207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:53:04
Duyurular: Facebook sayfamıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Nisan 05, 2009, 16:02:25 #30
Helimoğlu

Ynt: 207 Outdoor

metmen, hayırlı uğurlu olsun aracın. kazasız belaasız sürüşler. araç gerçekten güzel. merotoyu bilirim. servisi de oldukça nezihtir. ilgi alaka tamdır. bence hemen merotoda karter koruma taktır. radyo kumandasının yeri keşke solda olsa demişsin, sol tarafa radyo kumandasının aynısı tasarımda hız sabitleyici kolu takılıyo. onu da taktır. tam olsun. ama konya korkmazda taktır onu. merotoda takamayabilirler. keyifli sürüşler. foto bekliyoruz...

Oku Nisan 05, 2009, 21:25:43 #31
ozziceylan

hadi hayırlı olsun...güle güle kullan.

ozzi
Oku Nisan 06, 2009, 11:37:29 #32
Metmen

metmen, hayırlı uğurlu olsun aracın. kazasız belaasız sürüşler. araç gerçekten güzel. merotoyu bilirim. servisi de oldukça nezihtir. ilgi alaka tamdır. bence hemen merotoda karter koruma taktır. radyo kumandasının yeri keşke solda olsa demişsin, sol tarafa radyo kumandasının aynısı tasarımda hız sabitleyici kolu takılıyo. onu da taktır. tam olsun. ama konya korkmazda taktır onu. merotoda takamayabilirler. keyifli sürüşler. foto bekliyoruz...
hadi hayırlı olsun...güle güle kullan.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. İş yoğunluğundan fırsat bulup foto çekemedim. En kısa zamanda çekip göndericem.
Oku Nisan 06, 2009, 14:41:30 #33
ozziceylan

Arkadaşlar bugün izmir irde de curıse control taktırdım ama sonuç üzücü çalışmadı böyle olabiliyormuş...yani şans...

ozzi
Oku Nisan 06, 2009, 15:51:33 #34
Metmen

Arkadaşlar bugün izmir irde de curıse control taktırdım ama sonuç üzücü çalışmadı böyle olabiliyormuş...yani şans...

Sağlık olsun ozzi olmadımı olmuyo demekki.
Oku Nisan 06, 2009, 20:55:44 #35
Helimoğlu

metmen noldu senin lastik sesine? halledebildin mi merak ettim?

Oku Nisan 07, 2009, 07:31:06 #36
Metmen

hocam lastik sesi dişli yollarada çok fazla geliyo. Bemin arabada gelen lastikler brigstone belki bununda etkisi çoktur.
Oku Nisan 07, 2009, 13:24:00 #37
Helimoğlu

hocam lastik sesi dişli yollarada çok fazla geliyo. Bemin arabada gelen lastikler brigstone belki bununda etkisi çoktur.

anladım. bridgestone zaten sert lastiktir. ses yapabilir. hele dişli asfaltta gayet normal. 4 lastiğin basıncını 32 psi yaptın mı? bir de öyle denedin mi?

Oku Nisan 07, 2009, 20:09:27 #38
ozziceylan

Hız sabitleyici ok arkadaşlar arkas da ercan usta işi halletti... Cheesy

ozzi
Oku Nisan 07, 2009, 20:15:25 #39
Helimoğlu

güle güle kullan ozi Smiley

Oku Nisan 07, 2009, 21:06:22 #40
serkanca07

ankarada ki arkadaşlar ben de outdoor uma ankarada hız sabitleyici takdırmak istiyorum. tavsiye edeceğiniz servis neresi.garanti bozuluyormu.. bir de kaça mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim...
Oku Nisan 07, 2009, 22:50:55 #41
ozziceylan

saol kardeşim... Wink

ozzi
Oku Nisan 08, 2009, 13:18:23 #42
Metmen

anladım. bridgestone zaten sert lastiktir. ses yapabilir. hele dişli asfaltta gayet normal. 4 lastiğin basıncını 32 psi yaptın mı? bir de öyle denedin mi?

Hocam lastik basınçlarına bakmamıştım. bakar buraya yazarım tekrar.

Hız sabitleyici ok arkadaşlar arkas da ercan usta işi halletti... Cheesy

Ozzi dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah. Bide en son nasl bi müdahae yapıldı da düzeldi CC bi analatabilirmisin?
Oku Nisan 08, 2009, 22:31:35 #43
ozziceylan

sevgili metman valla irde de usta nın takma denemesi olumsuz olmuştu...arkasa gittim ercan usta bu işte gayet pratik ve bilgili...önce lrdede yapılan işlemden dolayı sürekli arıza yazıyordu...onları düzeltti...yola çıktık kolu takmıştı hatta arızaları yolda düzeltti hafıza muhabbeti işte...arıza ikazlarını sildikten sonra tanıttı bsi de ok...aslında işlem toplam test ve kolun takılması dahil 30 dk.yalnız uyarıyorlar...istanbul pejo kesinlikle servislere takmayı yasaklamış yani...amaç cc yi paketle geçiriyolar millete yok tekno paket yok şu paket...2000 tl-sonradan takınca 200 tl...adamlar istermi istemez tabi...herhangi bi arıza olunca güncelleme gerekiyomuş ozaman devre dışı kalabilirmiş...yada garanti dışı oluyomuş araç mekanikte...YALNIZ BEN HALA ŞU ARKA KOLTUKLAR VE DONANIM EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI ARACA ISINAMADIM...YENİ YENİ ISINMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE...

ozzi
Oku Nisan 16, 2009, 15:52:44 #44
Metmen

Arkadaşlar 0 araç alanlar aracı teslim aldıkları an lastik basınçlarına baktırmayı ihmal etmsinler. Ben aracı mersinden buraya 40 psi lastikler ile getirmişimde haberim yok. Dün halavalrı 34 yaptırdım normalde önler 2.4 arkalar 2.7 bar ama ben hepsini 34 yaptırdım. Zaten araçta çok ağır yük taşımıyorum. Sorun çıkmaz her hal  Huh?
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan