Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:48:17
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Facebook sayfamıza
BURADAN
ulaşabilirsiniz.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Aksesuarlar
»
kol dayama - kolçak:)
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
18
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Kasım 07, 2009, 13:36:37
Ayhan
Ayhan
Göster Ayhan son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Ayhan.
Polis Memuru
Ynt: kol dayama - kolçak:)
Alıntı sahibi: kujo üzerinde Kasım 07, 2009, 05:46:26
hemen şöyle aydınlatayım seni arkadaşım.bu lınkte verdıgım ürün bırebır bana gelenle aynı.o vıda delıklerını yapmalarının sebebı bu kolçakla bırlıkte normal ayaklarıda gonderıyolar.hani şu her araca uysun dıye yapılan aparatlardan.biz 207 mıze bu kolçağı takarken o vıda bolmelerı ve bu aparatlar bızı ılgılendırmıyo.ayrı bir poşet ıcınde 207 ye tam uyumlu aparat gelıyo kolçakla birlıkte..buda bardaklık kısma geçmeli şekılde dızayn edılmıs bir aparat.
o aparatı resımde gordugun kolçağa monte edıyosun ve bardaklık kısma oturtuyosun.ben daha sağlam otursun dıye cıft taraflı bant koydum bardaklığa geçen aparatın dibine.
yani anlıyacagın o vıda delıklerıyle veya gonderdıklerı ayaklarla felan bızım alakamız yok.207 ye uyumlu diğer parçayı taktıkmı iş tamam oluyor.
Açıklama için teşekkürler arkadaşım.
Kasım 07, 2009, 22:15:17
kujo
kujo
Göster kujo son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster kujo.
Komiser
vites atarken biraz engel teşkil edior...ben eski kolçağıma alışmıştım ya...sanırım 2 gun once 75 lıraya aldığım space marka kolçağı isteyen olursa 40 liraya vericem
«
Son Düzenleme: Kasım 07, 2009, 23:00:27 Gönderen: kujo
»
Kasım 08, 2009, 11:37:34
Crazy Frog
Crazy Frog
Göster Crazy Frog son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Crazy Frog.
Genel Moderator
Emniyet Müdürü
207 1.4 HDI Trendy
hakkaten bu kolçak işinde daha önce vites atma olayına niye değinen olmadı
ya vites kolunu biraz uzatıcam yada çıkartcam bende kolçağı. otomatik 207 ler için ideal bu kolçak
Kasım 08, 2009, 16:43:24
kujo
kujo
Komiser
gerçekten tasarım hatası .kolçakta kolumuzu koydugumuz yer 10 cm daha aşağıda ve birazda gerıde olsa hıcbır sorun olmıycak vıtes gecıslerınde.ama bu şekıl elım vıtesteyken dirseğim havada kaldı resmen.vites o kadar alçak kalıyoki bunu üretenler nasıl böyle bir hata yapmış diyor insan.
Kasım 08, 2009, 16:57:18
CeM
CeM
Göster CeM son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster CeM.
Emniyet Müdürü
2008 1.6 Hdi Premium+sunroof+16''
2,5 senedir 207 kullanıyorum benim aracım premium orjinal kolçak var , uzun yol dahil daha bir kere bile kullanmadım ... Zaten kolunu kolçağa koyup vites değiştirme gibi bir ihtimalin yok , ben anlayamadım peki niye koymuşlar kolçagı
Sanırım pug da farkına varmış , kolçagı kaldırdılar dynamic de orjinal kolçak yok
Kasım 08, 2009, 18:34:29
Crazy Frog
Crazy Frog
Göster Crazy Frog son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Crazy Frog.
Genel Moderator
Emniyet Müdürü
207 1.4 HDI Trendy
Bende bugün biraz alıştım gibi kolçağa. 2 ve 4 e atarken bileğimi 100 derece eğme kabiliyeti verdi bu kolçak bana
Kasım 08, 2009, 19:31:57
kujo
kujo
Komiser
gelde a3 lerın honda typer ların kol dayamasına gıpta etme
ben sattım valla arkadaşa 40 lıraya.uyuz oldum bu kolçağa .bılegımı nıye bükerek vıtes atıyım yaw .2 gun kullandım kolum ağrıdı valla bılla
bardaklık kısmına geçen o alttakı aparatı kesıp kısaltmayı bıle düşündüm.armsterlerde yukseklık ayarı var galıba ayarlanıyo.benım aldıgımda oyle bı ayarda yok.vıtese oranla çok yuksekte kaldı kolçak..bide alışımısım yolda gıderken sol elım dıreksıyonda sağ elım hep vıtesın ustunde.oylede olunca dirseğim havada garıp bi durum oluştu
«
Son Düzenleme: Kasım 08, 2009, 19:35:11 Gönderen: kujo
»
Kasım 08, 2009, 20:03:02
pug50
pug50
Göster pug50 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster pug50.
Komiser
aslında crazy frog'un arabadaki kolçak çok şık durmuş ama kullanımı rahat değil diyorsanız o başka...
Kasım 08, 2009, 21:32:09
kujo
kujo
Komiser
şıklığına kesınlıkle laf yok.10 numara duruyor.öyle uyumlu duruyokı ben bıle aracıma taktıgım an hayran oldum.ama kullanışlı olmadıktan sonra guzel gorunse nolucakkı.yolda gıdıyorum bı kaldırıyorum yukarı kolçağı bı ındırıyorum .otomatık vıteslıller ıcın çok ıdeal.ama manuel vıtes ı-ıh..dedıgım gıbı 10-12 cm daha alçak olsaydı ve 10 cm daha gerıde olsaydı super olucaktı
Kasım 10, 2009, 17:53:50
kujo
kujo
Komiser
kolçak konusu gunlerdır fena kafama takıldı.en sonunda arkadaşa sattım valla.yoksa çöpe atıcaktım.fena sinir oldum bu orginal 207 kolçağın seklıne dızaynına.resmen tasarım hatası valla.insan biraz vitesle uyumlu yapar.bide orjinal 207 ıcın dıyolar..bu kolçağı uretenler herhalde hiç takıp test etmemısler yolda.
Kasım 10, 2009, 20:11:53
Ayhan
Ayhan
Göster Ayhan son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Ayhan.
Polis Memuru
Alıntı sahibi: kujo üzerinde Kasım 10, 2009, 17:53:50
kolçak konusu gunlerdır fena kafama takıldı.en sonunda arkadaşa sattım valla.yoksa çöpe atıcaktım.fena sinir oldum bu orginal 207 kolçağın seklıne dızaynına.resmen tasarım hatası valla.insan biraz vitesle uyumlu yapar.bide orjinal 207 ıcın dıyolar..bu kolçağı uretenler herhalde hiç takıp test etmemısler yolda.
Selamlar Kujo. Kolçak geldi. Takmadan önce kolçağı ve bardaklığa geçme aparatını vidaladım. Gerçekten biraz daha kısa olsa imiş süper olacakmış. Ancak ben vitesten dolayı değil el frenini çekerken biraz rahatsız oldum. Onun haricinde vites değiştirirken bir sıkıntım yok. Birde emniyet kemerini takarken az da olsa kolçak zorluyor ama dediğim gibi benim için bir problem değil. Zaten kolçağı uzun yolda kullanmak için istemiştim. 90 derece kaldırmakta mümkün istediğim zaman çıkarıp takabilmekte büyük bir avantaj. Seninde dediğin gibi otomatik vites sahipleri için mükemmele yakın bir rahatlık sunacağına eminim. Düşünen arkadaşlarada tecrübelerimiz umarım yararlı olur.
Kasım 10, 2009, 22:31:18
kujo
kujo
Komiser
Alıntı sahibi: Ayhan üzerinde Kasım 10, 2009, 20:11:53
Alıntı sahibi: kujo üzerinde Kasım 10, 2009, 17:53:50
Selamlar Kujo. Kolçak geldi. Takmadan önce kolçağı ve bardaklığa geçme aparatını vidaladım. Gerçekten biraz daha kısa olsa imiş süper olacakmış. Ancak ben vitesten dolayı değil el frenini çekerken biraz rahatsız oldum. Onun haricinde vites değiştirirken bir sıkıntım yok. Birde emniyet kemerini takarken az da olsa kolçak zorluyor ama dediğim gibi benim için bir problem değil. Zaten kolçağı uzun yolda kullanmak için istemiştim. 90 derece kaldırmakta mümkün istediğim zaman çıkarıp takabilmekte büyük bir avantaj. Seninde dediğin gibi otomatik vites sahipleri için mükemmele yakın bir rahatlık sunacağına eminim. Düşünen arkadaşlarada tecrübelerimiz umarım yararlı olur.
hayırlı olsun ayhan .umarım guzel gunlerde kullanırsın.kolçak aracın içinde gerçekten çok şık duruyo..ama işte o yüksekliği
gerçekten bir gün kullandım kolum ağrıdı .çünkü alışmışım sağ elim hep vitesin üstünde olmasına
öyle oluncada dirseğim çok yukarda kaldı
Kasım 18, 2009, 12:32:38
207tronic
207tronic
Göster 207tronic son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster 207tronic.
Komiser Yardımcısı
arkadaşlar, bahsettiğiniz geçmeli kolçak bu mu acaba?
http://www.sahibinden.com/peugeot_207_siyah_kol_dayama_gecmeli-57WQQaXQQ12893892WQQpXQQdisplayitem?
Kasım 18, 2009, 22:04:49
kujo
kujo
Komiser
evt kolçak bu modacar.com da fıyatı daha uygun almak ıstersen .ama kullanışlımı dıye sorarsan yorumları oku derım.ben adlım beğenmedim.nedenlerı ustte yazıyor
Kasım 18, 2009, 22:15:59
oemren
oemren
Göster oemren son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster oemren.
Komiser
207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Alıntı sahibi: kujo üzerinde Kasım 18, 2009, 22:04:49
evt kolçak bu modacar.com da fıyatı daha uygun almak ıstersen .ama kullanışlımı dıye sorarsan yorumları oku derım.ben adlım beğenmedim.nedenlerı ustte yazıyor
senin kolçak gri ise ve satarsan talibim, otomatik kullandığım için bende sorun olmaz sanırım.
207 1,4 90 bg. 2-Tronic
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...