207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 10, 2012, 09:44:16
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Aşağı git
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 17, 2010, 10:59:06 #195
Crazy Frog

Ynt: kol dayama - kolçak:)

http://www.207tr.com/index.php/topic,155.135.html

burada resmi var samet. bende başlarda yadırgadımda, alışınca büyük rahatlık

Oku Ağustos 17, 2010, 11:17:42 #196
bluewing

pug servislerde kampanya vardı geçen ay taktırdım 160 tl , 2 yıl garantili..

207 Millesim 1.4 HDI
Oku Ağustos 17, 2010, 12:36:40 #197
samet34

http://www.207tr.com/index.php/topic,155.135.html

burada resmi var samet. bende başlarda yadırgadımda, alışınca büyük rahatlık

evet orjinal gibi duruyor valla ama benim kol dayaması var hiç memnun değilim onları çıkartmaya kalksam koltuk orası yırtık olacak   Shocked

207 siyah 1.6hdi
Oku Ağustos 17, 2010, 13:20:06 #198
bluewing

aslında bu armster marka kolçak insanların zevkine göre değişiyor kimisi beğeniyor kimi beğenmiyor,

benim tavsiyem montaj yaptırmadan önce kolçağı yerine yerleştirerek sana göre uyumlumu yoksa değilmi diye inceleyebilirsin, vites değiştir, duruş açılarına bak falan ...

beğenirsen taktırırsın..

207 Millesim 1.4 HDI
Oku Ağustos 17, 2010, 16:07:59 #199
drnguven

aslında bu armster marka kolçak insanların zevkine göre değişiyor kimisi beğeniyor kimi beğenmiyor,

benim tavsiyem montaj yaptırmadan önce kolçağı yerine yerleştirerek sana göre uyumlumu yoksa değilmi diye inceleyebilirsin, vites değiştir, duruş açılarına bak falan ...

beğenirsen taktırırsın..

evet en mantıklısı
Oku Ağustos 17, 2010, 16:08:49 #200
drnguven

altında ayarını yapabileceğiniz bir yer var en alçak konuma getirdim ben hiç ağrı gibi bir sorun yok. yüksekte kullanınca gerçektende vites değiştiriken bileğiniz ağrıyabiliyor bu doğru. siz ozaman sökün efendim madem memnun değilsiniz ben gayet memnunum.

resim ekleme şansın varmı acaba bakalım görelim
tabi ki en kısa zamanda
Oku Ağustos 26, 2010, 00:11:16 #201
RS_207

Konuda Bahsi Gecen Armster Marka Kolcak Dandik İstanbul Gungorende Bi Modcuda Denedım Gıcırdıyor Sabitleşmiyor.50-80TL Arası Bişey Fiyatı Vardı.
Oku Ağustos 26, 2010, 10:32:51 #202
Crazy Frog

Konuda Bahsi Gecen Armster Marka Kolcak Dandik İstanbul Gungorende Bi Modcuda Denedım Gıcırdıyor Sabitleşmiyor.50-80TL Arası Bişey Fiyatı Vardı.
Fiyatı 50-80 lira olan şey Armster değildir. yanlış yönlendirme insanları

Oku Ağustos 26, 2010, 11:57:06 #203
Met

+1

1.4 HDİ
Oku Ağustos 27, 2010, 22:02:36 #204
RS_207

Ne Yanlıs Yönlendırcem İnsanları  Tamam Emın Olmayabılırım Marka Durumundan? Fakat Resımdekının Aynısıydı Fiyatıda O Civardaydı. Oldukcada Dandik Duruyordu
Oku Eylül 23, 2010, 12:23:58 #205
alidata

Arkadaşlar merhabalar

Daha önce kullandığım araçlar sedan olduğundan kolçak sürekli kullandığım bir aksesuardı. 207'mi aldığımdan beri şöyle eliyüzü düzgün, sağlam, içime sinecek bir kolçak arıyorum. İnternette konu ile ilgili çok görsel uygulama olmadığından elimdeki neredeyse tek sağlam fotoğraf Crazy Frog'un Armster kolçağı için çektikleriydi. Onlar da gri döşemede olduğu için benim aracımda nasıl duracağını pek kestiremedim (benim aracım siyah döşemeli). Ama internette gördüğüm en güzel kolçak da Armster oldu Crazy Frog sayesinde.

Bir şeyi almadan önce çok didikleme huyum olduğu için epey bir markanın ürününü gördüm. RS_207 isimli arkadaş yanılmıyor, çünkü aynı Armster'in tasarımına sahip çin malı kolçaklar da mevcut piyasada. Tabii ki dokusu, rengi, kalitesi farklı ama yakından bakıldığında öyle. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, piyasada 207 için bulabileceğiniz en iyi kolçak kesinlikle Armster'ın ürünü.

Gelelim üç gün önce aldığım ve montajını yaptığım siyah Armster kolçağa...

Önce artılar.
+ Ürünün özellikle kol dayanan kısmı olmak üzere malzeme kalitesi piyasadakilerin en iyisi.
+ Ürünün depo haznesi ile birlikte havaya kalkabilmesi, kullanmak istemediğiniz zamanlar için rahatlık sağlıyor
+ Montajı çok kolay. Vidalı montaj gözünüzü korkutmasın, öyle matkaba falan gerek yok. Montaj yapılacak yere sabitleyip, vidaları bastıraraktan sıkarsanız hemen geçiyor vidalar.
+ Depo haznesinin kadife gibi bir kaplaması var ve tüm kenarlar yuvarlatılmış. Bu sayede telefon gibi nispeten daha narin şeyleri gönül rahatlığıyla buraya koyabilirsiniz.
+ Yükseklik ayarı var.
+ Kol dayama kısmı ileri kayabiliyor. Kol boyunuza göre ayarlama sağlıyor.
+ Gayet sağlam. Tedirginlik hissetmiyorsunuz.
+ Diğer kolçaklarda gördüğüm gıcırtı gibi seslerden eser yok.

Gelelim eksilere
- Vidalı montaj sebebiyle, yarın öbür gün çıkarmak isterseniz vida delikleri canınızı sıkacaktır. Bu yüzden iyi düşünmelisiniz.
- Ürünün bardaklıklara gelen yerdeki siyah rengi ile aracın rengi ve dokusu pek tutmuyor. Araca özel üretildiği için ben aynı olacağını düşünmüştüm.
- Ürünün kullanımı esnasında el frenini kullanmak (özellikle kol boyu kısa olan sürücüler için) biraz zor. Ama bu aracın kusuru da diyebiliriz. Çünkü eğer 207'ye tasarlayan mühendisler kol dayama düşünmüş olsalardı el freni daha ilerde olurdu. Bu sebeple 207 için şu an nasıl bir kolçak tasarımı yapılırsa yapılsın, el frenini hiç engellemeyen bir şekil yapılamaz.
- Oturuş pozisyonunu fazlasıyla olumlu etkilediği için, uzun yolculuklarda uyku yapıyor Smiley

Kısacası, çok memnunum. Hatta aracımı aldığımdan beri eklediğim en iyi aksesuar olduğunu düşünüyor, kullanmadığım her gün için üzülüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Manuel vites kullandığım halde, vites değiştirirken asla rahatsızlık duymadım. Hatta daha rahatım diyebilirim. Ama bu kullanıcının boyuna göre de değişebilir.

Bu cevabı ve fotoğrafları, bu basit konu ile ilgili internette doyurucu bir done bulamadığım için, 207 kullanıcısı arkadaşlara bilgi vermek amacıyla yazdım. O kadar ki Armster'in sitesinde bile adam gibi bir bilgi yok. Kimseyi yanlış etkilemek istemem, zira zevkler ve renkler farklı olabilir. Montajını yapmadan yine de bir denemenizde fayda var.

Oku Ekim 08, 2010, 15:41:13 #206
bluewing

arkadaşlar armster hakkında olumsuz yorum yapmıştım ama bakıyorumda ben iyice alıştım bu kolçağa, 4 aydır kullanıyorum şu an kolçağa bişey olsa kırılsa falan aynısını tekrar alırım..

207 Millesim 1.4 HDI
Oku Ekim 08, 2010, 21:24:57 #207
oemren

bu armster kolçağın model olarak 1e1 aynısı ama yan sanayii marka olanını bugun 40 tl.ye taktırdım. araç otomatik olduğu için kullanımına alışmakta sorun yaşamadım çok rahat.

207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Oku Kasım 03, 2010, 10:44:18 #208
aykut35

yetkili serviste 150 liraya  taktırdım  gayet  memnunum tavisiye ederim  herkese.
Oku Aralık 05, 2010, 17:51:15 #209
kaizen

hepsiburada.comda ürün indirime girmiş üstelik 12 taksit ve kargo bedava ben aldım bitane, faydalanmak isteyen arkadaşlar için link vereyim;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=260649&Productid=otelf7124

1.4 HDI Millesim 200 Simsiyah
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan