Gelişmiş Arama
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 07:17:13
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
:
Facebook sayfamıza
BURADAN
ulaşabilirsiniz.
207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü
»
Peugeot 207 Hakkında
»
Versiyonlar
»
207 Outdoor
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
23
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Topic Tools
Topic Tools
Yazdır
Ağustos 13, 2009, 21:17:33
serkanca07
serkanca07
Göster serkanca07 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster serkanca07.
Komiser Yardımcısı
peugeot 207 outdoor 1.6 HDI 90
Ynt: 207 Outdoor
Bu konularda bilgim yok ama hakkını sonuna kadar ara...o kişinin yaptığı yanına kalmasın...geçmiş olsun....
Ağustos 15, 2009, 09:59:41
Metmen
Metmen
Göster Metmen son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Metmen.
Polis Memuru
207 Outdoor Ailemizin Aslanı
Alıntı sahibi: ayancıklı üzerinde Ağustos 13, 2009, 18:45:20
Arkadaşlar dün gece evimin önündeki park halindeki aracıma geri geri gelerek şerefsizin biri çarptı ve kaçtı .Allahtan tesadüfen penceredeydim ve aracın plakasını aldım . Sürücü gece 3:00 te yakalanmış , 500 promil alkollü çıkmış. Yarın aracı servise bırakacağım. Yan sağ kapı,sağ ayna , sağ üst çamurluk ve sağ tampon hasarlı . İnşallah serviste problem çıkarmazalr ,karşı tarafın sadece araç sigortası var , sigorta aracımdaki hasarın ne kadarını karşılayacak bilmiyorum. Ayrıca kendi kaskomdan bu tamir süresi çinde bana araç vermelerini ve ücretini karşı aracın sigortasından karşılamalarını isteyeceğim . Bana başka ne yapmam konusunda önerileriniz var mı ?
Hocam geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Eylül 02, 2009, 22:33:25
hdora
hdora
Göster hdora son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster hdora.
Polis Memuru
Alıntı sahibi: Helimoğlu üzerinde Nisan 16, 2009, 16:06:09
32-34 sorun olmaz. ses kesildi mi peki şu anda?
METMEN harbiden merak ettim, bi zahmet bilgilendirsen, HELİMOĞLU'nun önerdiği çözüm işe yaradı mı, ses kesildi mi gerçekten ?
Ocak 01, 2010, 19:28:15
kurnaz
kurnaz
Göster kurnaz son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster kurnaz.
Polis Memuru
207 Outdoor Paranin Karsiligi
Selam arkadaşlar ben 2008de aldım. gümüş gri. performansı 90 hp olduğu için biraz geride abi, trafikte ve otoyolda seri ve dinamik. rüzgar sesi konusuna ben 100 km den sonra katılıyorum ama kulakları sağır edecek gibi de değil.
Serviste fren balatası ve yağ değişimi yaptırdım, enjeksiyonları da temizlediler. Servisten sonra yine yakıtta iyi duruma geldi.yıllık bakım tavsiyem olacak. 2010 modelini de inceledim yeni olarak, Panoramik tavan-4 cam otomatik-Yeni ön tampon (eskisini yeni ile değiştirebiliriz)-Park sensörleri-Otomatik klima-Deri koltuklar-Kromajlı gösterge paneli-Arka bagaj camı ayrıca açılabilir ve katlanabilir ayna yenilik olarak sunuluyor.Ayrıca motor seçeneğide sunulmuş bu sene..Olan bana da oldu, bu arabanın ingilterede 2.0 Turbo motorlusu bile varken bize neden ezik muamelesi yaparlar anlamıyorum.
BJK 34
Mart 08, 2010, 17:32:16
raid
raid
Göster raid son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster raid.
Komiser Yardımcısı
Mart 15, 2010, 13:21:33
ayancıklı
ayancıklı
Göster ayancıklı son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster ayancıklı.
Polis Memuru
Alıntı sahibi: raid üzerinde Mart 08, 2010, 17:32:16
Dışı sizi yakar, içi beni...
Mart 16, 2010, 11:21:33
LiLaLo
LiLaLo
Ziyaret et LiLaLo web site.
Göster LiLaLo son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster LiLaLo.
Baş Komiser
THY
Alıntı sahibi: kurnaz üzerinde Ocak 01, 2010, 19:28:15
Selam arkadaşlar ben 2008de aldım. gümüş gri. performansı 90 hp olduğu için biraz geride abi, trafikte ve otoyolda seri ve dinamik. rüzgar sesi konusuna ben 100 km den sonra katılıyorum ama kulakları sağır edecek gibi de değil.
Serviste fren balatası ve yağ değişimi yaptırdım, enjeksiyonları da temizlediler. Servisten sonra yine yakıtta iyi duruma geldi.yıllık bakım tavsiyem olacak. 2010 modelini de inceledim yeni olarak, Panoramik tavan-4 cam otomatik-Yeni ön tampon (eskisini yeni ile değiştirebiliriz)-Park sensörleri-Otomatik klima-Deri koltuklar-Kromajlı gösterge paneli-Arka bagaj camı ayrıca açılabilir ve katlanabilir ayna yenilik olarak sunuluyor.Ayrıca motor seçeneğide sunulmuş bu sene..Olan bana da oldu, bu arabanın ingilterede 2.0 Turbo motorlusu bile varken bize neden ezik muamelesi yaparlar anlamıyorum.
Bu Outdoor'un rc versiyonu bile var dış ülkede.yeminle bizde olsa ben bunu almak için kasarım...yemem içmem alırım o rc outdoor'u.
207 16v
Nisan 07, 2010, 17:20:22
serkanca07
serkanca07
Komiser Yardımcısı
outdoor kullanan arkadaşlar.yakıt tüketimleriniz ne durumda.şehir içi ve şehir dışı tüketimleri belirtelim...benim bulunduğum yer çok engebeli 1.6 HDI 7.5 lt civarı yakıyorum ortalama.şehir dışı ise 5.3 civarında yakıyorum..
Nisan 23, 2010, 11:19:17
Metmen
Metmen
Göster Metmen son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster Metmen.
Polis Memuru
207 Outdoor Ailemizin Aslanı
Herkese selam,
Uzun süredir foruma mesaj yamamıştım. 207 outdoru alalı bir yıl oldu. Şu ana kadar sorun yaşamadım ancak aracın ses durumu lastik basınçları ne olursa olsun devam ediyor. Zaten daha önceki mesajlarımdada yazmıştım brigstone lastikler çok sert diye, birazda bundan kaynaklanıyor herhalde. Geçenlerde 14.000 de bakıma götürdün Antalya da olanlar varsa çakmaklı otoyu tavsiye ederim, çok ilgilendiler aracın içinden tıkırtılar gelmeye başlamıştı bunları söyledim incik cıncık kontrol ettiler. Yazları yayalaya çok inip çıktığımdan balatalar biraz bitmişti daha gider dediler ama ben değişttirdim. Şu anda aracın yakıtı 100km/ 7lt olarak görünüyor yol bilgisayarında şehir dışında pek deneme fırsatım olmadı ama 5.0 cıvarında yakar diye düşünüyorum.
Biraz param olsa arka camları otomatik yaptırmak isterdim bide cc taktırırdım her halde.
Nisan 28, 2010, 10:30:31
monerello
monerello
Göster monerello son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster monerello.
Polis Memuru
Arkadaşlar bende daha önce 207 1.4 hdi vardı yaklaşık 20 gün önce outdoor umu aldım. Aracımdan oldukça memnunum şehir içi 6.3 lt şuanda. Aracı il dışından almıştım 4,8 lt şehir dışı yakıt ortalamasıyla geldim. Aracın üstündeki ekipmana yani çıtalara ek malzeme taktırabiliyormuyuz ? çıtada karşılıklı delikler var. ve hız sabitleyici tavsiye edermisniz? ve nerde taktırayım şuan urfadayım yazın ıspartada olurum?
Nisan 28, 2010, 21:31:10
serkanca07
serkanca07
Komiser Yardımcısı
araç üstü ekipmanı servise sorabilirsiniz.hız sabitleyici ben de takdırmayı düşünüyorum.antalyaya gidince esay da takdıracağım. size en yakın arasını tavsiye ederim.site de takdıran arkadaşlar vardı..
Mayıs 05, 2010, 12:22:34
otn
otn
Göster otn son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster otn.
Komiser
I Love Life_Live Your Life:P
outdoor super bısı yaaa bende yaptırsam aslında nası olcak ruhsata ısletme ısı falan uzun ıs yaa bakalım
Mayıs 19, 2010, 18:20:30
raid
raid
Göster raid son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster raid.
Komiser Yardımcısı
benim araç şehirler arasında 5.5 gibi şehir içi 6.5 la 7.5 arasında değişiyo.2500 de daha.
Hız sabitleyici bende takılı geldide gerekli bir şey değil.gaza basmanında zevki başka
Haziran 06, 2010, 22:32:52
gm4112
gm4112
Göster gm4112 son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster gm4112.
Polis Memuru
olc@yy
arkadaşlar arabamı satıyorum outdoor arıyorummmmmmm
...1.4 vtı 95bg
Eylül 23, 2010, 08:27:30
outdoor
outdoor
Göster outdoor son yazdıkları.
Genel istatistiklerini göster outdoor.
Komiser Yardımcısı
2011 Outdoor'umu yeni aldım. Henüz 500 km yol yaptı. Bu nedenle, şimdilik otomobili çok beğendiğimi ve memnun olduğumu söylemekten başka diyecek bir şeyim yok. Sadece dişli asfaltta lastik sesinin fazlaca duyulduğunu farkettim. Lastikler Bridgestone.
Otomatik vites, 120 bg. Bu nedenle yakıt tüketimi dizellere göre hayli yüksek olacaktır. Donanımı yeterli ve tatminkar. Hız sabitleme sistemi, otomatik far ve silecek, yol bilgisayarı, otomatik kararan dikiz aynası, cam tavan, bağımsız açılabilen bagaj camı, 4 cam otomatik, iki bölgeli otomatik klima, vs. vs...
Kafamı kurcalayan bir sorun var: Lastikler 205/55/16 olmasına rağmen, stepne 195/55/16. Bu normal mi? Bildiğim kadarıyla toplam lastik çapı bakımından bu iki ölçü denk olmaz. Acaba bir hata mı yapılmış? Üzerine gideyim mi?
Herkese kazasız günler dilerim.
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...