207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 23, 2012, 00:03:19
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 15, 2009, 10:04:59 #15
Omer Durusoy

Ynt: Yeni Köpeğim..! (Köpeklerle Kedilerle İlgilenenler Buraya)

yıkama işi ayrı Smiley cinsinin öyle oldugunu duymustm bu yüzdn vazgectm simdi bi kedim var ayagı kırık ameliyat olacak bakımlarını yaptırıyorum ama doktor ayagının kurtulması zor dedi bir zaman sonra da isteyen birine verecegim...fotografda küçüklüğü,büyüdü şimdi masallah yerinde durmuyor hiç oyun istiyor sürekli çokta akıllı

Bak bu kedıde ablamın kedılerınden bırı Smiley

Kedileri ben cok sevıyorum..!

Ömer DURUSOY /// WASHING PARK
Online: omerdurusoy@hotmail.com
Oku Mayıs 16, 2009, 14:48:33 #16
Emrah

Bu da bizim kız,Esmeralda.

Click Image to Enlarge Image Hosting

Peugeot 207 1.6 hdi Premium
Oku Mayıs 16, 2009, 20:57:46 #17
Gulen

fotograf koymayı bilmedigimden ve nasıl koyacagimi arastırmaya da usendigimden ben de kedimin resmini profil fotosu yaptım.

istnbula tasındım kedimi (köpük) ankarada bıraktım. cok ozluyorum kendisini. hala kapıyı actıgımda kafasını poposunu sallayarak beni karsılıyacakmıs gibi geliyor..  Cry
Oku Mayıs 17, 2009, 01:02:58 #18
UTKU ULUER

fotograf koymayı bilmedigimden ve nasıl koyacagimi arastırmaya da usendigimden ben de kedimin resmini profil fotosu yaptım.

istnbula tasındım kedimi (köpük) ankarada bıraktım. cok ozluyorum kendisini. hala kapıyı actıgımda kafasını poposunu sallayarak beni karsılıyacakmıs gibi geliyor..  Cry

Cok tehlikeli bakıyor köpük kadir inanır gibi Cheesy

''Shell V-Power Diesel GTL''
Oku Mayıs 17, 2009, 13:49:43 #19
Gulen

yok kuzu gibidir kendisi, bakısları oyle gibi gorunmus cunku bir kedi kafasına gore azcık buyuk kacıyo gozleri...  hani oyun oynarken tırnakları elinizi cizer de "ay oy" derseniz tırnaklarını iceri ceker patilerini de koynuna kıvırır kuzu kuzu bakar "can yakmak istemediim" der gibi.... ooof of
Oku Mayıs 18, 2009, 16:31:16 #20
Omer Durusoy

Kedınızın resmı bu Smiley
Kedı bende evde besledım..!
Cok cok farklı Smiley
Gece onunla uyurdum Cheesy (forumdan dısarı cıkmasın bu) Cheesy

Buda benım

By EFE;

Çok fecı kedı ıdı Smiley
Bahcekı kangalla dahı kavga ederdı Cheesy

Oku Mayıs 19, 2009, 15:20:29 #21
Gulen

resim icin tesekkurler
efe de butun kediler gibi ya uyuyo ya tıkınıyo Smiley
kangalla bile kapısması iyi birsey bence, keske benimkisi de yapabilse.. benimkisi sakat, cok hızlı kosamıyor, manevra hic yapamıyor.. yazlıkta dısarı bıraktık mı odumuz kopuyo bi kedi-kopek boynunu kırıvericek diye.. ama tabi kendince taktik geliştirdi o da.. mesela aksam peşinde baska kedi onde bu kosa kosa geliyo bahce kapısına kadar, 90 derece hızlı bir donus yapması lazım iceri girebilmek icin, biliyo donemeyecek, duz kosu arabanın altına saklanıyor, o arada biz elimizde suyla diger kediyi kovalıyoruz.. bizimkisi digerinin gittiginden emin olunca salına salına eve giriyor.. Smiley
Oku Mayıs 19, 2009, 22:44:01 #22
Omer Durusoy

resim icin tesekkurler
efe de butun kediler gibi ya uyuyo ya tıkınıyo Smiley
kangalla bile kapısması iyi birsey bence, keske benimkisi de yapabilse.. benimkisi sakat, cok hızlı kosamıyor, manevra hic yapamıyor.. yazlıkta dısarı bıraktık mı odumuz kopuyo bi kedi-kopek boynunu kırıvericek diye.. ama tabi kendince taktik geliştirdi o da.. mesela aksam peşinde baska kedi onde bu kosa kosa geliyo bahce kapısına kadar, 90 derece hızlı bir donus yapması lazım iceri girebilmek icin, biliyo donemeyecek, duz kosu arabanın altına saklanıyor, o arada biz elimizde suyla diger kediyi kovalıyoruz.. bizimkisi digerinin gittiginden emin olunca salına salına eve giriyor.. Smiley

Cheesy Cheesy Cheesy
Taktıge bak super  Cheesy

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan