207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 22, 2012, 23:56:21
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mayıs 03, 2009, 20:45:55 #0
RC_MAN

egzoss

arkadaşlar rcmodel aracıma egzos takmayı düşünüyorum hks mi dc mi hangisini tavsiye edersiniz fiyatlar nasıl

207 RC TURBOKOLİK
Oku Mayıs 04, 2009, 14:54:26 #1
can_RC

Ynt: egzoss

Walla paraya kıyarım diyorsan en güzeli milltek turboback. Bu arada HKS ve DC'nin ucları soba borusu gibi bizim son susturucuya benzer bi tane bulabilsen daha guzel olur.
Son olarak konu acılmısken ben de soriim. Orjinal sistemde orta susturucuyu iptal eden biri var mı bildiginiz? Youtube da guzel bi video var. Ses baya guzel oluyor Smiley

Oku Mayıs 05, 2009, 00:56:17 #2
207 kit car

ben ettim ortayı..sonada otto taktım şimdilik ses muazzam,performansta güzel..tavsiye ederim..ama milltek yapmayı düşünüyorum..
Oku Mayıs 05, 2009, 01:26:21 #3
itachi

Son susturucuyu degistirmeden sadece orta susturucu iptali yapsak ses nasıl olur acep?
Oku Mayıs 05, 2009, 09:34:38 #4
RCpower

ortayı iptal edin beyler. ses baya kalın boğuk ve güçlü çıkıyo güzel yani..
hatta benim kompl milltekte gazdan çekince patır patır sesler geliyo o da çok keyifli. remapten sonra alev atacak gibi.
rcnin arka tamponuna uyan en güzel son susturucu hangisi harbiden ya? gt lere oluyo bi şekilde buna ya şöyle geniş oval bişey ya da çift çıkış lazım yoksa güzel durmaz..

RC Le Mans
Oku Mayıs 08, 2009, 09:47:01 #5
karsiyakaliozi

bence mıltek derim unıversal urunlerde mutlaka ki verim kaybı olur hks ve dc ne kadar ıyı markalar olsada bızım araç için üretilmediginden istedığin performansı alamayabilirsin ama imkanım ve üretim olsa devil derim ben muazzam sesi var  selamlar
Oku Kasım 14, 2009, 23:10:54 #6

arkadaşlar
2. el 9000 km de 207 rc aldım. benden önceki sahibi son susturucuyu iptal edip soba borusu gibi iğrenç bi eksoz taktırmış. orjinal çıkma 207 rc eksozu servis dışında nereden bulabilirim.? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
olmadı adam akıllı performans eksozu takacam. ne tavsiye edersiniz?
Oku Kasım 16, 2009, 08:31:12 #7
karsiyakaliozi

arkadaşlar
2. el 9000 km de 207 rc aldım. benden önceki sahibi son susturucuyu iptal edip soba borusu gibi iğrenç bi eksoz taktırmış. orjinal çıkma 207 rc eksozu servis dışında nereden bulabilirim.? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
olmadı adam akıllı performans eksozu takacam. ne tavsiye edersiniz?

borlada bizim araclar ıcın son susturucu var sanırım onu bır arastır işini görür selamlar
Oku Kasım 20, 2009, 14:53:12 #8
jönysf

hazır konu açılmışken hdi ler için bir egzoss yokmu yaa bizde insanız ses almak istiyoruz Smiley

Oku Kasım 20, 2009, 14:58:21 #9
karsiyakaliozi

hazır konu açılmışken hdi ler için bir egzoss yokmu yaa bizde insanız ses almak istiyoruz Smiley

fitre tak ses alırsın  Cheesy
Oku Kasım 20, 2009, 15:08:07 #10
jönysf

k&n filitre var ama birde egzossa hani  kamyoncular takar ya öyle bir düdük mü taksam Cheesy şaka tabikii. Kazasız, belasız, arızasız ,  keyifli sürüşler Kiss

Oku Kasım 20, 2009, 15:09:28 #11
karsiyakaliozi

k&n filitre var ama birde egzossa hani  kamyoncular takar ya öyle bir düdük mü taksam Cheesy şaka tabikii. Kazasız, belasız, arızasız ,  keyifli sürüşler Kiss

kutu ıcı pek ses vermez acık fıltre lazım ama bence gereksiz tabi sen bılırsın yınede selamlar
Oku Kasım 20, 2009, 17:06:26 #12
Crazy Frog

hdi lar için devil egsoz lar var.
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=6493&k_id=0&kn=

Oku Kasım 21, 2009, 11:09:33 #13
jönysf

iyide ses acayip çıkıyor onlarda. ford kamıyonlar gibi Cheesy en iyidi hdi lerin eksoz sistemi ile oyna mamak  Wink

Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan