207TR.com | Peugeot 207 Fan Kulübü

Gelişmiş Arama
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 22, 2012, 23:31:37
Duyurular: Lütfen profil ayarlarınızdan araç modelinizi seçmeyi unutmayınız.
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. Topic Tools  
Oku Mart 28, 2009, 12:13:13 #15
libertador

Ynt: Feline edition mu Dynamic'mi

kesinlikle dynamic. daha fazla ekstra var. daha lüks. dynamic'e ek olarak sunroof değil de panoramic cam alırdım ben olsam Wink
Daha luks olmasi degil acaba fiyat farkinin bu lukse degip degmeyecegini dusunuyorum. Hatta son bir hafta dusundum ve karsilastirmayi comfort veya trend benzinliye kadar indim. Cunku 207 benim senelerce kullanmayi planladigim bir araba degil. Fiyati dusuk bir araba alirsam 2-3 sene sonra satip bir ust sinifa gectigimde daha az kaybim olacaktir.
Bu arada peugeot'nun sitesinde mart ayi bitmeden arabalara 1000TL zam yapildigi gozukuyor. Bir de mart ayi altinda gozukuyor. Nisan ayina girildiginde sanki zam yapmamislar gibi gosterecekler herhalde. Yillardir ulkemizde vergiler cok yuksek diyoruz ama vergiler inince bu sefer de araba firmalari geciriyor. Bir de krizdeyiz diyerek yuzlerce isciyi isten cikariyorlar.
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2009, 02:42:09 Gönderen: 4815162342 »
Oku Mart 28, 2009, 18:55:37 #16
send9

Ynt: FELINE EDITION mu DYNAMIC'mi

bugun kayınpedere hyundai baktık araba yok elımızde  nisan 2-8 arasında sevkiyat var onlardan verelım ama zam gelecek zamlı fiyattan dediler .hepsi üçkağıtçı bunların arkadaş

Oku Nisan 01, 2009, 23:06:15 #17
starfinder

bnde feline edition var.. bn feline derimmm.. boşver dynmic i cam tavan hoş ama güvenli değil..
Oku Nisan 05, 2009, 21:35:25 #18
ozziceylan

bence indirimden yararlana bildiğin için çok şanslısın...fline alma dinamic al insan arıyo konforu valla...ben ötv den 1 hafta önce 207 sw aldım 31,800 e...aslında filine alıcaktım hatta ayırttım aracı gemideyken...20 gün beklemek sıktı bende sw yi aldım bekleseydim hem indirimden faydalanacaktım hemde filenede vaz geçip daha donanımlı bir 207 alabilecektim...kısacası çooooook pişmanım...AYRICA SW Yİ ARTIK TAVSİYE ETMİYORUM KİMSEYE ARKA KOLTUKLAR ÇOK RAHATSIZ BAYİDE HATCBEG LE TAMAMEN AYNI DİYOLAR SADECE KASA FARKLI YALAN ARKADAŞLAR BİRÇOK FARK VAR KONFOR AÇISINDAN VS...AŞIRI RÜZGAR SESİ ALIYOR VE SÜPANSİYONLAR ÇOK SERT...

ozzi
Oku Mayıs 29, 2009, 00:32:03 #19
mczaga

arkadaşlar Bu Feline Edition Daha bugün aldığım Katalog kağıdındaki Paket bilgi Tablosunda gözükmüyor Halbüki Feline Edition buradaki fiyat listesinde var http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-207/fiyatlar-207-hb-5k/     Angry

Sormak istediğim Feline Edition ile Dynamic arasındaki farklar tam olarak nedir? Elimdeki katalogda sadece Dynamicde ne var ne yok onları görebiliyorum.

Dynamic de Metalik boya ,Alışım jant ve Sonroof yok sanırsam?

Peugeot 207 deki Sonroof sonradan takılanlardan çok farklı ve büyük değilmi?

Oku Haziran 02, 2009, 21:44:41 #20
cri1907

Valla bende Feline var Dynamiclede sürüş yaptım.
Sadece otomatik cam, klima ve yağmur far sensörlerini ben lüks ayrımı yapmaya yeterli görmüyorum.
Ayrıca Felinedeki standart özellikleri Dynamic e ekletmek istesen yaklaşık 3000tl fark oluyo.
yani ben feline derim.
Ama benim sebebim hiçbiri değil sunroof:))))
Oku Haziran 14, 2009, 10:51:45 #21
CeM

Keşke açılır cam tavan olsaydı Sad

Oku Haziran 14, 2009, 14:54:22 #22
mczaga

Keşke açılır cam tavan olsaydı Sad

2 kapılı ,1.6 hdi motorlu 120 hp ,otomatik vitesli ve açılır cam tavanlı olsaydı tam genç arabası olmazmıydı ?

http://www.peugeot.fr/Produits/207/3portes/Configurer/

düzelttim şurada istediğim gibi oldu (Otomatik vites ve açılır cam tavan dışında).

bişi soracam istediğim gibi fransa dan istesem burdaki bayiler getirirmi ??
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2009, 15:20:02 Gönderen: mczaga »

Oku Eylül 09, 2009, 14:41:15 #23
bar0n

ben 31,500 + kasko + sonax cam filmi 34,000 tl ye mal oldu DYNAMIC ama keyfıme dıycek yok

Allah herkeze nasıp etsın

2008 Peugeot 207 Dynamic Edition 1,6HDI 90HP
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

Design by Emre & Gökhan