207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 07, 2012, 04:31:41
Duyurular:
STICKER DAĞITIMI İÇİN BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Sayfa: [1] 2 3 ... 23   Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 28, 2009, 10:18:36 #0
Metmen

207 Outdoor

Forumdaki 207 outdoor sahibi olan arkadaşları burada bilgi paylaşımına davet ediyorum. Kullandığımız araçlar hakkında bilgi ve fotoğrafta sunabilirsek bu aracı satın almak isteyen insanlar için faydalı olabilir.

207 Outdoor cu arakadaşları bekliyorum, benim aytozu gri outdoorum gelir gelmez ilk izlenimlerimi ve fotoğraflarımı göndereceğim.

İyi forumlar.
Oku Mart 28, 2009, 21:21:16 #1
ozziceylan

Ynt: 207 Outdoor

merhaba ben aracı 05.03.2009 a aldım köpek balığı grisi-aynı zamanda ötv mağduruda oldum...araçta arka koltuklar hiç rahat değil onu söyleye bilirim...3-5 cm daha yatay olmalıymış.yani gider 207 modellerine göre dik biraz ama görüntü olarak çok beğeniliyor.bide ben izmirde direksiyonu deri kaplattım harika oldu çok fark etti sadece görüntü değil kullanımda değişti.

ozzi
Oku Mart 28, 2009, 21:26:31 #2
ozziceylan

bide türkiye pazarına tek donanım sunuyolar arka cam otomatiği ve panoramik cam opsiyonel olsaymış keşke onu tecih ederdim...Yalnız araç çok kuvvetli ve seri,rüzgar sesini içeriye çoook alıyor arkadaşlar...

ozzi
Oku Mart 29, 2009, 09:26:28 #3
Metmen

Hocam beni korkutmaya başladın, ben aracın bu kötü yanlarından haberdar değildim. Keşke almasamıydım ya. Daha aracı göremedim gerçi ama sırf eşimin ısrarı üzerine aldık önümüzdeki hafta sonuna mersinden getiricem inşallah. Ancak bu rüzgar sesi ve arka koltuk meselesi moralimi bozdu Undecided
Oku Mart 29, 2009, 22:49:19 #4
ozziceylan

Sevgili metmen hevesini kırmak istemem...ayrıcada üzüldüm ama ben yaşadığım sıkıntıları anlattım arka koltuklar biraz dik ve neden peugeot böyle yapmış bu modeli anlamışda değilim gerçekten,ama araba hoş duruyo kasa olarak,vede güçlü ve seri...rügar sesine gelince gerçekten alıyo içeriye özellikle 60 km den sonra radyo vs.açmassan çok rahat duyarsın tekrar söylüyorum bende aracı incelemeden ve sadece resimlerine bakarak aldım...eğerki faturasıda kesilmiş ti bişey yapamadım...imkanın varsa böyle benim anlatmamla değilde kendin bizzat incele ve test et...zaten peugeot ta köpürüyorum birtürlü anlam veremiyorum arka koltuk ve donanım özelliğine....beni haberdar et gelişmelerden...

ozzi
Oku Mart 30, 2009, 20:45:26 #5
serkanca07

arkadaşlar bende  207 outdoor sahibiyim.2 ay kadar oldu.rüzgar  sesine bende katılıyorum. benim takıntım süspansiyonlar.çok sert. ama araç çok seri. performansı çok iyi hızlanmalar falan. yakıt olarak şehir içi 7,3 litre yakıyor.ama araç daha 2000 de.fazlamı  normalmi bilmiyorum.kullanan arkadaşlarda yazarsa karşılaştırırım.bu arada benimki köpekbalığı grisi.kesinlikle bu rengi tavsiye ederim. görüntü süper. sıfır araca neler yapmak lazım bilgi veren olursa sevinirim.boya koruma falan gereklimi...
Oku Mart 30, 2009, 23:34:30 #6
ozziceylan

serkan sakın koltuk koruma yapma daha kötü oluyo benimkide 1500 km de...yalnız boya koruma yaptıra bilirsin...ben yaptırdım koltuk koruma yaptırma dememin sebebi...bildiğin bi çeşit vernik atıyorlar koltuklara daha sonra daha kötü oluyor...tecrübeme dayanarak söylüyorum...bence arabayla fazla oynama ona buna bakıp...sade kalsın ben bikaç şey yaptım ama sonra iyi olmadı...kol dayama yapabilirsin peugeot servislerinde iki çeşit var biri 200 biri 340 tl ben 200 olanı yaptırdım 180 ne güzel oldu hem deri...ayrıca izmirde bi ustam var ona direksiyonu deri kaplattım harika oldu 150 tl ye direksiyonu tavsiye ederim...kullanımı çok güzel...Süspansiyona bende katılıyorum güya arazi arabası gibi düşünmüşlerde ondanmış...direksiyonun fotolarını akliycemde beceremedim...nasıl eklencek yazarsanız sevinirim...

ozzi
Oku Mart 30, 2009, 23:41:53 #7
ozziceylan

arkadaşlar yalnız outdoor'un fransada pazara sunulanı çooooook güzel....komşumuzun oğlu izine geldi fransadan özellikle koltuklar çok işlevli ve deri...panoramik cam anlatılmaz zaten..ve arka koltuklar bağımsız olarak ön koltuk gibi geri yatabiliyo...elektronik klima,6 airbag,mercekli ve xenon farlar hatta arka cam açılabiliyor...bagajı acmadan onu acıp bagajdan alabiliyor eşyalarını... vede orda standart donanım bile böyleymiş yani çok üzüldüm yaaa en azından türkiyede opsiyonel olarak sunsalardı yani...

ozzi
Oku Mart 31, 2009, 08:49:40 #8
Metmen

Arkadaşlar dün 207 outdoor ile ilgili Türkiye de yerel bir kanalda yapılan programdaki incelemyi izledim. Yani program yapımcısı ve bayi satış temsilcisi bu kadar sahekar olurmu ya.  Grin Adamlar outdorun içini incelerken bir anda aracın digital klima ve yol bilgisayarının önünde parfüm doldurulabilme özelliğini göstermeye başlıyorlar. Yani bunu bizim bayimiz ve televizyoncumuz yaparsa elin fransızı ne yapsın  Grin
Oku Mart 31, 2009, 11:58:19 #9
ozziceylan

sevgili metmen aslında kaydedip bunları dava etmek lazım yuuuuuuhhhh!!! yani bukadar olurmu yaaaw...sahtekarlık ki ne sahtekarlık...ben aracı alırken sordum satış elamanına...panoramik cam gelir mi diye yok abi türkiyeye gelmez dedi baksana nisanda sonra geleceklere opsiyonel olarak koyacaklarmış...

ozzi
Oku Mart 31, 2009, 15:07:06 #10
Metmen

Tüh beee panorama süper olurdu yaw. Neyse sağlık olsun, ben hayırlısıyla aracı alıp bi kontağı çevirebilseydim.
Oku Mart 31, 2009, 22:38:44 #11
ozziceylan

herşeye rağmen keyifli bi araç kazasız sağlıkla kullan kardeşim...

ozzi
Oku Mart 31, 2009, 23:21:37 #12
serkanca07

tavsiyelerin için teşekürler. senin tavsiyelerinden sonra tek yaptıracağım şey kol dayama olacak herhalde. bayilerin sözüne bir sefer inandım .bayiler konusunda sizlere katılıyorum.internet sitelerinde  sattıkları araçla gerçek araç arasında dünyalar kadar fark var. fransadaki  tanıdıklarım oradaki araçlarda çoğu şeyin standart olduğunu söylediler. bu arada  outdoor  un  120 hp lik benzinli otomatik versiyonuda gelmiş.  yakıt tüketimini sormuştum cevap alamadım. yakıt tüketimini yazarsan sevinirim.özellikle şehir dışını merak ediyorum.resim göndermeyi bende beceremedim...Sad
Oku Nisan 01, 2009, 08:46:08 #13
Metmen

Arkadaşlar resim ekleme konusunda sitede sorun mu var diye ekledim, bu araba benim değil ama keşke benim olsaydı  Grin
Oku Nisan 01, 2009, 22:23:18 #14
ozziceylan

mesaj bölümünde resim ekle diyo ama onu tıklayınca yazı çıkıyo yazarmısınız nasıl ekleme yapıcam

ozzi
Sayfa: [1] 2 3 ... 23   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan