mümkün mü? plaka ve adres değiştirerek.
Oku Eylül 15, 2009, 13:29:52 #87
yagmur66

aynı durum bende de var. ancak benim finans kuruluşu ile trafik aynı ilde. bir de ruhsat değişim maliyeti hakkında bilginiz var mı ücret olarak. buna ek olarak benim aracımı merkez den ilçe ye aldırmak istiyorum mümkün mü? plaka ve adres değiştirerek.
Merhaba dostum! Finans kuruluşundaki rehni kaldırmaya yetkili memurun imza sürküsü trafik kuruluşunda varsa noter tastikine gerek yok, bu durumu rehin kaldırma yazısını veren bilir ve sizi noter tastiki gerekip gerekmediği konusunda ikaz eder zaten.Rehinden dolayı ruhsat değişimine gidecekseniz sadece Tescil belgesi değişeceğinden 45,00 TL, Aracınızı İl merkezinden ilçeye aldırabilirsiniz. Bunun için orda ikamet ettiğinize dair Nüfus Müdürlüğünden bir belge alıp onu Aracınızın naklini bulunduğunuz yere aldırmak istediğinize dair dilekçenize ekleyerek bulunduğunuz ilçenin trafik kuruluşuna müracaat ederek aracınızın naklini aldırabilirsiniz. Bu durumda hem Tescil hemde trafik belgesi ikisi birden değişeceğinden Tescil Belgesi:45,00TL, Trafik Belgesi:60,00 TL olmak üzere toplam 105,00 TL, ayrıca Plakada değişecek, plaka ve dosya masrafıda yaklaşık 40-50 TL tutar. Selam ve saygılarımla...

Oku Eylül 15, 2009, 14:16:47 #88
felistt

çok çok teşekkür ederim.

Merhaba dostum! Finans kuruluşundaki rehni kaldırmaya yetkili memurun imza sürküsü trafik kuruluşunda varsa noter tastikine gerek yok, bu durumu rehin kaldırma yazısını veren bilir ve sizi noter tastiki gerekip gerekmediği konusunda ikaz eder zaten.Rehinden dolayı ruhsat değişimine gidecekseniz sadece Tescil belgesi değişeceğinden 45,00 TL, Aracınızı İl merkezinden ilçeye aldırabilirsiniz. Bunun için orda ikamet ettiğinize dair Nüfus Müdürlüğünden bir belge alıp onu Aracınızın naklini bulunduğunuz yere aldırmak istediğinize dair dilekçenize ekleyerek bulunduğunuz ilçenin trafik kuruluşuna müracaat ederek aracınızın naklini aldırabilirsiniz. Bu durumda hem Tescil hemde trafik belgesi ikisi birden değişeceğinden Tescil Belgesi:45,00TL, Trafik Belgesi:60,00 TL olmak üzere toplam 105,00 TL, ayrıca Plakada değişecek, plaka ve dosya masrafıda yaklaşık 40-50 TL tutar. Selam ve saygılarımla...
Oku Eylül 16, 2009, 09:35:30 #89
yagmur66

çok teşekkürler verdiğin cevap için...
Ben teşekkür ederim. Keyifli forumlar.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan