207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 12, 2012, 07:17:13
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Ağustos 13, 2009, 21:17:33 #60
serkanca07

Ynt: 207 Outdoor

Bu konularda bilgim yok ama hakkını sonuna kadar ara...o kişinin yaptığı yanına kalmasın...geçmiş olsun....
Oku Ağustos 15, 2009, 09:59:41 #61
Metmen

Arkadaşlar dün gece evimin önündeki park halindeki aracıma geri geri gelerek şerefsizin biri çarptı ve kaçtı .Allahtan tesadüfen penceredeydim ve aracın plakasını aldım . Sürücü gece 3:00 te yakalanmış , 500 promil alkollü çıkmış. Yarın aracı servise bırakacağım. Yan sağ kapı,sağ ayna , sağ üst çamurluk ve sağ tampon hasarlı . İnşallah serviste problem çıkarmazalr ,karşı tarafın sadece araç sigortası var , sigorta aracımdaki hasarın ne kadarını karşılayacak bilmiyorum. Ayrıca kendi kaskomdan bu tamir süresi çinde bana araç vermelerini ve ücretini karşı aracın sigortasından karşılamalarını isteyeceğim . Bana başka ne yapmam konusunda önerileriniz var mı ?

Hocam geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir durum  Sad
Oku Eylül 02, 2009, 22:33:25 #62
hdora

32-34 sorun olmaz. ses kesildi mi peki şu anda?

METMEN harbiden merak ettim, bi zahmet bilgilendirsen, HELİMOĞLU'nun önerdiği çözüm işe yaradı mı, ses kesildi mi gerçekten ?
Oku Ocak 01, 2010, 19:28:15 #63
kurnaz

Selam arkadaşlar ben 2008de aldım. gümüş gri. performansı 90 hp olduğu için biraz geride abi, trafikte ve otoyolda seri ve dinamik. rüzgar sesi konusuna ben 100 km den sonra katılıyorum ama kulakları sağır edecek gibi de değil.
Serviste fren balatası ve yağ değişimi yaptırdım, enjeksiyonları da temizlediler. Servisten sonra yine yakıtta iyi duruma geldi.yıllık bakım tavsiyem olacak. 2010 modelini de inceledim yeni olarak, Panoramik tavan-4 cam otomatik-Yeni ön tampon (eskisini yeni ile değiştirebiliriz)-Park sensörleri-Otomatik klima-Deri koltuklar-Kromajlı gösterge paneli-Arka bagaj camı ayrıca açılabilir ve katlanabilir ayna yenilik olarak sunuluyor.Ayrıca motor seçeneğide sunulmuş bu sene..Olan bana da oldu, bu arabanın ingilterede 2.0 Turbo motorlusu bile varken bize neden ezik muamelesi yaparlar anlamıyorum.

BJK 34
Oku Mart 08, 2010, 17:32:16 #64
raid

Oku Mart 15, 2010, 13:21:33 #65
ayancıklı

Dışı sizi yakar, içi beni...
Oku Mart 16, 2010, 11:21:33 #66
LiLaLo

Selam arkadaşlar ben 2008de aldım. gümüş gri. performansı 90 hp olduğu için biraz geride abi, trafikte ve otoyolda seri ve dinamik. rüzgar sesi konusuna ben 100 km den sonra katılıyorum ama kulakları sağır edecek gibi de değil.
Serviste fren balatası ve yağ değişimi yaptırdım, enjeksiyonları da temizlediler. Servisten sonra yine yakıtta iyi duruma geldi.yıllık bakım tavsiyem olacak. 2010 modelini de inceledim yeni olarak, Panoramik tavan-4 cam otomatik-Yeni ön tampon (eskisini yeni ile değiştirebiliriz)-Park sensörleri-Otomatik klima-Deri koltuklar-Kromajlı gösterge paneli-Arka bagaj camı ayrıca açılabilir ve katlanabilir ayna yenilik olarak sunuluyor.Ayrıca motor seçeneğide sunulmuş bu sene..Olan bana da oldu, bu arabanın ingilterede 2.0 Turbo motorlusu bile varken bize neden ezik muamelesi yaparlar anlamıyorum.
Bu Outdoor'un rc versiyonu bile var dış ülkede.yeminle bizde olsa ben bunu almak için kasarım...yemem içmem alırım o rc outdoor'u.

207 16v
Oku Nisan 07, 2010, 17:20:22 #67
serkanca07

outdoor kullanan arkadaşlar.yakıt tüketimleriniz ne durumda.şehir içi ve şehir dışı tüketimleri belirtelim...benim bulunduğum yer çok engebeli 1.6 HDI 7.5 lt civarı yakıyorum ortalama.şehir dışı ise 5.3 civarında yakıyorum..
Oku Nisan 23, 2010, 11:19:17 #68
Metmen

Herkese selam,

Uzun süredir foruma mesaj yamamıştım. 207 outdoru alalı bir yıl oldu. Şu ana kadar sorun yaşamadım ancak aracın ses durumu lastik basınçları ne olursa olsun devam ediyor. Zaten daha önceki mesajlarımdada yazmıştım brigstone lastikler çok sert diye, birazda bundan kaynaklanıyor herhalde. Geçenlerde 14.000 de bakıma götürdün Antalya da olanlar varsa çakmaklı otoyu tavsiye ederim, çok ilgilendiler aracın içinden tıkırtılar gelmeye başlamıştı bunları söyledim incik cıncık kontrol ettiler. Yazları yayalaya çok inip çıktığımdan balatalar biraz bitmişti daha gider dediler ama ben değişttirdim. Şu anda aracın yakıtı 100km/ 7lt olarak görünüyor yol bilgisayarında şehir dışında pek deneme fırsatım olmadı ama 5.0 cıvarında yakar diye düşünüyorum.
Biraz param olsa arka camları otomatik yaptırmak isterdim bide cc taktırırdım her halde.

Oku Nisan 28, 2010, 10:30:31 #69
monerello

Arkadaşlar bende daha önce 207 1.4 hdi vardı yaklaşık 20 gün önce outdoor umu aldım. Aracımdan oldukça memnunum şehir içi 6.3 lt şuanda. Aracı il dışından almıştım 4,8 lt şehir dışı yakıt ortalamasıyla geldim. Aracın üstündeki ekipmana yani çıtalara ek malzeme taktırabiliyormuyuz ? çıtada karşılıklı delikler var. ve hız sabitleyici tavsiye edermisniz? ve nerde taktırayım şuan urfadayım yazın ıspartada olurum?
Oku Nisan 28, 2010, 21:31:10 #70
serkanca07

araç üstü ekipmanı servise sorabilirsiniz.hız sabitleyici ben de takdırmayı düşünüyorum.antalyaya gidince esay da takdıracağım. size en yakın arasını tavsiye ederim.site de takdıran arkadaşlar vardı..
Oku Mayıs 05, 2010, 12:22:34 #71
otn

outdoor super bısı yaaa bende yaptırsam aslında nası olcak ruhsata ısletme ısı falan uzun ıs yaa bakalım
Oku Mayıs 19, 2010, 18:20:30 #72
raid

benim araç şehirler arasında 5.5 gibi şehir içi 6.5 la 7.5 arasında değişiyo.2500 de daha.
Hız sabitleyici bende takılı geldide gerekli bir şey değil.gaza basmanında zevki başka
Oku Haziran 06, 2010, 22:32:52 #73
gm4112

arkadaşlar arabamı satıyorum outdoor arıyorummmmmmm

...1.4 vtı 95bg
Oku Eylül 23, 2010, 08:27:30 #74
outdoor

2011 Outdoor'umu yeni aldım. Henüz 500 km yol yaptı. Bu nedenle, şimdilik otomobili çok beğendiğimi ve memnun olduğumu söylemekten başka diyecek bir şeyim yok. Sadece dişli asfaltta lastik sesinin fazlaca duyulduğunu farkettim. Lastikler Bridgestone.

Otomatik vites, 120 bg. Bu nedenle yakıt tüketimi dizellere göre hayli yüksek olacaktır. Donanımı yeterli ve tatminkar. Hız sabitleme sistemi, otomatik far ve silecek, yol bilgisayarı, otomatik kararan dikiz aynası, cam tavan, bağımsız açılabilen bagaj camı, 4 cam otomatik, iki bölgeli otomatik klima, vs. vs...

Kafamı kurcalayan bir sorun var: Lastikler 205/55/16 olmasına rağmen, stepne 195/55/16. Bu normal mi? Bildiğim kadarıyla toplam lastik çapı bakımından bu iki ölçü denk olmaz. Acaba bir hata mı yapılmış? Üzerine gideyim mi?

Herkese kazasız günler dilerim.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan