207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 22, 2012, 23:47:42
Duyurular: Satılık bölümüne ilan koyabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır. İlan kurallarına uymayan ilanlar uyarısız silinecektir.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 28, 2009, 20:49:41 #15
RCpower

Ynt: RC+Filtre=:D:D

benım de aklımdakı fıltre senın uyguladıgın fakat ordanda ne kadar soguk hava ceker onu tam cozemedım yani artısı olmuyacaksa sadece ses ıcınde deyermı dusunmek lazım olcme ımkanın oldumu varmı bı degişiklik performansda tork/hp olarak yurtdısı forumlarında pek k&n kullanan yok ama sonunda bos deyıl adamlar k&n vardır bı bıldıkleri selamlar

filtrenin ucunda boru var. içi izolasyonlu, ucunu sileceklerin altından dışarı çıkarıyosun. soğuk hava filtreye girene kadar ısınmıyor

RC Le Mans
Oku Nisan 29, 2009, 21:04:29 #16
207 kit car

rcpower cok doğru sölüyosun.. bende gecen hafta k&n apollo kit uygulaması yaptım ve cok memnunum..19 nisanda katıldığım izmir pınarbası pisti pist günlerinde performanstan cok memnun kaldım,rc man le zaten daha öncede konusmustuk :)ben onun o sisteminin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum,turbo sıkıntı vericek bence..ama insallah vermez..bence ensağlıklısı k&n ve o montaj sekli...
Oku Nisan 30, 2009, 08:45:32 #17
karsiyakaliozi

rcpower cok doğru sölüyosun.. bende gecen hafta k&n apollo kit uygulaması yaptım ve cok memnunum..19 nisanda katıldığım izmir pınarbası pisti pist günlerinde performanstan cok memnun kaldım,rc man le zaten daha öncede konusmustuk :)ben onun o sisteminin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum,turbo sıkıntı vericek bence..ama insallah vermez..bence ensağlıklısı k&n ve o montaj sekli...

dostum ızmırdeysen goruselım bı ara hem tanısmız oluruz hemde ınceleme fırsatım olur filtreyi selamlar
Oku Nisan 30, 2009, 23:03:29 #18
white rc

filtreyi çıkardım perf ii olmasına karşın dv gelen ses ilk başta hoş gelsede artık sıktı diebilirim akşamüstü bi kararla filtreyi çıkardım artık ses falan istemiyorum WinkWink
Oku Mayıs 01, 2009, 20:57:27 #19
UMUT_79

Herkese selamlar;
K&N kitinin verimi düşük arkadaşlar, yurtdışı forumlarda her türlü uygulama denendi. Havanın yolu uzun Turboya kadar ve yeterli soğuk hava girişi yok. En mükemmel uygulama ön tarafta olur bu kesin ama orada "carbon box" ve "silikon borular" kullanılmalı. Alan çok dar, CarbonBox'ı orada sığdırıp mevcut scoop'un ağzına box'ın çıkışını verecek bir hand-made sistem 7-8 beygir rahat verir ve sadece gaza yüklenip aniden çektiğinizde mükemmel bir swooossshh sesi olur...
Oku Mayıs 01, 2009, 22:58:29 #20
white rc

umut bak şimdi bana bi fikir verdin WinkWink carbon kutunun bi kısmını kestirip oraya sığdırmak mantıklı yanlız krank filtre için 25mm ağızlı bi filtre lazım onuda henüz bulamadım;)
Oku Mayıs 03, 2009, 09:58:34 #21
UMUT_79

Ben de var, hem de Simota, hem de kutusunda Smiley istersen sen hesabıma parasını çıkarırsan sana gönderirim kargoyla; Ankaradasın sanıyorum?
Oku Mayıs 03, 2009, 23:31:49 #22
207 kit car

yok eskişehirdeyim dostum..gelirsen beklerim bende..ayrıca turbo araclarda filtrenin en yakın yerden hava alması,yolun kısalması tabiki çok önemli ama enönemlisi soğuk hava yada yada alınabilicek en soğuk hava,motor ısısından enaz etkilenir sekilde olması.bu gereksinimler dahilinde,ve hepsinden önemlisi türkiye sartları yani (toz oranı,hava sartları) göz önünde bulunursa ve amacın hem performans almak hemde stabil ve uzun ömürlü bi kullanım için buarada(1.6 thp motor araclarımızın turbolarının 6.500ytl olduğunu hatırlatırım =))  ) enuygun uygulama k&n filtre kiti..ben suan filtreyi monte ettim performanstanda memnunum ama 2.işlemim havayı ön tamponu kesip hondaların mugen tamponu tarzında bi scoopla hava alışına bağlamak ve rahatlatmak..uzun oldu ama bence budur..slmlarr..
Oku Mayıs 04, 2009, 07:22:18 #23
UMUT_79

White RC sormuştu da 25'lik krank filtresi, ben ona ithafen yazmıştım.
Kesip biçmek de çok zametli ve de dikkatli ve düzgün yapılmadımı mide bulandırıcı olabilir, geri dönüşü de yok, o yüzden aman dikkat  Wink
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan